Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Meni je cini da je povukao sve, jer su drugi i treci imali oko 400k malo preko, i to su ova dvojica sto su prvi i drugi sada

sta mislite? da nece da trpaju na menjacnicu da ne bi ljudi videli, ovako drze nesto da se vidi a ostatak offline

Vecina ljudi koja prati stanje na mcxnow zna da ovaj najbogatiji povlaci max-e sa menjacnice. Sad nisam siguran za ove ispod njega. Da li on stvarno hoce da "zavara trag" ili prosto sklanja u stek 'ebem li ga. Da prodaje negde drugde nema smisla jer max nema volume nigde sem na mcxnow. Tako da imamo jednog koji je dosta kupio. On da proda sve na 0.006 pa se razvlio, mada nece moci naravno sve da proda odjednom, a nece ni hteti verovatno.

Da, on po onome sto sam samo ja uhvatio ima preko 1 milion maxova i plus ko zna koliko sto nisam zapazio kada je povlacio.

zanimljiv volume u poslednjih 15 sati.
cekaj. koji volume? pa nema ga :D
svi "negde" prelaze jer je i na LTCu diff bas pao.

Čekajući godoa....
I ja imam nekoliko 'iljada maxonja i ne znam šta ću sa njima.

ma da, od ovog cekanja smorismo se ko sisarke....

Postaviš sell ordere i zaboraviš na njih. Pre ili kasnije će se prodati.

Postaviš sell ordere i zaboraviš na njih. Pre ili kasnije će se prodati.

bukvalno. ako bilo sta "cekas" u kriptovalutama smorices se. pump kad bude bice, ako neces da drzis na menjacnici onda udji jednom dnevno, vidi cenu, ako je pump postavi ordere i to je to. sad da po ceo dan gledas u chart naravno da ce svako da se smori. ja realno nisam ni ocekivao skoro. pump ocekujem tek za 2-3-4 meseca

Za 2-3-4 meseca obrnem te coin-e 100 puta na drugim novčićima... realno samo mi skupljaju prašinu.

Sve je to lepo dok jednom ne kupis malo vecu sumu na dumpu misleci da ce da ide gore, a on nastavi da pada. Berza je k***a.

Treba da znaš prvo šta radiš, pa onda na berzu.
Ili budi spreman da naučiš na teži način - moj primer. A to mi se upravo desilo na maxcoinu kad sam uleteo sa 1BTC na 0.00099. Jedva sam povratio taj 1 BTC i od njega napravio 10.
Swing trading je majka, ne potresa me da li novčić ide gore ili dole jer mogu uvek da profitiram. Samo treba znati kad izaći a iz maxa sam to trebao odavno.

Poslednja izmena:
Swing je jedino sto valja, kad god sam kupovao nesto jer sam mislio da ce vremenom skociti nije izaslo na dobro.

Upravo to.
Emotivno se vezujemo za novčiće i zaboravimo zašto smo ušli u ovu priču... a to je Bitcoin ili eventualno Litecoin za novije minere.
Ne zadržavam se ni na jednom coinu duži vremenski period u većim količinama. Izuzetak je Blackcoin ali to ćemo tek videti šta će biti.

mozete li objasniti na prakticnom primeru sta je to sving trgovina?

znam da ima tamo, nego sam mislio jedan primer i odmah ukapiram. Ovako moram ceo clanak da citam. No ok, da ne ispadnem kao onaj iz potipisa "bolje tu da pitam nego na google da trosim vreme" :)

Procitaj samo prvi pasus, pogledaj BC temu i ukapiraces odmah.

Poslednja izmena:
Iskopano 20% coina! Dobro je sto mu cena zadnjih 2-3 nedenje nije se mnogo spustala 0.0002-0.00025 seta u tom intervalu. tesko je pretpostaviti sta ce ovde sve biti ali moje misljenje je da ce ostati u ovom okviru a cim ltc bude prestao da se kopa grafikama 1-2 meseca, mozda mu i cena ode malo gore. U glavnom malo kopati od svega i cekati skok cena, ako mu skoci cena i na 00035-00045 pred sledece polovljenje to je dobra cena ko sad kopa i steka.
HVC je u kanalu, DRK isto ne cveta , max je ***** na kvadrat. Bice zanimljivo u svakom slucaju u narednom periodu jer idu i vrucine...

2200Wny.jpg

Nazad
Vrh Dno