Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Nego druže, da se skupimo mi ovde i pošaljemo tebi sve naše pare, ti to lepo izokreći, uzmi koliko hoćeš za proviziju, a nama daj ostatak pa da svima bude dobro.

Stvarno bih vam izasao u susret ako me vec toliko smatrate "dobrim trgovcem", ali kao sto nekolicina ljudi ovde moze potvrditi koji me znaju privatno, ne mogu sve stici jer radim 2 posla koji nimalo nisu laki. i jos mimo toga trgujem na berzi i pratim masine.

Mada ni ovo nista nije sigurno, sva ta berza je kocka, a jedva sam nakanuo sebe da svoje pare stavim na kocku, a kamoli jos tudje! Mislim, ne brinem se za gubitak, ja bih to nadoknadio svima, ali takav pritisak pored dva posla, tesko ko moze izdrzati, pa cak i pod lekovima. :)

A sa druge strane, nije ni forda da drugom das i da ti obrce novce na berzi, to je vec apsurd pored ovako lepe zarade u kopanju. :) Znas onu japansku poslovicu koja kaze; "Ako zelis nahraniti coveka, daj mu ribu. Ako zelis da ga nahranis doveka, nauci ga da peca". ***, tako je sve i ovde. Samo bez nerviranja i postujte oni nasu strpljen-spasen. Sve ce to doci na svoje, samo bez zurbe i bez nerviranja.

Aj sad da se vratimo na temu i ovaj nas pump. Trazim screen shoot koji sam napravio kada je bio prosli pump, tj da vidite kako se kretala linija. Ako ne nadjem, pokusacu da nacrtam jer imam u jednoj svesci zabelezena sva trgovanja tj shortovanja na maxcoinu. Uglavnom nemojte misliti da ce to ici strmoglavo gore i samo gore, bicu tu uglavnom jaci rast, pa slabiji pad, zatim opet jaci rast pa slabiji pad. Polako ali sigurno ce se penjati na gore i jesti sve buy ordere pred sobom. Dokle ce ici, niko ne zna ali buduci da je isti otisao jako nisto, duplo manje od proslog puta, ne verujem da ce dostici cenu vecu od 0.005 u piku. Ali svasta je moguce.

Stvarno bih vam izasao u susret ako me vec toliko smatrate "dobrim trgovcem", ali kao sto nekolicina ljudi ovde moze potvrditi koji me znaju privatno, ne mogu sve stici jer radim 2 posla koji nimalo nisu laki. i jos mimo toga trgujem na berzi i pratim masine.

Mada ni ovo nista nije sigurno, sva ta berza je kocka, a jedva sam nakanuo sebe da svoje pare stavim na kocku, a kamoli jos tudje! Mislim, ne brinem se za gubitak, ja bih to nadoknadio svima, ali takav pritisak pored dva posla, tesko ko moze izdrzati, pa cak i pod lekovima. :)

A sa druge strane, nije ni forda da drugom das i da ti obrce novce na berzi, to je vec apsurd pored ovako lepe zarade u kopanju. :) Znas onu japansku poslovicu koja kaze; "Ako zelis nahraniti coveka, daj mu ribu. Ako zelis da ga nahranis doveka, nauci ga da peca". ***, tako je sve i ovde. Samo bez nerviranja i postujte oni nasu strpljen-spasen. Sve ce to doci na svoje, samo bez zurbe i bez nerviranja.

Aj sad da se vratimo na temu i ovaj nas pump. Trazim:d screen shoot koji sam napravio kada je bio prosli pump, tj da vidite kako se kretala linija. Ako ne nadjem, pokusacu da nacrtam jer imam u jednoj svesci zabelezena sva trgovanja tj shortovanja na maxcoinu. Uglavnom nemojte misliti da ce to ici strmoglavo gore i samo gore, bicu tu uglavnom jaci rast, pa slabiji pad, zatim opet jaci rast pa slabiji pad. Polako ali sigurno ce se penjati na gore i jesti sve buy ordere pred sobom. Dokle ce ici, niko ne zna ali buduci da je isti otisao jako nisto, duplo manje od proslog puta, ne verujem da ce dostici cenu vecu od 0.005 u piku. Ali svasta je moguce.

Нисам знао да кокс спада у лекове :d

Него, шта значи кад је "daemon offline" на крипторашу, тамо ми неки новчићи !? :)

Izgleda da nema daljeg pump-a dok se ne istopi sell wall... sa 620 000 smo dosli na 655 000 jako brzo izgleda da ljudi salju na berzu da budu spremni na dump...

685 000 :trust: niko nije blesav da radi pump kad ga ceka gomila dumpera...

nalozice se kad podignu na 0009 ima da prodaju sve -_- a to je jako mala cena

Šta je bre ovo? Bter, mcxnow, cryptsy, poloniex... ne mogu da se ulogujem već pola sata.
edit:
Čudan provajderov problem. Jedino sam mogao na Vircurex. Sa druge konekcije uđoh bez problema.

Poslednja izmena:
Neko se zeza sa order-om za prodaju. :D

Uzalud vam trud sviraci...
Voza nas ovaj ko seoseke macore!

ja reko daj da uletim, iskopam, obrnem za par dana kad ono... najbolje da se zaboravi na ovo :p valjda ce vremenom posle par meseci da se popravi situacija, sad je previse uzburkano xD

citav buy order je na 0.00000001 neko je valjda pomislio da ce namagarciti masu

Nije u tome stvar. Pump je krenuo, cak je i najavljen na twitteru/forumu. (sto je po meni greska). Ali su odustali jer nemaju 1000 btc-a koliko im je potrebno da dignu cenu na 0.002 i vise. Previse onih sto prodaju i cim su najavili, sell order skocise sa 600k na 730k.

Ali bice ga sigurno, treba sacekati i videti sta ce uraditi. Bolje potplatiti adminima da banuju na 2-3 sata ove *****e sto prodaju 100.000 komada na 0.0004. :p

Nemam. Sve sam potrošio. :D U plusu sam, ako bude više od 0,001.

Isplativost kopanja trenutno ispod LTC-a

Meni jedna r9 280x baca 400 mh/s i iskopa nekih ~13-14 novcica po danu. 10 takvih kopa ~140 na dan. Puta mesec dana to je 4200. Neka cena bude i 0.0015, samo saberite koliko je to. Pametnom dosta, jednom mesecno se istresati i posle podizanja istog ili slicnog iznosa, svejedno ce ti biti da li ce pump svakih nedelju dana ili jednom u 3 meseca.

da, to je za one koji prodaju odmah, za one koji kopaju nakopaju neku sumu, sacekaju pamp pa i ako bude za 10 meseci i to je to

pa opet nema to veze, mozes da kopas ltc i odmah ga prodas i kupis max i vise ces max-ova dobiti

nema vise poente kopati max. ne znam samo ima li negde lista sa profitabilnosti koina koji nisu skript?

Meni jedna r9 280x baca 400 mh/s i iskopa nekih ~13-14 novcica po danu. 10 takvih kopa ~140 na dan. Puta mesec dana to je 4200. Neka cena bude i 0.0015, samo saberite koliko je to. Pametnom dosta, jednom mesecno se istresati i posle podizanja istog ili slicnog iznosa, svejedno ce ti biti da li ce pump svakih nedelju dana ili jednom u 3 meseca.
Ja sad samo cekam 0.001 da budem na 0 i predjem u LTC,za**** ovog MAX-a,lepo nas je izradio. Siguran sam da ce biti pump,ali onih prvo prognoziranih 0.01,pa 0.008,pa 0.006 tesko da ce biti. Ako dogura do 0.002-3 to je maksimum. :)

Misliš? Imam utisak da ako čovek kine, ima da bude 1MAX=1BTC. :D

Misliš? Imam utisak da ako čovek kine, ima da bude 1MAX=1BTC. :D

ajde-o.gif
neka kine vise :D

ja imam neki plan da kopam mesec dana max. iskopam oko 700 komada (*** nemam 10 grafi) i vratim se na ltc

