Sto kaze neki lik na bct,najbolji nacin da proveris imas li virus je da ostavis otkljucan btc wallet sa nekom sicom,ako nestane zna se...da nisi nakacio neki virus
wallet maxcoina potpuno zablokira internet od 5mbita!!! znaci nece gugl da otvori kada je njegova wallet aktivan.
Zaboravili smo da je ovo P2P. Neko skida blockchain od tebe.
Ako ti je stalno otvoren wallet, onda mislim da nema razloga za brigu. Ako, nije... :-devil-:
Ja bi rekao da ti taj wallet mnogo opterecuje procesor. Proveri![]()
Mislim da je pravo vreme za kupovinu max-a i to u sto vecim kolicinama...Uostalom pogledajte keiser-ovu emisiji gde prica sa Karl Gray-om o Maxcoin-u. Ubrzajte do 14minuta,tu pocinje prica o btc-u i maxu.
http://rt.com/shows/keiser-report/episode-588-max-keiser-532/
Pa u principu ovaj lik karl gray ima milione i milione $...pre onog ltc pump-a je bio gost u kajzerovoj emisiji i prognozirao je 40-50$ ako sam dobro razumeo a tada je cena ltc-a bila par dolara,i to se ostavarilo. Sto se tice maxcoin rekao je da je cena dosta dosta niska i smatra da ima veliki potencijal. A izmedju redova i po prici ispada da ce investirati u njega,tako da...Nisam pratio poslednjih par nedelja šta se dešava sa max-om... imam još uvek ~2000 kom i postavljene nenormalno visoko sell ordere
Koja je priča, šta se može očekivati tj. koliki skok u odnosu na sadašnju cenu?
Pa u principu ovaj lik karl gray ima milione i milione $...pre onog ltc pump-a je bio gost u kajzerovoj emisiji i prognozirao je 40-50$ ako sam dobro razumeo a tada je cena ltc-a bila par dolara,i to se ostavarilo. Sto se tice maxcoin rekao je da je cena dosta dosta niska i smatra da ima veliki potencijal. A izmedju redova i po prici ispada da ce investirati u njega,tako da...![]()
Gde ima ta informacija deposited i za koji je to vremenski interval?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari