Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ljudi da li neko zna šta se dešava sa mrežom , na http://max.cryptpool.eu/ stoji da je diff strašno pao , network hashrate skočio na preko 8 TH a neki unknown ima skoro 50% mreže , meni i daljeu cgmineru stoji mnogo veći diff ( od 28-30K ) nego što i maxticker i max.cryptpool.eu pokazuju. Jel to neko nešto hakovao?

Još sinoć je počeo neki problem sa forkom, na nekim polovima je diff bio oko 1400 a na drugim 30K. Ja kopao na dwarf-u i pokazivao mi da sa 1400 MHs za dan dobijam oko 900 max-a, pa reko da ostavim do jutra da vidim šta će biti, ono prc ,jutros nemam ništa tj. kopao noćas u prazno :trust:

da video sam da dwarf nije nalazio blokove , meni radi normalno na 1gh , kao i ovih dana nego me zbunilo to što ispisuje nizak diff a veću mrežu i ja sam očekivao više novčića ali ne ide tako lako!!! :)

KOpam na 1GH ali nisam nista dobio od jutros. mozda sto nisam stavio novu verziju novcanika.

Verovatno zbog toga , ja držim na menjačnici , ne koristim wallet , stavio sam novi za svaki slučaj!!! Meni stižu novčići na mcxnow sve vreme!

DA, sa novim wallet-om stize sve ok. Medjutim ono u proteklih 24h nije stiglo, otislo u vetar.

Kako je to moguće? Wallet je samo gui. Novčići su na adresi. Ti možeš i da nemaš Wallet app a da novčići stižu na adresu.

Probajte rescan funkciju na shortcutu pd walleta za te novce sto su otisli u vetar

kopajte meth ovih dana, isto sha 3 i nedelju dana unazad 50% jaca isplativost od maxa

Max Keiser ‏ @maxkeiser 7m
Crypto whale ($100 M +) guesting on my show next Monday - - - guess which coin he's buying in size?

:p

Muljator svetskih razmera. :)

Pitam li se kog majmuna sa grane je on ubedio da ulozi (ako mu je za verovati) u maxcoin?

Sve nas! :d

Meni nije jasno nesto oko iskopanih novcica tj koliko dobijam coina kada pronadjem blok nezavisno od broja serova u toj rundi...ako sam ja iskopao blok u jednoj rundi a nagrada po bloku je 48 novcica, i samim tim moja ukupna zarada u tom trenutku se penje na 48 coina kako to da mi pool isporucuje samo 0,7 coina za tu rundu a sve ukupno imam nekih 6-7 coina, ko i da nisam nasao blok?? Konfirmacija je odavno prosla.
To mi je prvi iskopan blok na MaxCoin pool by HashFaster inace pa zato pitam.

Nema veze ko je pronasao blok u rundi, nagrada se deli svim ucesnicima koji su u "rundi" submitovali sharove, a opet podela je srazmerna koliko je ko submitovao...

A to sto pise "Coins Generated - 48" je nebitno?
Dok sam kopao Q2C u novcanik sam dobijao tacno po racunici "broj-iskopanih -blokova" X "vrednost-bloka" = novcici u mom novcaniku.
Bez obzira da li sam imao potvrdjenih 23 coina i iskopao naredni blok cija je vrednost 50 coina ja samm uvek dobijao na kraju ne 73, ne 25 nego tacno 50 novcica u novcanik.

E sad da li sam ja nesto prevideo, a cinjenica je da sam zelen u miningu ....

Dok si kopao Q2C možda si kopao na pool-u koji daje (dodatnu) nagradu za "pronalazača" bloka pa si zato dobijao više...u suštini nema veze ko je na pool-u pronašao blok, kao što reče @sunce86, bitno je koliko imaš šerova u pronadjenom bloku....

A to sto pise "Coins Generated - 48" je nebitno?
Dok sam kopao Q2C u novcanik sam dobijao tacno po racunici "broj-iskopanih -blokova" X "vrednost-bloka" = novcici u mom novcaniku.
Bez obzira da li sam imao potvrdjenih 23 coina i iskopao naredni blok cija je vrednost 50 coina ja samm uvek dobijao na kraju ne 73, ne 25 nego tacno 50 novcica u novcanik.

E sad da li sam ja nesto prevideo, a cinjenica je da sam zelen u miningu ....

Tako sam i ja treci da kad je MAX izasao dobio 56 maxa u komadu na 1GH, dok je nagrada bila 96.

narode kako je moguce da hash rate opadne sam na obe karte sa 282mhash na 272 mhashu toku prethodnog dana? bar petnaest dana je drzao konstantno 282. napominjem da nista cackao nisam. i jos nesto sto ce me verovatno naterati da batalim ovaj novcic wallet maxcoina potpuno zablokira internet od 5mbita!!! znaci nece gugl da otvori kada je njegova wallet aktivan. je li neko imao slicne probleme?

Vrh Dno