Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

freaking-out-omg-no-shock-surprise-600x398.jpg

ocekivali smo pump a dobili dump :S:

Oni koji su kupili, nema potrebe da prate stanje uopste. Naviju onaj alarm na 0.00125 recimo i tada ga pocnu pratiti i odredjivati cenu za prodaju.

Oni koji nisu kupili, treba da se raduju sto cena ide dole jer ce vise profita imati.

Tako da ne vidim nikakav razlog na paniku. Oni koji ocekuju da se obogate preko novci, ti treba da rasprodaju sve novcice i maknu se berze. Jer tako mogu samo izgubiti.

Sto se mene tice, ja sam kupio i nije mi frka cekati do Aprila. Ipak je to velika suma i novac koji vredi vise desetina hiljada eura. Vredi cekati i vise meseci na tu sumu ali ja se nadam da ce to biti ako ne ovde, onda tokom sledece nedelje.

dok se startuje wallet pa dok legne btc na menjacnicu ima Dumrem

Poslednja izmena:
ja cu da pazarim na 400 ili 300, koliko ima da padne do kraja nedelje :)

Oni koji su kupili, nema potrebe da prate stanje uopste. Naviju onaj alarm na 0.00125 recimo i tada ga pocnu pratiti i odredjivati cenu za prodaju.

Oni koji nisu kupili, treba da se raduju sto cena ide dole jer ce vise profita imati.

Tako da ne vidim nikakav razlog na paniku. Oni koji ocekuju da se obogate preko novci, ti treba da rasprodaju sve novcice i maknu se berze. Jer tako mogu samo izgubiti.

Sto se mene tice, ja sam kupio i nije mi frka cekati do Aprila. Ipak je to velika suma i novac koji vredi vise desetina hiljada eura. Vredi cekati i vise meseci na tu sumu ali ja se nadam da ce to biti ako ne ovde, onda tokom sledece nedelje.

trebalo je da bude i pre dve nedelje :p svi se nadaju...
inace kako da se namesti alarm? pricas za neku aplikaciju ili na menjacnici?

Au al se tovari ovaj 1. na max richlist-i...pre neki dan ima covek 70k komada,sad 100017.43213209...:)

Sta se dogadaja sa maxcoinon na cryptorushu?
imao sam oko 350 novcica i sa vidim pise Daemon offline

Pa izgleda da su vece sanse da ode na 300 nego da ne ode. Ostalo mi je jos ukupno 0,5 btc, koje cuvam za tih 300, ako dodje dotle kupujem i postavljam sell ordere i bezim negde gde ne postoji internet. Inace . . .

E crko dabogda i propo! :p

Sta znam, ne vidim da je neki coin trenutno bolji za kopanje... Temperature i potrosnja struje su dosta manje, a ako neki coin ima potencijal za pump onda je to ovaj.

Edit: htedoh da dodam i da je isplativost tu negde kao i kod ltc-a, tako da po meni, ovi sto ce ubuduce da prodaju to nisu dnevni dumperi nego oni sto odustaju od cuvanja... A dnevni dumperi ce da prelaze na ltc ako cena bude jos padala...

Poslednja izmena:
Sad ispade da smo kopali za kikiriki. Valjda ce nam ostati tolko da se napijemo od muke. :beer:

Lol ali taman da kliknem da pazarim na 0.00041xx on ode na 49 :D ...Ne da mi se ovaj poslednji btc da predje u max!!

propade sansa za short

inace ... cu lupam glavom u zid, ali tapacirani

edit: mislio sam da ce se ovako nesto desiti kad sam kupio na 521, pa da shortnem na 580, ali me *****a

Poslednja izmena:
Dakle ljudi imamo li koncenzus - pumpa ce biti?
Pitanje je samo kada i jos bitnije sta mi ocekujemo od pumpa.
Pratim kretanje ovog coina od pocetka i moram reci da nemam odgovor na ovaj bitan deo :).

ja dok stsaavim na 4022 ode na 48, neko dumpovao 100k?

neko se opasno igra sa ovim :p
umesto da stavimo alarm na 0.00125 bolje da stavimo na 0.0001 pa da znamo da je pukao novcic i da batalimo sve :D

Dakle ljudi imamo li koncenzus - pumpa ce biti?
Pitanje je samo kada i jos bitnije sta mi ocekujemo od pumpa.
Pratim kretanje ovog coina od pocetka i moram reci da nemam odgovor na ovaj bitan deo :).

Mi smo mnogo sitni da bi znali i odlicuivali hoce li i kada biti pumpa.

Sve sto treba da uradimo jeste da ih pratimo kao sto male ribe prate kitove. I za njih/nas ce biti nesto kad kitovi odrade posao. ;)

U prevodu, kad bude - bice.

Pa posto izgleda imamo toliko novcica u posedu samo mi ovde na forumu, konsenzus je da ce ga biti, taman ga mi pravili.
A kad ce ga biti, pa izgleda kad ovi koji jos nisu kupili kupe na 0.0002-0.0003 pa onda stvarno skupimo gomilu koju vredi pumpati.

Maxcoin ce da napravi od ljudi milionere, ali od milijardera! ;)

Ljudi samo se nakopajte coina i uzivajte, kad tad ce ovo ici gore a sto se mene tice sto kasnije to bolje.

Jel vi vidite da diff ne pada, nisu ljudi veverice.

Zašto su se onda ti likovi sa vrha richliste tovarili još dok je imao par puta veću cenu, zar nisu mogli da sačekaju da padne ovako nisko? Jedino ako oni nemaju veze sa pumpom, pa skupljaju stepenasto MAX kao i mi?

Možda ga je Max nakopao nVidia grafikama do besvesti u startu, napumpao jednom, prodao sve i sad nam se smeje.

a mozda ona riclista nije istinita mozda je fejk da navlaci masu

Pump nikad nesme biti predvidiv ili biste svi dumpovali na njemu, ovako ce vas naterat u ocaj da sve rasprodate pa da kasnije kupite skuplje u iluziji shit coin-a :)

Nazad
Vrh Dno