Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Poslednja izmena:
ljudi cisto sumnjam da jer virus jer taj racunar osim sto kopa ne ide na net :/

Da.

Ako ti je stalno otvoren wallet, onda mislim da nema razloga za brigu. Ako, nije... :-devil-:

I sta bi sa emisijom Maksinom ! Sta uradi onaj kit njegov ? Po ceni bih rekao nista ! :)

Ma jok samo ti se cini , naravno da opterecuje procesor pokreni task manager pa ces se i sam uveriti ;)

posto kopam bez problema sa cpu mislio sam da ga ne opterecuje uopste i racunar se i povrh toga ponasa savrseno normalno ...problem je internet koji potpuno zagusi ovaj wallet

Mislim da je pravo vreme za kupovinu max-a i to u sto vecim kolicinama...Uostalom pogledajte keiser-ovu emisiji gde prica sa Karl Gray-om o Maxcoin-u. Ubrzajte do 14minuta,tu pocinje prica o btc-u i maxu.
http://rt.com/shows/keiser-report/episode-588-max-keiser-532/

Nisam pratio poslednjih par nedelja šta se dešava sa max-om... imam još uvek ~2000 kom i postavljene nenormalno visoko sell ordere :)
Koja je priča, šta se može očekivati tj. koliki skok u odnosu na sadašnju cenu?

Nisam pratio poslednjih par nedelja šta se dešava sa max-om... imam još uvek ~2000 kom i postavljene nenormalno visoko sell ordere :)
Koja je priča, šta se može očekivati tj. koliki skok u odnosu na sadašnju cenu?
Pa u principu ovaj lik karl gray ima milione i milione $...pre onog ltc pump-a je bio gost u kajzerovoj emisiji i prognozirao je 40-50$ ako sam dobro razumeo a tada je cena ltc-a bila par dolara,i to se ostavarilo. Sto se tice maxcoin rekao je da je cena dosta dosta niska i smatra da ima veliki potencijal. A izmedju redova i po prici ispada da ce investirati u njega,tako da...:)

Pa u principu ovaj lik karl gray ima milione i milione $...pre onog ltc pump-a je bio gost u kajzerovoj emisiji i prognozirao je 40-50$ ako sam dobro razumeo a tada je cena ltc-a bila par dolara,i to se ostavarilo. Sto se tice maxcoin rekao je da je cena dosta dosta niska i smatra da ima veliki potencijal. A izmedju redova i po prici ispada da ce investirati u njega,tako da...:)

Prvo nek kupi neku ljucku kravatu pa cu mu i verovati. Presvukao nekog domara i povremeno ga ubacuje u emisiju. Salu na stranu, u MAX verujem da ce nekad skociti a da li ce biti nesto vise od njega to tek mozda za neko duze vreme. Dotle po malo kopati i stekovati.

Meni se čini da je Max provaljen sa svojim izjavama i da je masa na to prestala da se loži. Dovođenje ovog debelog sa outfitom mladoženje gastarbajtera na Vlaškoj svadbi mi liči na poslednji pokušaj verbalne manipulacije novčićem. Ako to ne upali, a izgleda da neće, na redu je pravo upumpavanje para u coin. Sad ćemo videti koliko je stvarno jak i koliko je investitora uspeo da naprži.

Ništa od pump-a, niti ima naznaka da će uskoro doći.
Samo na mcxnow stoji deposited 8382569.0 MAX, to je po trenutnom kursu 1950 BTC-a... pa vi vidite koliko je potrebno da se napravi ozbiljan pump, bar do 0.001.
Trenutno mi izgleda kao nemoguća misija.

Pozdrav,

Gde ima ta informacija deposited i za koji je to vremenski interval?

Heh, jesam slep :)

Ma nije to nista, i kad bi krenuo pump nece svi biti dumpovani a i prosli put na pumpu je volume bio 10 000 valjda...

Mada mi je jaaako cudna ova situacija, rastu btc/ltc ali i dosta alt valuta ovih 2 dana... Stvarno vise nisam pametan

jos da je verovati onom max-u...kao sto je neko napomenio juce onaj smesni gari da li ce da uleti sa nekom kintom...jos jedno pitanje...da li je danas ona konferencij o kriptovalutama u new york-u...mozda ce nesto da se desi...u ova dva dana su poceli da skacu svi shit(kako ih vi zovete) coini..

Ovo je smešno, kakav crni pump.

Jedino gde može da se očekuje pravi pump je mcxNOW a trenutno nema ni blizu dovoljno snage za tako nešto.

ma to je neka shit menjacnica... sad vidim da ni ne radi max market... under maintenance

Prvi na rich listi na mcx je stigao do nekih 650k i ponovo je povukao oko 200k sa menjacnice ... Ovo je vec trecu put kako sam ga uocio (mozda ih je bilo i vise) da povlaci po 200-300k, i da nastavlja da kupuje i dalje.

Nazad
Vrh Dno