[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Fina je to kolicina. Ja se ne uzdam toliko u max uopste ali imam nesto malo u steku sto sam iskopao. Aj nek ti je sa srecom i da docekas taj skok 
Nema to veze,imam ja dovoljno svega i drk i vert i black,ali najvise maxa zato sto najvise verujem u njegov uspeh i gledam kako kratkorocno zbog pumpa da jedna deo pretocim u ltc,tako i dugorocno(1-2 godine) jer imam odvojen stek. Svaki koin je "prihvacen" i pod hajpom kad krenu da ga pumpaju. Svi cete ovde skakati do nebesa i ponovo verovati u maxcoin kad krene da skace cena,bilo i bice. Cilj kitova i jeste da naprave paniku da bi ljudi dumpovali jeftino novcice. Kajzer stalno prica o toj cifri od 20 miliona $ a realno za njega i njegove drugare je to smesna cifra. Oni kad poguraju novcic do .0004 masa ce sama da ga izgura na jos vecu nivo a oni su tu samo da daju vetar u ledja. Ne brinem se ja uopste oko ovoga, super prilika da se sto vise napunim. Ko ceka,taj doceka.Ako se vodiš parametrima koje si naveo onda prebaci sve što imaš u Blackcoin (pored BTC i LTC). Za 3 puta manje vremena postigao je prihvaćenost kakvu Maxcoin verovatno neće izgraditi još godinu dana.
Nije mračenje već realnost a Darkcoin je potpuno druga priča...
Pogledaj na koji nacin se kopao darkcoin i koliko je iskopano novcica u prvih par dana(navodno je isto kao max bio cpu only). Veruj mi da je maxcoin cvecka u odnosu na to.Mrzi me da trazim sad postove jer sam na mobu ali procesljaj malo temu pa ces vidjeti koliko se kopalo sa cpu dok su pojedinci kopali grafickim karticama. Max je definitivno najveca prevara od novcica do sada![]()
Mrzi me da trazim sad postove jer sam na mobu ali procesljaj malo temu pa ces vidjeti koliko se kopalo sa cpu dok su pojedinci kopali grafickim karticama. Max je definitivno najveca prevara od novcica do sada![]()
Meni pise hashmeter 1722 khash/s
FX 6300 4.1GHz
Ovo sam iscitao iz log fajla
Pogledajte prilog 134937
Covek sa Geforce gtx 580 ima 90.000 khas/s
Nek neko polako detaljno postavi uputsvo ako ima zivaca za Win 64 bit
Evo kako je to izgledalo kad je krenuo launch. Ljudi su u startu kopali sa farmama gpu dok smo mi pokusavali da podesimo cpu mining. Onda su nam poslije pustili da se i mi malo nakopamo (ja ga nisam kopao), digli cijenu i zestoko dumpovali.
Na zalost zbog toga sto su i drugi razmisljali kao vas dvojica novcic je uspio da se probije iako je zasluzio da ga sahrane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari