La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Uh, niko njemu ne obara cenu... Ljudi nemaju poverenja u njega i to je to. Pumpanje novcica je cisto bacanje para, ne verujem da ce neko uloziti neku ozbiljan kolicinu novca tek tako. Kada rudari izgube poverenje i kada diff toliko padne tesko je iscupati novcic. Od samog starta max zivi od hajpa i izjava istoimenog gospodina. Dok nisu radili pool-ovi na drk-u ja prebacio malo masine na max i nakucam 100 komada, nisam ni skontao koliki je mali diff do tada. Necu prodavati ono sto imam, ostavicu za svaki slucaj ali ne ocekujem nista od ovog novcica.
Mislim da je ova kuca na klizistu.
Obara, obara ali ne diretno na berzi vec indirektno. Povukli sve buy ordere, postavili barem 600-700 sell ordera pa da se iz aviona vidi kako novcic nema kupaca i kako "svi zele da ga se otarase". Priznajem, to je i meni u startu bio indikator jer ako ima dosta koji prodaju a malo koji kupuju, cena ide dole. Tek sam nedavno saznao da je i to cista manipulacija! Znaci sami su ucestvovali u tome da narod izgubi poverenja u novcic i moram priznati da im je cudna strategija ali drzim im palceve.
Nije da branim ovaj novcic, ja sam u Februaru na njemu lepo profitirao i zato sam ulozio sada. Da bi bio u minusu trenutno, moram ga prodati po ~0.00005 (tacnije da budem na nuli ako se uzme u obzir ovaj bonus od 10btc-a), a jako male sanse su da dodje dotle. Na kraju krajeva, jel ti mislis da su ovi ludi sto kupuju po 300+k?
Bice pumpanja u to ne sumnjam, a kada i do koje granice, to cemo vec videti.