Šta je novo?

Max Payne 3

Nije to isti Rockstar, nego drugi tim Rockstar North koji je radio Manhunt.

Dosta su dobro odradili modele. Dopada mi se što se jasno izčitavaju emocije na licima. Prilično ubedljivo sve to skupa izgleda...

Ja veoma posvećujem pažnju emocijama ljudi koje ću da upucam :d

Vala baš šta? Bez uvrede, ali komentar mu je jednom biser! :trust:

^ ali kad predjes neku tesku deonicu, pa ubijes zadnjeg , milo ti da vidis kako mu metak u slow-motionu prolazi kroz emociju :)

Vidi se da nisu samo skembali igru, vec su ubacili dosta novina.

Cenim da misliš zapravo na zaplet, jer atmosfera je ok i to se vidi iz ovih filmčića. Plus što će biti i raznovrsnija jer ima od svega pomalo, od mračnog NY pa do osunčanog Sao Paola... Međutim ja ne sumnjam da će to biti ok sve komplet, jer je Rockstar uvek imao dobro odrađen voice acting, takođe fine dijaloge i solidan zaplet. Što se grafike tiče sasvim je ok, a inače Max je jedinstven u svom konceptu i nikada nije bio izčekivan poput nekih naslova kao gladana godina, što je takođe dobro, tako da Rockstar ne mora da juri i žuri nešto preterano. Dakle kad se sve sumira, svi elementi su tu da ovo izađe kao odlična igra na kraju!

Poslednja izmena:
Nisam siguran da li je to slučaj kod mene samo ali kad odgledam neki gameplay video i kad ja zapravo igram, nebo i zemlja :D
Da, fizika, modeli, grafika, sitni detalji su neverovatno dobro odrađeni i sve nekako izgleda ispolirano maksimalno...

Rockstar i optimizacija :wall:

Max Payne 3 PC System Specifications:

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 16GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

Hehehehehehe
35 GB ma baš tu ga optimizovali.
Bar se nadam da se onda barem ljudi neće ponavljati,
Kao "zar ga već nisam ubio" :)

U Rockstaru bas znaju da se izvljavaju kada izdaju te "preporucene" sisteme, kao onomad za LA Noire kada su ocigledno nalupali sta im je prvo palo na pamet od pc komponenata...

Ko je lud da poveruje u ove specifikacije? :) Jos uvek nisu objavljene zvanicne specifikacije za MP3.

Poslednja izmena:
Nista,prodajem komp. Prva igra koju necu moci na max da igram (ako ne racunam GTA IV). :D

Poslednja izmena:
Prodaj i uzmi x360, na njemu ce savrseno da radi. :D

Dajte ne zaludjujte se sa ovim noobovski napisanim system requirements-ima, valjda smo vec u LA Noire temi apsolvirali da ovi iz Rockstara nemaju blage veze sta pisu... mislim 16gb rama i tako slicne paljevinske fore...

Mozda igra bude neoptimizovana pa da zahteva sci fi hardware, ali da graficki predstavlja neku perverziju tehnikalija, yeah right...

U Rockstaru bas znaju da se izvljavaju kada izdaju te "preporucene" sisteme, kao onomad za LA Noire kada su ocigledno nalupali sta im je prvo palo na pamet od pc komponenata...
Ja sam imao drugacije iskustvo sa njihovim sistemskim zahtevima!Meni L.A Noire i dan danas stekce na medium detaljima!Tako da verujem da ce ovo biti bas zahtevno!

To se zove neoptmizacija, meni LA Noire leti sa svim detaljima na max i relativno malim gpu usage-om, cak i sa novim patchom i dx11...

Ma radice ovo je cisto krljanje pocetna konfa i preporucena (trenutni maximum) :-D

Koja ovo gluposti, min je komp od pred 5 godina, a prepruceno je poslednji hardvare... ma jeste.

Koja ovo gluposti, min je komp od pred 5 godina, a prepruceno je poslednji hardvare... ma jeste.

Tesko da je to preporuceno pre ce biti najoptimalnije sto je opet malo glupo isticati, jer logicno da ce igra najbolje raditi na najbrzem hardveru.
A i nije u pitanju open wold igra pa ce biti nadam se bolje optimizovana.

Dovoljno mi da imam 30fps, ionak cu konstantno koristiti bullet time, u tom trenutku to je 10fps mwhahahah :)

Uvek sam više voleo da igram bez tog usporavanja vremena, i FEAR a pogotovo MAX-a, mnogo je bolji filing kad se prangijate u realtime-u, kad sve pršti.

Slazem se. :) Samo,ne treba zaboraviti osecaj bullet time-a prvi put kada sam igrao Max Payne 1. Bilo je wow. :D

Vrh Dno