Neka...samo neka pada,ko je lud on ce da proda po ovoj ceni...pouzdano znam da kitovi kupuju i namerno odrzavaju ovakvo stanje ,a to mi je rekao onaj m_murfy (on mu dodje kao neko mudo u dev timu). Ako me on laze,lazem i ja vas. A za ove sell ordere ne treba da brinemo,ni da preterano obracamo paznju. Primera radi lik koji ima 350k maksonja je postavio sell order, a rekao mi je da vecina ovih koji drze po 100k+ na mcxnow(ukljucujuci njega) tu drze novcice samo zbog kamate koja se dobija i da su lagano poceli da povlace novcice u wallet zato sto im se ne isplati vise..u pocetku je bila par procenata...sad je valjda 0.3% mrzi me da trazim. Od ovih 20 i kusur miliona sto je iskopano,grupica ljudi poseduje 30-40% novcica ako ne i vise...ovo trenutno stanje je otimacina jeftinih novcica. A oni ne planiraju bas tako jeftino da ih prodaju. Tako da kada bude pump drz'te gace bice zanimljivo.i skloniše onaj support na 17k što je stajao danima...
Ne bi trebalo da ide ispod najnize koju je dostigla pre par meseci cini mi se .00013...ali ko ce ga znati.Ma ok što obaraju cenu nego dokle će?![]()
i skloniše onaj support na 17k što je stajao danima...
Ima li neko wallet a da ga ne zakolje Kaspersky![]()
Kasno
Zato i trazim
mada, sam nasao, ali ga za sada ne starujem.... ne treba mi previse trenutno![]()
Odbanovase me posle nedelju dana.
Doduse, dobro mi je dosla ova banana(iako je razlog za ban bio... nikakav), taman da se odvojim od foruma za vreme praznika.
Ovaj pad cene je providan i vidi se da ga vestacki odrzavaju na ovom nivou i masovno kupuju.
Po meni, najlogicnije vreme za pumpanje je kada ltc diff pocne masovno rasti i kada budu prelazili na alt valute (vec jesu ali ne u tolikoj meri). Onda ga lepo napumpaju, ovi vide veliku isplativost, najase na njega dignu diff na 200k. Retko ko ce sklanjati masine i vracati se na skriptu. Dosta njih ce preci na X11 sto je racionalan potez, ali bice i ovde raje (medju njima i ja).
P.S Kad bi bio u Junu, taman da odvojimo nesto za vocation.![]()
Ja mislim da ce ga sad pumpati sto je vise moguce. Ipak kad ce ako nece sad,dok je jos relativno malo novcica iskopano,lomi se koja je 3. valuta taman da napale masu da predje sa scrypta na maxcoin. Vrlo je moguc skok do bar .001,ali ako dodju dotle mogli bi i do .002 da ga poguraju.Mislio sam na isplativost po mh/s (th gh/s), tacnije kada se rudari pa time da privuce rudare.
A do koliko ce max dogurati sa cenom, zavisi od kitova. 75k-200k, ko zna.
Jel si to ranije imao neke probleme sa upadima? Koristim treutno NOD32 legalan, nije mi dirao za sad i jedan novcanik.
Cepaj dark i vert...cetvrto nemasta kopate jos, otprilike sutra zaokruzujem sumu koju sam predvideo za stekanje pa da najasem na nesto drugo
Ja mislim da ce ga sad pumpati sto je vise moguce. Ipak kad ce ako nece sad,dok je jos relativno malo novcica iskopano,lomi se koja je 3. valuta taman da napale masu da predje sa scrypta na maxcoin. Vrlo je moguc skok do bar .001,ali ako dodju dotle mogli bi i do .002 da ga poguraju.![]()
U to ne sumnjam jer je prosli put isao do 0.0085, a mogao je na 0.01 glat, da nije bilo onoliko dumpera(ukljucujuci i mene :d ).
Uglavnom stek je spreman za pumpanje, kupio sam finu kolicinu sad na 0.00017 tj sve sto sam zaradio na WC-u, mozda jos dokupim.
Odlicno se pokazalo stepenasto trgovanje, kako kupovina, tako i prodaja. Da sam isao all in jos onda kada je bio na 0.001, sada bih propao nacisto, ali sam uzimao u intervalu od 0.00095 pa do 0.00015, ali sam dosta i trgovao pa mi je neki prosek ~0.00023 sto i nije tako lose. Kad dodje D-day, pocinjem prodaju od 0.0005 pa navise, pa dokle god dodje-dodje. Tako se necu kajati ako prodam po maloj sumi sve, a sa druge strane necu zakasniti na voz.
Danas: Ma da, sad će pump samo što nije...
31.12.2014: osećam maxcoin pump, cena nikad nije bila niže, mora sad da ide gore.
31.12.2015: kitovi spuštaju cenu, to može značiti samo jedno --> pump je iza ćoška.
31.12.2021: iskopan poslednji maxcoin block, eto sad je pump, osećam da je tu.
31.12.2043: pišem testament, deco, ostavljam vam maxcoin-e. Osecam biće pump pa ih pametno iskoristite!
Interesantno je da ja nemam tih problema sa KIS 2014 na win 8.1Za Kaspersky (KIS 14): Settings - Additional - Threats and Exclusions - Configure exclusions rules - Add - obeležiti ceo folder u kome su svi mineri i novčanici i problem rešen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari