Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Možda je mislio da kupuje jeftino. :trust:

i ovaj je mislio.

:D

123.png

Ta lista nije uopste realan pokazatelj.

Sta ako neko ima 10x vise novcica nego prvi na listi a ne drzi ih na mcxnow nego nesto u novcaniku a nesto na ostalim berzama?

Ili ako je jednostavno rasporedio na svakoj berzi po 50-100k novcica.

Prosli put je pump bio 10x, ovaj moze da bude 20x a moze da bude i 5x. I ne verujem da ce ici na 0.0001. Mislim da je i sam Max rekao da je dno dna 0.00035. Ali jos uvek nije dosao dotle.

Kako mislis nije dosao kad je juce bio 0.000341?!

Genijalcin no comment za 56 soma...dobro su neki i ostali normalni posle pucanja goxa!

MaxCoin

1180gpu 1,125v

koji intesity koristite za 270x?

Kako mislis nije dosao kad je juce bio 0.000341?!

Genijalcin no comment za 56 soma...dobro su neki i ostali normalni posle pucanja goxa!

Pa peak, cena u sekundi i odmah se vratila iznad tih 0.00035.

Mislim, ne znam, mozda ga i puste na 0.0002 jer je generalno kriza za sve novcice ukljucujuci i glavne.

Ali sve u svemu pumpa ce biti, kakve planove kuju i sta im je u cilju, ne znam. Samo treba cekati. Nadam se da je svima procek po kojim su kupovali max ispod 0.001.

Kad si tako optimistican evo uzeh i ja koju hiljadu po 0.00036 pa sta bog da ;)

do sada sam gubio zivce sa FTC (djubre nikako da predje 47 a ja ****** ne prodadoh za 1.18 kad je bio), sad cu jos da podebljam nervozu :D

Ja mislim da sam tu šampion! Otresao sam neke doge onomad i kupio max po 0,003! :) Pre toga je bio 0,005... Srećom, mala količina je u pitanju, nije me ni zanimalo mnogo kakav je kurs. Ionako, ako je nešto relativno, onda je to kurs. Htedoh reći, smem da se kladim da opet nisam ništa izgubio, pa mi pade na pamet... Stari Englezi bi ovo sad stvarno iskoristili za klađenje. Npr. ko sme da se kladi (u 10max) da će u naredna 3 meseca max preći 0,003? :) Omniče, da li je klađenje na maxcoin u temi "MaxCoin" off topic?

Ma ovo je bre P&D novcic i to mu je jedina svrha.

Svi ovi rudari sto rudare nisu ludi da prodaju po ovoj ceni.

@FlySukhoi,

3 meseca je dug period za ovaj novcic. Mozda dostigne i 0.01, ko zna! :)

Ali sve u svemu, onaj ko ceka ovaj pump i prosecan kurs po kom je kupovao novcice <.001, taj samo treba da sedi i ceka.

Poslednja izmena:

Svi ovi rudari sto rudare nisu ludi da prodaju po ovoj ceni.

@FlySukhoi,

3 meseca je dug period za ovaj novcic. Mozda dostigne i 0.01, ko zna! :)

Ali sve u svemu, onaj ko ceka ovaj pump i prosecan kurs po kom je kupovao novcice <.001, taj samo treba da sedi i ceka.

Kako nisu ludi da dumpuju, pa ja sam izrudario 1678MAX i sve promenio za BTC/LTC ;)

Rudario si po ovom difu i prodavao po ovoj ceni?

Izvini ali to uopste nije pametno jer si za to vreme mogao nesto drugo rudariti i imati vecu zaradu. ;)

@La.Prestige E, zato govorim ljudima da nema potrebe da se znoje zbog ovoga. Ako su izgubili veru, onda u štek to što su iskopali i neka pređu na nešto drugo, ali nikako da rasprodaju sve čim jedna nula nestane. U protivnom, tvrdim da će se kajati mnogo više nego što se sada kaju što su uopšte počinjali da ga kopaju. Te brojke po menjačnicama su nedovoljne za ozbiljna predviđanja, a verujem da su nekad i spinovane. Ti najbolje znaš da se P&D često dese mimo matematičke logike vezane za menjačnice. Ako ovde isključimo sreću kao "iracionalan" faktor uspeha, prvi "racionalan" bio bi strpljenje. Samo što je primetan deficit istog... :)

pa nije to loša opcija uopšte. max je uvek bio u vrhu isplativosti, manje struje si pogoreo, a ako baš hoćeš možeš i da ga nakupuješ sad za taj BTC mnogo više nego tih 1600 :)

