Šta je novo?

Max Payne 3

ma kakva optimizacija... vazano da oni mogu na 12 core, 2xcrosfire 7990, 24Gb Ram... mogu da igraju na 100fps-a u studiju xD

Zadnjih par igara koje su izdali, krenuvsi od GTA 4, nisu bile optimizovane, ne vidim zasto bi to bio slucaj sa ovom. A i 35 giga :O

Zadnjih par igara koje su izdali, krenuvsi od GTA 4, nisu bile optimizovane, ne vidim zasto bi to bio slucaj sa ovom. A i 35 giga :O

Ja verujem da ce raditi dobro. Pa i GTAIV je us**no radio na konzolama i PC-ju, tu nema razlike. Posle kad su izbacili RDR video se napredak u optimizaciji i te kako. Bem li ga valjda su usavrsili engine po pitanju optimizacije.

Sve mi tu nesto smrdi, verovatno pregrejana graficka ;)
Salu na stranu, verovatno da ce biti zahtevna igra, ali ne verujem da ce biti bas toliko, da nece moci da radi na nekim masinama poput moje, naravno ne na max detalja. :)

Ja samo znam da je jedva cekam :p Za optimizaciju cemo kasnije kada je predjemo :-D Ja ipak ocekujem dosta od price a optimizacija nije vazna ako ne radi na i5 ne znam na cemu ce :-D

Imam osecaj da ce biti potrebna 2-3 patch-a da bi igra radila koliko - toliko normalno,kao sto je bio slucaj sa La Noire-om. ;)

pa ko do sada nije shvatio: that Rockstars sucks when it comes to optimization !
taj nikad i nece...
elem svidjaju mi se skoro sve rockstars igre, ali bi mogli malo da se potrude i nauce nesto novo vezano za optimizaciju

i izasla je... za PS3 i XBox
za PC cemo je videti krajem maja pocetkom juna

Sa nekog foruma: "We've learned our lesson on GTA IV and L.A. Noirre, so we're really into this whole optimization proccess. I'd also like to add that we're trying to make Max run on some older systems, as much as we're trying to make modern-day systems heat their hardware."

Official Nvidia Benchmark Chart Released

Max-Payne-3-Performance-Chart.png

Nije lose za 1920x1080..Ja cu igrati pristojno na 1680x1050..

otprilike.... i ima da se prepolovi fps u slučaju upotrebe teselacije i još ako zamene fxaa sa klasičnim aa i još ako je loše implementiran dx11 izračunajte sami....Mislim, verovatno ih je sramota da okače taj benchmark:D

ovo je davno izaslo ima 3 nedelje ako ne i jace mozda su optimizovali igru do sada :pPP Salu na stranu ne verujem u ovaj bench koji je nvidia napravila.... i da sigurno je DX9...

otprilike.... i ima da se prepolovi fps u slučaju upotrebe teselacije i još ako zamene fxaa sa klasičnim aa i još ako je loše implementiran dx11 izračunajte sami....Mislim, verovatno ih je sramota da okače taj benchmark:D

MP3,za razliku od LA Noira i GTAIV,su pravili uporedo sa konzolnim verzijama,ako i sad bude neoptimizovano,onda,fuck you R*...

Pa pazi, ja bih iskreno voleo da odrade ovo kako treba, ali realno i gta4 je izašao posle godinu dana ''optimizacije'' za pc i takođe su se gađali terminima bolje verzije...čisto podsećam.

Bice ovo nazalost izgleda jako zahtevna igra:

LOWEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
2GB System RAM
NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAM
LOW RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAM
HIGH RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAM
HIGHEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista (64 bit)
Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
16GB System RAM
NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM
or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM

Poslednja izmena:
To je bre najjaca masina na kojoj su testirali igru. Ova iznad konfiguracija je za high podesavanja.

"HIGH RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAM"

realno,ovo vazi za svaku dobru pucacinu u poslenjih godinu dana,
nista manje ne trazi ni BF3, Mw3 a sigurno ne Metro 2033...
ako je ovo dovoljno sa sve na high - to je sasvim korektno optimizovano :D

Stavili su nove graficke u recommended zato sto su aktuelne i zato sto su poslednja rec na tom polju. To sto pise high,ne mora nista da znaci,mozda to high ne bude radilo kako treba,pa igra bude seckala i na medium :D Svi znamo da je to rockstar. :d

svaka cast za R*.
Evo sad sam dobio poruku od Steama, znaci svako ko je uradio pre-order, pored Max Payne 1+2 dobio je i LA Noire.
Ja posto sam vec imao igru, dobio sam dodatnu kopiju kao gift.
Stvarno lep potez

svaka cast za R*.
Evo sad sam dobio poruku od Steama, znaci svako ko je uradio pre-order, pored Max Payne 1+2 dobio je i LA Noire.
Ja posto sam vec imao igru, dobio sam dodatnu kopiju kao gift.
Stvarno lep potez

Bas lepo. Posto vec imas,red je da prosledis nekom ko je nema a zeli ;)

Nazad
Vrh Dno