Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

sta je sa onim: pump je kad se najmanje nadas? bas sada svi gube nadu, setite se kako je ranije bilo.
u svakom slucaju ja verujem da moze da skoci lagano makar na pola evra, evro, nije mi tesko cekati, bice kad tad

Ma bice ali ko zna kad. Max je bas muljatorski novcic, ne svidja mi se uopste. Imam nesto malo u steku i rado cu ga uvaljati ako skoci cena.

Mozda i ispod.

Ja se ne nerviram previse, znam da ce ga pumpati ali raja se jos uvek nije razisla. Trebace tu 2-3 dumpa sigurno kako bi se otarasili tereta. Da li bi pump i imao efekta pored ovolikih dumpera, ima par miliona da ubrizgaju u ordere i naprave harakiri.

Mozda i ispod.

Ja se ne nerviram previse, znam da ce ga pumpati ali raja se jos uvek nije razisla. Trebace tu 2-3 dumpa sigurno kako bi se otarasili tereta. Da li bi pump i imao efekta pored ovolikih dumpera, ima par miliona da ubrizgaju u ordere i naprave harakiri.

Mislis i Bajaga bi rekao na MAX "idemo malo dole" :D

Moguce da ga pumpaju u narednih mesec, dva kada se bude lomila trka koja valuta ce da bude No.3. Mineri ce sa LTC-a da prelaze tamo gde bude najveca lova.

Ja sam za svaki slucaj spakovao 3000 u wallet i neka spavaju...

Karl Gray ‏@paradimeshift 14m
Seriously if you are not buying #maxcoin right now then I don't know what to tell you! Massively undervalued, great features #bargain

Onaj debeli bumbar sto je bio kod keisera

^ care :D
i te priče kako ima ovoliko i onoliko btca.. imam i ja 200k, sad ću da pumpam flappy coin, aj vi potrčite i kupujte ga na vreme...

mada, kada bi se čisto tehnički gledalo, ovo i jeste niska cena. ukupan supply je sličan kao i za ltc, dnevno uđe u mrežu 5x više coina, a cena preko 100x niža.
samo kad bi se tako gledalo...

Pa sto je najgore ja mislim da on sve vreme i kupuje. Neko je bas dugo branio MAX da ne padne ispod 0002, skoro mesec dana.
Hteli to ili ne nema nam drugog izbora nego da cekamo i dobijemo nesto za ovu crkavicu. skoro 20mil se prodalo po ceni vecoj od te, logicno je da u nekom trenutko ti sto su ga kupili podignu cenu da se i oni ljudi istresu i nesto zarade.
Nema mnogo opcija, MAX i DRK kopaj i cuvaj. Za dva tri meseca bice jasno da li je neki od njih uspeo, ja licno malo vise verujem u MAX ali to je samo licni osecaj. Ako pukne MAX mislim da ode i Kajzerova reputacija, a to je sve sto on ima (sem naravno brdo para).
Ovde bar moze da se obrne situacija za 5 minuta.

Ja se nadam da cemo ove godine imati izbora sta da kopamo. GPU mreza je mnogostruko veca nego prosle godine, kada se samo litecoin rudario.

Sada mozemo opusteno napraviti podelu na recimo Maxcoin i Darkcoin.

Oni sto nemaju problema sa strujom i zele da izvuku maximum love na rudarenju, ici ce na Max.

A oni sto zele da stede struju i harver, kopace Dark ali ce im i zarada biti manja.

Ono zbog cega se ja uzdam u maxcoin jeste njegov tvorac koji iako je meni i mnogima ljigav, ima uticaja i love. Pa ako se kojim slucajem maxcoin nadje u nedoumici sa nekom drugom valutom, ovaj ce dati sve od sebe i uloziti koliko treba, samo da privuce masu i ojaca mrezu. To je moje vidjenje, ali da je shitcoin - to se slazem.

Ja tek sad provalih da ga nema na mintpalu, zna li neko razlog?

ne ubacuju svako đubre :D

nema ni vertcoina tamo. glasaj/plati pa će ga biti.

Cisto sa poslovne strane mi nije jasno, lepe su oni pare na njemu mogli da uzmu, sa obzirom na broj parova na mcxnow

Da da. Video sam dobar tweet, kad je cinni poludeo na poloniexu neko reče "it's time for mintpal to panic list cinni" :D

Koliko su jadni videlo se kad su ljubili guzicu wolongu i ubacili UNO

Ne znam da li je neko primetio,ali dogadja se identicna situacija kao pocetkom marta...drzali su cenu izmedju .0002-.0003 jedan period i pritom je buy support bio konstatan od 150-200 BTC-a,a onda odjednom veliki dump koji je isao cak do .00013 a buy support je bio oko 50-60BTC-a. Meni ovo deluje kao ponavljanje istorije,moguce je da ce vestacki obarati cenu,krenuli su da muljaju...tako da se nadam da ce uskori biti neki pump. Ovaj prvi i drugi svaki dan sve vise se pune,njih sam konkretno pratio,ali mislim da i ovi ispod njih ne zaostaju.

Ajde ljudi MAX se kopa ko besan, jedna 280x natera 18-20 komada dnevno. Stavio sam 2 LTCa na 000172 to je oko 275 maxa.

Buduce generacije mi nece verovati kako je ovo bilo jeftino, moracu da zapisem na kojoj strani sam ovo pisao da mogu posle sebe da citiram. :p

Ajde ljudi MAX se kopa ko besan, jedna 280x natera 18-20 komada dnevno. Stavio sam 2 LTCa na 000172 to je oko 275 maxa.

Buduce generacije mi nece verovati kako je ovo bilo jeftino, moracu da zapisem na kojoj strani sam ovo pisao da mogu posle sebe da citiram. :p

jel smo za opkladu, gde ce biti max za ravno 6-7-8 meseci? :D
ja ocekujem big pump, makar na evro-dva po komadu

Kako možeš da kopaš toliko? Jel to kopanjem MAX-a direktno ili razmenom preko drugih valuta?
Ako kopaš toliko MAX-a reci mi koja su ti podešavanja i koji hash imaš.

Kako možeš da kopaš toliko? Jel to kopanjem MAX-a direktno ili razmenom preko drugih valuta?
Ako kopaš toliko MAX-a reci mi koja su ti podešavanja i koji hash imaš.

Ma direktno. Juce je bio diff 17484 neko duze vreme, sad je skocio do kad su se ljudi sknuli sa LCT. 360 mhs mi daje 280x. gpu 1100, mem 700

Poslednja izmena:
Proveri u gpu-z da li ti ta memorija stoji na 700 ;)

Proveri u gpu-z da li ti ta memorija stoji na 700 ;)

Ma ko da je bitno. Btno je da stabilno radi i da se ne pregreva. Jos nije proslo na 000172 , ali evo izgleda da opet pada. Kako sad stvari stoje pump na 0.3$ je kao kuca. Opet 300% nije malo ko sad kopa...

Nazad
Vrh Dno