Ja sam u proseku prodavao po 0.0025 a kupio po 0.001. Stavio sam sell na 0.003 pa neka stoji koliko god je potrebno. Neko je spomenuo 200btc ispucanih to je nista u odnosu na hiljade zaradjenih na quark- u.

vecini novcica, ako ne i svima, pump je jedina svrha. :}

e sad, po meni, da ce ovaj imati najjaci pump je ***** slican onom da ce ltc biti na goxu. :D

jer bih ja recimo, da sam u poziciji naravno, pri svakoj minimalnoj naznaci da ce cena krenuti gore - odmah dampovao kolicine koje sam sebi obezbedio u prvih X iskopanih blokova.

Poslednja izmena:
mozda mu se isplati vise da napravi novi novcic nego da pumpa ovaj

..da..i da ga nazove MinCoin...od minimum :D

edit...e jbmu ako vec ima :D

Poslednja izmena:
Ako pukne max - gaycoin! Samo taj naziv bi privukao min oko 3-5% celokupne rudarske populacije (statistički presek), pošto su individue takve orijentacije osetljive po pitanju svog izbora. Iako se čini mali, to je zapravo ogroman procenat. Biznismeni tvrde da šta god ima veze sa njima, donosi pare. Samo ostaje dilema, s obzirom na naš mentalitet, ko bi od nas prelomio pa kopao "GYC"... Iako me zna kao savremenog, tolerantnog i politički korektnog, kako bih sutra objasnio ženi da kopam "geycoin" samo zbog zarade? :trust:

Kupiš joj parfem matori i tako ćeš dobiti "odobrenje" :)

Ako pukne max - gaycoin! Samo taj naziv bi privukao min oko 3-5% celokupne rudarske populacije (statistički presek), pošto su individue takve orijentacije osetljive po pitanju svog izbora. Iako se čini mali, to je zapravo ogroman procenat. Biznismeni tvrde da šta god ima veze sa njima, donosi pare. Samo ostaje dilema, s obzirom na naš mentalitet, ko bi od nas prelomio pa kopao "GYC"... Iako me zna kao savremenog, tolerantnog i politički korektnog, kako bih sutra objasnio ženi da kopam "geycoin" samo zbog zarade? :trust:

^ https://bitcointalk.org/index.php?topic=465940.0 :D

Buy wall je sa 280 BTC sisao na 90... mislim da ce ovo dole 0.0002 opusteno a pump nema sanse da bude preko 0.001.
Mi sto smo kupovali treba da gledamo da sto pre vratimo ulozeno a neki ovde da pripaze sta i kako preporucuju oko trejdinga.

Za sad dobrih vesti ni u najavi. Ako se istrese jos koji od ovih kitova ode ovo lako na 0002. Jedini siguran pump je onaj pre polovljenja bloka a to je za nekih 11 meseci, pa sad ko moza da ceka....

Nije mi samo jasno zasto je povukao onih 150 parkiranih btc-ova.

Buy wall je sa 280 BTC sisao na 90... mislim da ce ovo dole 0.0002 opusteno a pump nema sanse da bude preko 0.001.
Mi sto smo kupovali treba da gledamo da sto pre vratimo ulozeno a neki ovde da pripaze sta i kako preporucuju oko trejdinga.

:d

Tih 180-190 BTC-a razike je drzao jedan covek (ocigledno pumper a mozda i sam Kajzer) i povukao ih je sa razlogom. Veliki je otpor i tesko da bilo sta mogu uraditi sa tom sumom, zato su i odustali. Napravio je gresku sto je najavio pump i koji je stvarno trebao desiti, ali u tom momentu je sell order porastao za 150.000 novcica i to je on sam i video.

Nadam se da nece dva puta ponoviti istu gresku i da ce ga uraditi kao onaj drugi po redu, tj 14.2.

P.S Ako se ovaj zadnji deo odnosio na mene, nemas frke. Necu vise postovati ovde. ;)

Vrh Dno