Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Je li neko uspeo da sinhronizuje novi 0.9.1 wallet? Ako mu nije teško i ima neke nod-ove neka ostavi. I hvala mu...

Hvala lepo! :)
Sad ćemo da ga implementiramo.

Koliko je neophodno stavljati novi wallet ako stari radi bez problema?

ako hoces da gubis novcice, samo napred koristi stari, Max coin djubrestina je hard forkovana, znaci po srpskom promenio je pol prakticno, e toliko je to djubre :)
Maxcoin svidjao se tebi ili ne je za 2 meseca postigao ono sto mnogi nisu za mnogo duze vreme i bolje je sto su ga hard forkovali+sem dobrih developera ima i ko da ga gura u medijima. Idealna prilika da kupis/iskopas sto vise dok mozes. Znas koliko ce primera radi nekoga ko ulazi u celu ovu pricu za pola godine,godinu dana interesovati kako je maxcoin startovao, dal je hard forkovan itd. Evo ti ga darkcoin cist primer,kad je izasao prvo se zvao xcoin,cak sam kacio u temi cpu kopanje tako nesto preporuku da se kopa on i qubit. Iskopao sam nesto malo tada xcoina i zaboravio na njih. Posle mesec dana ulazim na bct kad oni promenili ime u darkcoin,krenuli da ga reklamiraju kad ono opa super koin odjednom svi srecni zadovoljni, napumpase ga do 1$ ili koliko je dostigao mrzi me da trazim, svi vide u njemu potencijal, a to sto je grupa ljudi nakopala par desetina/stotina hiljada dok je bio takozvani xcoin to nikom nista. Ako cemo onda realno jedini je vertcoin korektan od svih ovih asic resistant i imao je fer launch, ali marketing je najvaznija stvar u svemu,tako da je maxcoin tu tata.

Poslednja izmena:
vertcoin nije asic otporan jer ce neki scrypt asyc-i moci da se prilagode promeni N!

takodje max coin ne da je sprdacina vec je to strasno... niko ne veruje u njega drzi ga jedino cena koju neko duva....... hard fork je uradjen da bi se vestacki omogucio laksi pump..... u prevodu kao da su uradili 30% premine ali se to sad zove hard fork, itd

ima tu vas koji gledate samo cenu i onda hupujete djubre!, trebalo bi ipak malo da se zamislite
1. ocajan start, dobrom deli ni wallet nine radio prvih ndeljeu dana, gpu miner izlazak odradjen ocajno, poolo-vi bili pod ddos-om danima, itd... ljudi se navukli kupovali djubre pr premium ceni....... pad u odnosu na cenu prvih 2 nedelje je bar 90%
sam coin je cista kopija propalih sha3 coin-a, itd

Poslednja izmena:
vertcoin nije asic otporan jer ce neki scrypt asyc-i moci da se prilagode promeni N!

takodje max coin ne da je sprdacina vec je to strasno... niko ne veruje u njega drzi ga jedino cena koju neko duva....... hard fork je uradjen da bi se vestacki omogucio laksi pump..... u prevodu kao da su uradili 30% premine ali se to sad zove hard fork, itd

ima tu vas koji gledate samo cenu i onda hupujete djubre!, trebalo bi ipak malo da se zamislite
1. ocajan start, dobrom deli ni wallet nine radio prvih ndeljeu dana, gpu miner izlazak odradjen ocajno, poolo-vi bili pod ddos-om danima, itd... ljudi se navukli kupovali djubre pr premium ceni....... pad u odnosu na cenu prvih 2 nedelje je bar 90%

I u sta polagati nade za buducnost ? Samo u LTC ?

Nemam pojma neki od trenutnih GPU coin-a (hvc, dark, itd) bi trebalo da ima svetlu buducnost......

Pa nijedan koin nije asic otporan, cisto kazem od ovih novih potencijalnih.
To sto ti ne verujes u maxcoin ne mora da znaci da niko ne veruje. Ako cemo realno svi gledamo/cekamo cenu, ne bitno dal je max ili ltc/btc u pitanju.
Da smo tada bili nasamareni, to je tacno, ali ko je bio strpljiv mogao je na istom tom maxcoinu kasnije da povrati skoro sav ili bar veci deo gubitka, jer je bili par dobrih mini p&d, pa i onaj jedna veci sa .00015 na .00045. Na neke koine mora da se predje kad izadju malo napredniji scrypt asici. Iako znam da pljujes sve ostale koine sem btc i ltc, na neki ces morati da predjes ili ko zna mozda ces pazariti asic pa kopati ltc. Tako da ko je pametan kopa/trguje/steka i max i dark i vert iako mislim da posle ltca, max ima najveci potencijal+ veoma je praktican zbog brzine transakcije a mislim da su devovi na to i ciljali, tj da naprave koin se kojim ce kupovina/prodaja moci da se obavi "instant".

Poslednja izmena:
Pa rekao sam BTC->LTC-nex gen GPU coin tim redom..... pa se onda pojavi asic za taj nex gen pa pa onda nesto novo :)
U maxcoin neverujem,pumpace oni njega vestacki tu gde jeste, mozda ga jos i napumpaju dosta ali nemoze se preko noci steci popularnost

ja mislim da ce biti neki x11 coin nov je nije lako prepraviti asic scrypt da ga kopa, a koji tacno videcemo

Ne znam dali ce se ostali sloziti, Zeljko vidim da ima isto misljenje... Ja sam max kopao samo zbog varijante da ce moci nesto da se zaradi na njemu ali moje je misljenje da je DRK mnogo bolji.
Max se nekako vestacki gura kao i kerovi, to nije zdrav coin ali je solidna prilika da se zaradi. Ja sam nakopao nesto i cuvacu, mozda bude vredelo necemu.

Menjačnice znaju da prsnu, što zbog nekog napada, što namerno. Lovu treba da držiš u novčaniku, a na berzama samo onu količinu sa kojom trguješ.

sinoc sam slucajno video neku emisiju sto je imao max kaiser..al je bio vec sam kraj...dal neko zna o cemu se pricalo

I kitovi se vise smorili, nece da kupuju MAX :)
Ljudi dampuju misleci da ce kupiti opet jeftinije, svesni da tako ubijaju cenu. Pravila igre su jasna, svako igra za svoj dzep. Kad niko ne bi prodavao cena bi morala ici gore ali to je naravno ne moguca misija.

Rasprodati sve i cao ! @ omnik
Jesi to napisao i na mcxchatu :)

Ako, ako... Ček da ja moju buraniju uvalim po ovoj ceni pa onda im još spuštaj da pazarim nazad. :D

Šalu na stranu, šta mislite, hoće li još dole? Drži se MAX, ne da se lako.

pa sve pada tako da ne cudi da i on tone sa njima ! Smorno vreme krece !

Stvarno *** sve zivo pada sta je ovo...

Sledece opklada ide isto u dobrotvorne svrhe, samo sto ce biti 'ZA PROPALE RUDARE' :)

Ljudi da li neko zna šta se dešava sa mrežom , na http://max.cryptpool.eu/ stoji da je diff strašno pao , network hashrate skočio na preko 8 TH a neki unknown ima skoro 50% mreže , meni i daljeu cgmineru stoji mnogo veći diff ( od 28-30K ) nego što i maxticker i max.cryptpool.eu pokazuju. Jel to neko nešto hakovao?

Nazad
Vrh Dno