mislis ono na 0.0004 kad su objavili halving? to nije pump![]()
Pa to je to, bezvredno g... sta ces vise
Inace koliko vidim istresaju se, ima da ga roknu dole ko zna koliko, pre sledeceg "pumpa"
mislis ono na 0.0004 kad su objavili halving? to nije pump![]()
Vise nije, prosao je i ljudi uzeli pare :dmislis ono na 0.0004 kad su objavili halving? to nije pump![]()
Mozda i ispod.
Ja se ne nerviram previse, znam da ce ga pumpati ali raja se jos uvek nije razisla. Trebace tu 2-3 dumpa sigurno kako bi se otarasili tereta. Da li bi pump i imao efekta pored ovolikih dumpera, ima par miliona da ubrizgaju u ordere i naprave harakiri.
hahahaha a jos i ima debeo dzep...tezak je samo 100k btca.Onaj debeli bumbar sto je bio kod keisera
Cekaj samo dok krene pump za max,kako ce da ga dodaju...to su smradovi alavi,cim onjuse pare i vide da mogu da zarade odmah dodaju preko reda.ne ubacuju svako đubre
nema ni vertcoina tamo. glasaj/plati pa će ga biti.
Ajde ljudi MAX se kopa ko besan, jedna 280x natera 18-20 komada dnevno. Stavio sam 2 LTCa na 000172 to je oko 275 maxa.
Buduce generacije mi nece verovati kako je ovo bilo jeftino, moracu da zapisem na kojoj strani sam ovo pisao da mogu posle sebe da citiram.![]()
Ajde ljudi MAX se kopa ko besan, jedna 280x natera 18-20 komada dnevno. Stavio sam 2 LTCa na 000172 to je oko 275 maxa.
Buduce generacije mi nece verovati kako je ovo bilo jeftino, moracu da zapisem na kojoj strani sam ovo pisao da mogu posle sebe da citiram.![]()
Kako možeš da kopaš toliko? Jel to kopanjem MAX-a direktno ili razmenom preko drugih valuta?
Ako kopaš toliko MAX-a reci mi koja su ti podešavanja i koji hash imaš.
Proveri u gpu-z da li ti ta memorija stoji na 700![]()
0.3$ ce lagano...samo je pitanje kad.Ma ko da je bitno. Btno je da stabilno radi i da se ne pregreva. Jos nije proslo na 000172 , ali evo izgleda da opet pada. Kako sad stvari stoje pump na 0.3$ je kao kuca. Opet 300% nije malo ko sad kopa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari