- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
Možda je mislio da kupuje jeftino. :trust:
i ovaj je mislio.

Možda je mislio da kupuje jeftino. :trust:
Ta lista nije uopste realan pokazatelj.
Sta ako neko ima 10x vise novcica nego prvi na listi a ne drzi ih na mcxnow nego nesto u novcaniku a nesto na ostalim berzama?
Ili ako je jednostavno rasporedio na svakoj berzi po 50-100k novcica.
Prosli put je pump bio 10x, ovaj moze da bude 20x a moze da bude i 5x. I ne verujem da ce ici na 0.0001. Mislim da je i sam Max rekao da je dno dna 0.00035. Ali jos uvek nije dosao dotle.
Sa kojim podesavanjima izvlacis 400 mhs?
koji intesity koristite za 270x?
Kako mislis nije dosao kad je juce bio 0.000341?!
Genijalcin no comment za 56 soma...dobro su neki i ostali normalni posle pucanja goxa!
Ma ovo je bre P&D novcic i to mu je jedina svrha.
Svi ovi rudari sto rudare nisu ludi da prodaju po ovoj ceni.
@FlySukhoi,
3 meseca je dug period za ovaj novcic. Mozda dostigne i 0.01, ko zna!
Ali sve u svemu, onaj ko ceka ovaj pump i prosecan kurs po kom je kupovao novcice <.001, taj samo treba da sedi i ceka.
Rudario si po ovom difu i prodavao po ovoj ceni?
Izvini ali to uopste nije pametno jer si za to vreme mogao nesto drugo rudariti i imati vecu zaradu.![]()
Ma ovo je bre P&D novcic i to mu je jedina svrha.
Ako pukne max - gaycoin! Samo taj naziv bi privukao min oko 3-5% celokupne rudarske populacije (statistički presek), pošto su individue takve orijentacije osetljive po pitanju svog izbora. Iako se čini mali, to je zapravo ogroman procenat. Biznismeni tvrde da šta god ima veze sa njima, donosi pare. Samo ostaje dilema, s obzirom na naš mentalitet, ko bi od nas prelomio pa kopao "GYC"... Iako me zna kao savremenog, tolerantnog i politički korektnog, kako bih sutra objasnio ženi da kopam "geycoin" samo zbog zarade? :trust:
Buy wall je sa 280 BTC sisao na 90... mislim da ce ovo dole 0.0002 opusteno a pump nema sanse da bude preko 0.001.
Mi sto smo kupovali treba da gledamo da sto pre vratimo ulozeno a neki ovde da pripaze sta i kako preporucuju oko trejdinga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari