La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Nego druže, da se skupimo mi ovde i pošaljemo tebi sve naše pare, ti to lepo izokreći, uzmi koliko hoćeš za proviziju, a nama daj ostatak pa da svima bude dobro.
Stvarno bih vam izasao u susret ako me vec toliko smatrate "dobrim trgovcem", ali kao sto nekolicina ljudi ovde moze potvrditi koji me znaju privatno, ne mogu sve stici jer radim 2 posla koji nimalo nisu laki. i jos mimo toga trgujem na berzi i pratim masine.
Mada ni ovo nista nije sigurno, sva ta berza je kocka, a jedva sam nakanuo sebe da svoje pare stavim na kocku, a kamoli jos tudje! Mislim, ne brinem se za gubitak, ja bih to nadoknadio svima, ali takav pritisak pored dva posla, tesko ko moze izdrzati, pa cak i pod lekovima.
A sa druge strane, nije ni forda da drugom das i da ti obrce novce na berzi, to je vec apsurd pored ovako lepe zarade u kopanju.
Aj sad da se vratimo na temu i ovaj nas pump. Trazim screen shoot koji sam napravio kada je bio prosli pump, tj da vidite kako se kretala linija. Ako ne nadjem, pokusacu da nacrtam jer imam u jednoj svesci zabelezena sva trgovanja tj shortovanja na maxcoinu. Uglavnom nemojte misliti da ce to ici strmoglavo gore i samo gore, bicu tu uglavnom jaci rast, pa slabiji pad, zatim opet jaci rast pa slabiji pad. Polako ali sigurno ce se penjati na gore i jesti sve buy ordere pred sobom. Dokle ce ici, niko ne zna ali buduci da je isti otisao jako nisto, duplo manje od proslog puta, ne verujem da ce dostici cenu vecu od 0.005 u piku. Ali svasta je moguce.