Ako ništa, zanimljiva je ova neizvesnost u vezi sa coinom. Toliko se očekuje i najavljuje pump, da stvarni kreatori pomenutih oscilacija nemaju izbora nego da još većim srozavanjem vrednosti poljuljaju entuzijazam svima koji još veruju u njega i iscede im sve što mogu. Efekti te taktike primetni su i kod pojedinaca na ovom podforumu, što je i normalno. Gospodo, pump je neizbežan, jedino se ne zna koliki će biti i koliko će trajati. Tener cojones i samo bez panike, jer je ovaj mega dump svesno kreiran. Da li će se iz njega izvući kako planiraju, videćemo, ali je mnogo veća verovatnoća da hoće. A onda eto i naših pet minuta :)

Ako je klizio sa 0,003 na sadasnjih 0,0004 koliko je realno da jos padne? Ako padne na 0,0002 koliko je to uopste vise bitno onome 1. na listi sa 110.000MAX kad ih je on mahom navio po 0,0002-0.0001? AKo bude jos padao recimo na 0,0002 koliki pump je realan? Do kog nivoa? Ako je to nivo od 0,002 (10x) sto je OGROMAN pump, onda taj neko sa 110.000MAX radi sa 0% zarade. Mislim da takvi ocekuju pump an 0,004-0,005. Koliko je to uopste realno? To bi bio pump od 20-30x. Meni bez uvrede ovo mirise na laganu propast MAX-a. Treba pratiti tog 1. pa i ove do 5-6. mesta na listi. AKo oni sad naguraju broj coina 2x ili 3x vise nego sto ih sada imaju, dakle prvi da ima 200-300.000 onda je eventualno realan pump na 0,001, a ako ne kupuju dalje (sto je ocigledno da slabije kupuju sada nego pre) onda ili ce cena jos stajati na ovih 0,0004 i cekace se pump na 0,004 ili ce im sve propasti. 1. na listi vec 7-8 dana ima 100.000 MAX +- 10%, dakle slabo kupuje. Cena je sa druge strane vec 3-4 dana na 0,0004. Sad je prelomna tacka. Ili ce pumpa biti ubrzo ili ce ovo sve vezano za MAX propasti.

Ta lista nije uopste realan pokazatelj.

Sta ako neko ima 10x vise novcica nego prvi na listi a ne drzi ih na mcxnow nego nesto u novcaniku a nesto na ostalim berzama?

Ili ako je jednostavno rasporedio na svakoj berzi po 50-100k novcica.

Prosli put je pump bio 10x, ovaj moze da bude 20x a moze da bude i 5x. I ne verujem da ce ici na 0.0001. Mislim da je i sam Max rekao da je dno dna 0.00035. Ali jos uvek nije dosao dotle.

Kako god bilo, prvi na listi je kupovao u proseku po mozda 0.002 i nakupovao je 110.000MAX, a to je 220BTC-a/ Sad mene tu zanima psihologija doticnog. Ima 135.000$ u MAX-u. Vec to je jako mnogo novca. Zasto, ako ne zeli da zaradi, a verujem da zeli...

Sto bi rekao pokojni Mica Minimax-nije da nije al izgleda da jeste ,)

Covek je fulao i kraj price. Mozda je ipak trebalo verovati Wolongu:-devil-:

Poslednja izmena:
Kako god bilo, prvi na listi je kupovao u proseku po mozda 0.002 i nakupovao je 110.000MAX, a to je 220BTC-a/ Sad mene tu zanima psihologija doticnog. Ima 135.000$ u MAX-u. Vec to je jako mnogo novca. Zasto, ako ne zeli da zaradi, a verujem da zeli...

to sto ima puno para ga ne cini velikim poznavaocem trgovanja.. nije ni prvi ni poslednji koji je na berzi puko ogromnu lovu..
kretanje cene na trzistu zavisi od mnogo faktora ukljucujuci i srecu

Nazad
Vrh Dno