Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

bobolovac; poenta je da smo svi mi prokleti jednom kad udjemo u tu pricu; ako hoces siguricu, lepo svakog prvog u mesecu prodaj to sto si iskopao predhodni mesec i uzivaj...nema nervoze a dobit sigurna ;)

Upravo. Trgovci se cimaju vise, rudari lepo nasteluju masine i ubiraju zaradu.

bobolovac; poenta je da smo svi mi prokleti jednom kad udjemo u tu pricu; ako hoces siguricu, lepo svakog prvog u mesecu prodaj to sto si iskopao predhodni mesec i uzivaj...nema nervoze a dobit sigurna ;)

najozbiljnije se razmisljam da na kraju svakog dana sve shitcoine prebacim u btc, i svake dve nedelje ili svakih mesec dana prenos na banku. Jer ipak najbitnije je osloboditi se nervoze

Ovo je najteže, jer je najteže sebe obuzdati, ali najisplativije uz veliku sigurnost: Pola danas iskopanog odmah u btc i pare, pola za trgovinu. Bude uvek za struju i nepredviđene okolnosti, a ostaje i za igranje i plođenje. Jedino što je potrebna strašna samodisciplina i imunost na navlake, odnosno tvrdoglavo poštovanje principa.

Ja sam HW kupio pre par dana i drug se zeza s tim posto on odavno kopa, nekih 4mh. Ranije sam kupio novcice i zezam se sa berzom.
Imam tu srecu da od ovih para koje kopam ne zavisim ni malo, to je jedna rizik investicija koja ako nekom srecom uspe donese neki veci profit.
Sutra da propadne sve bilo bi mi zao 10 dana i zaboravio bih sve, ali opet izjeda opasno.
Dok sam trgovao na btc-e, drzao sam se uglavnom nekih principa, i kad god sam uradio nesto sto nije bilo dugorocno planirano za**** sam se.
I trgovao sam btc, ltc i malo izmedju njih.
Od kad sam presao na ove shit koine milion glupih coina . .
Zato sam se nekako ustalio na max i mnc, plus sto mcxnow dobro radi i malo je lakse.
Ali djavo mi ne dade mira pa kupih i pingvine pa mi i to sad glodje stomak iznutra :)

Ovo je najteže, jer je najteže sebe obuzdati, ali najisplativije uz veliku sigurnost: Pola danas iskopanog odmah u btc i pare, pola za trgovinu. Bude uvek za struju i nepredviđene okolnosti, a ostaje i za igranje i plođenje. Jedino što je potrebna strašna samodisciplina i imunost na navlake, odnosno tvrdoglavo poštovanje principa.

+1

Mislio sam da ce tvoj post biti:

"NE TRABUNJAJ I DRZI SE TEME"

Ipak je samo covek :)

Kad dodje do onoga na sta je licio ovaj podforum onda nema drugi nacin... iskreno se nadam da ce ubuduce biti konstruktivna diskusija kao sto je maxcoin tema recimo... jer pre svega smo ljudi pa tek onda rudari i sve ostalo.

No vratimo se na temu :)

Trenutno je odnos na buy order vs sell order na najvećoj menjačnici ~3x... ako se po jutru dan poznaje... :)

Treba imati u vidu da je BTER pretekao mcxnow po volume, naravno kinezi:

menjac.jpg

Na bter i bolji kurs...

Poslednja izmena:
Taman kada prsnete sa zivcima i prodate sve za trenutnu cenu da izadjete, e onda ce da krene pump, provereno :D

MaxCoin

Zato i ne skace jer jos uvek cuvamo :D

Ajde ko je dobrovoljac da proda da nam svima svane? :D

Trenutno je odnos na buy order vs sell order na najvećoj menjačnici ~3x... ako se po jutru dan poznaje... :)

Treba imati u vidu da je BTER pretekao mcxnow po volume, naravno kinezi:

menjac.jpg

Na bter i bolji kurs...

sa kog sajta je ova tabela?

Ne bih ja nista slao na bter, oni su softverski busni nedajbozenikom, ne mogu ni logovanje na sajt da srede da radi kako treba...

Polako, polako nije jos ni 3% maxcoina iskopano. Doci ce on mecki na rupu taman dok se nakopamo. Srozali su ga toliko da sad kad skoci na 0009 ljudi ce ga prodaju misleci da je to super cena.

ps. sta bre znaci onaj "DING" na mcxnow?

@omnik,

Treba uzeti u obzir da se na BTER-u trguje direktno za jene, tako da to nama ne pije vodu. Verovatno ih je kajzer nalozio sto je itekako dobro. :)

@gsi5555,

taj ding ti je payment interest tj dobijas neku mizernu sumu (0,025% cini mi se) na svakih 6 sati i za svaki novcic. Navodno caste te za depozite i trgovinu. Dobra je stvar ko ima recimo par hiljada litecoina. Moze i po ~1 ltc-a na dan da se dobije sto i nije malo.

Ali taj mcxnow je cini mi se pre par meseci nestao u magli pa se posle vratio... sad da li su novcici nestali ili ne ne mogu da se setim.. tako da nije ni priblizno sigurno drzati tamo vece kolicine

Koliko ja znam, nisu nista uzeli nego su je privremeno zatvorili zbog radova. A withdraw si mogao odraditi.

Ne znam ali meni je ta menjacnica skroz ok, trgovao sam na njoj tamo u martu mesecu kada je litecoin bio debelo ispod 1 dolara i kada sam usao pre ~mesec dana, nasao nekoliko litecoina-a. :p Bas me prijatno iznenadilo i onda se setim da sam tamo daavno trgovao. A i sada mi deluje kao postena, brza, stabilna i pregledna.

Btw, nisam obracao paznju ali buy volume se drasticno povecao od nocas. Sa ~112 na 163 BTC-a. *** skoro 50%, nesto je uticalo, verovatno je ovaj s*ao na keiser report-u.

koliko je siguran ne znam, ali na LTC richlist prvi korisnik drzi 700 000$ u lajtkoinima!

Kako je brzo nestao ovaj sell wall na 0.000615, bilo je oko 15k novcica ako se ne varam i sve je otislo. A buy order sada na 172 btc-a. Zahuktava se...

imam jos oko 0.9 btc-a slobodnog na mcxnow, order je za MAX na 0.00051. Nesto mi se ne cini da ce biti pumpa skoro, ali kad vidim sta pisete malo me kopka stomak da se dopunim do kraja sad na 6. Pa ako zakoci sa pumpom nema nista od trgovine jos dugo vremena

Treba se sad suprotstaviti rudarima kojima i ova cena odgovara. Ali glavni kit ima vec 100k, sto god cena manja, to ce vise imati i pump ce biti sa vecim potencijalom. Prosli put je bio 1000% tj 10x, ovaj put moze lagano na 1500%, videcemo.

Nazad
Vrh Dno