Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Da ali upises srednju vrednost. ne oscilira on 30k-200k. Upises recimo 75k i dobijas okvirno.

Tako ti ni jedan kalkulator nije tacan.

ne raid mcx now, osecam da ce proci pump :p
ima li neka alternativa?

criptsy meni ok radi. Sto se kalkulatora tice evo inf iz prve ruke 9x280x (svaka po 360mhs) daje izmedju 75 i 85 maxova za 24h

u trade history samo sell sell sell
zasto ljudi prodaju toliko?

Da izvuku sta bilo kako stvari stoje, mozda i nepotrebna panika ali sve ide dole.

Pump up the jam.... *** verujem i ja u pump.... znas kako kazu nada zadnja umire... a da li ce ga biti i kad li ce ga (ako) biti... ostaje samo na zivcima :)

desice se kad se najmanje budete nadali ;)...ako se i desi uopshte.
valjda ste do sada skontali da bi neko zaradio na pump-u, neko mora i da izgubi....ne mogu svi na pobednichki podijum.
sve je to kocka, igra zivaca i strpljenja.

Ja prodao danas 20ltc za max i stavio sell na 0,001..

E dobar si...znam ih ja koji su i sa 400ltc uletali ;) I malo je to 0.001,kad rizikujes lupi bar na 0.0015 ;)
Edit: inace ovo djubre i dalje pada...neko je pominjao 0.0004 da ce da dodirne,izgleda nije daleko od istine!!

Poslednja izmena:
kad se samo setim da sam mislio da je 0.0011 super cena za uleteti posle pumpa na 0.007 skoro :)

Pa ne moze svaki put isto da bude. Neko je pitao za peak koliko moze da dostigne. To je upravo onaj peak koji je bio prilikom launcha, tj ~0.025 (kao litecoin) cini mi se. I sve vise i vise verujem da ce ovaj novcic biti dobar za long term jer uprkos ceni koja je pala, ljudi i dalje ostaju na njemu i veruju u novcic a i u vlasnika. Po meni ogromna prednost je SHA-3 koji ne koristi memoriju, pa ceo rig manje trosi, hladniji je, efikasniji i tisi.

Ne moze se znati dokle ce cena ici dole, niti mozemo uticati na to. ALI ja iskreno mislim da je floor na nekih 0.0003 i da ispod toga tesko da moze. Ipak je u pitanju novcic koji ima block reward 96 + cvrstu podrsku i dobru pozadinu.

Sto se tide pumpa, kao sto demios rece, on tolazi tada, kad ga ljudi najmanje ocekuju. Par dana zatisija i onda bura, nadam se da ce tokom sledece nedelje biti jer su se oni-o-kojima-se-ne-prica napunili.

Ja razmisljam da uzmem novu kolicinu na 0.0005, ali me sa druge strane privlaci i ovaj mincoin koji je takodje pod teskom dumpom. Slicnu cenu oba novcica imaju, btw.

P.S

Sa ovom cenom trenutno ima jednaku isplativost kao litecoin, jer meni 280x @390 mhs pravi 11 novcica na dan. To je 11x0.00055=0.00605 na dan, a sa litecoinom imam 0.0052.

Poslednja izmena:
Pod teskim dumpom su skoro svi novcici. Ja se dopunjavam polako sa raznim shit-om (mislim na novcice :D ) Hocu da budem spreman kad oluja krene.

Nemojte zaboraviti da vlasnik coina nema kontrolu nad najvecom menjacnicom pa ni vrednoscu coina

meni je samo impresivno koliko ljudi veruje u tog max kajzera, kao da je on tu da nas/vas sve uchini bogatim.
cho'ek gleda svoje dupe i kako da nam/vam izvuche shto vishe koina/para.

a i ponovicu opet onu....da bi neko pri pump-u zaradio, drugi mora da izgubi.
jer ako cena krene da divlja, mora da postoji neko ko ce i kupovati po toj rastucoj ceni u nadi da ce ici josh vishe,
istovremeno ovi shto misle da ce da se omaste od toga, trljaju ruke i dumpuju po toj visokoj ceni.
i onda kad krene istovarivanje i obaranje cene, taj nesretnik shto je kupovao po high ceni od vas, je nasankan jer upravo gleda u cenu barem duplo nizu od one po kojoj ih je platio.
da li je i on dobro proshao?

vrlo lako taj nesretnik moze biti i neko od nas npr.

rocket.gif

ako nije fejk

Hahaha, imam osecaj da sedite 24/7 i pratite grafikom, i cim cena skoci - eto ga PUMP! :d

Odmorite malo, zanimajte se necim drugim, oglasite alarm (ja ga stavio na 0.00125 jer cu tada poceti da pratim stanje), ovako ce vam biti jedan kad kao godina cekanja. *** ipak ovaj pump nije mala stvar.

Evo ga ravno tri nule 7...

Hahaha, imam osecaj da sedite 24/7 i pratite grafikom, i cim cena skoci - eto ga PUMP! :d

Odmorite malo, zanimajte se necim drugim, oglasite alarm (ja ga stavio na 0.00125 jer cu tada poceti da pratim stanje), ovako ce vam biti jedan kad kao godina cekanja. *** ipak ovaj pump nije mala stvar.

nzm nisam u tom fazonu :p
danas nedelja pa mi bleji komp ukljucen inace nisam u tom fazonu 24/7 :type: :shock:

mene uvatio neki je.ben virus pa moram da lezim, a kad sam vec tu :p

Koliko je sell bio puta veci od buy-a kod proslog pumpa? Sad je skoro 5 puta veci

Sad je ravno 6x. Prosli put je bio 3,5x.

Ja se sve cimam da cu propustiti pump. Postavio sam neke siromasne sell ordere 0.0013,0.0020,0.0027 i 0.005...sto je sigurno sigurno je. :D

Ne znam sta je sinoc bilo "neizvesnije" skakanje maxa ili dobitnik oskara, ja gledao oba naizmenicno :D

meni je samo impresivno koliko ljudi veruje u tog max kajzera, kao da je on tu da nas/vas sve uchini bogatim.
cho'ek gleda svoje dupe i kako da nam/vam izvuche shto vishe koina/para.

a i ponovicu opet onu....da bi neko pri pump-u zaradio, drugi mora da izgubi.
jer ako cena krene da divlja, mora da postoji neko ko ce i kupovati po toj rastucoj ceni u nadi da ce ici josh vishe,
istovremeno ovi shto misle da ce da se omaste od toga, trljaju ruke i dumpuju po toj visokoj ceni.
i onda kad krene istovarivanje i obaranje cene, taj nesretnik shto je kupovao po high ceni od vas, je nasankan jer upravo gleda u cenu barem duplo nizu od one po kojoj ih je platio.
da li je i on dobro proshao?

vrlo lako taj nesretnik moze biti i neko od nas npr.
+1

Nego vidim da se dosta analizira ovde ne bi li se možda manje više predvideo pump. Ono što baš ne vredi gledati su te analize jer oni koji hoće da pumpaju te analize isto tako gledaju. Nema leba od toga.
Pump generalno može biti silovit, a kratak da bi eventualno ljudi počeli da kupuju da im ne bi pobegao voz, pa onda da okrenu opet u dump i da čekaju neko drugo vreme za pump.
Tako da je u suštini jako *****ato iako se svi nadamo ovom kao nekoj sigurici pre ili kasnije.
Ako neko već hoće da uhvati pump neka stavi alarm i proba da zaboravi na ovo čudo, jer poješće nam dušu. Ja sam generalno postavio neke sell ordere po kojima sam zadovoljan pa ako prođe super, ako ne *** probaću ako budem prisutan da izvučem nešto kao i svi ostali.

Sve u svemu kad se setim šta mi je drug pričao kad me uvlačio u ovo, "uložiš u startu i ostaviš da kopa", kad ono spavanje na pola prekinuto, živci sve tanji . . . Nije baš jeftino za organizam.

Nazad
Vrh Dno