Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.09.2010
- Poena
- 169
[youtube]U-BaFuexXTs[/youtube]
Niceeeeeee, very veryyyyyy niceeee
[youtube]U-BaFuexXTs[/youtube]
Btw. Kupio sam MaxPayne 1 za iOS (1.99 $ mislim) i lepo izgleda, ali mi je nesto zeznuto da ga igram preko touch ekrana
MP1 cu da igram i preko daljinca, iPod click wheel-a ili dugmica na mikro-talasnoj![]()
Rockstar nikad nije napravio losu igru,tako da ja imam puno poverenje,ali ti ipak sacekaj review nekog od vodecih gaming sajtova..Ljudi jel vredi kupovati ovo i sta mislite o mp, sp mi deluje dobra prica
Remedy su njihovi strucni savetnici na ovoj igri..Svaki materijal koji se napravi pregledavaju ljudi iz Remedyja i savetuju R* kako da isprave lose delove itd..i ja sam nabavio keca za iphone, heh, divan osecaj nostalgije...
max payne je pravio remedy i to je neka druga filozofijs, drugi duh iza tih igara. nordijska mitologija, artwork i naracija dostojani najboljih grafickih novela...
ne sumnjam da ce mp3 biti sjajan.rockstar je ono sto je nekad bio blizz, tim kome se bezrezervno veruje...najbolji studio ako izuzmemo santa monicu i naughty dog, koji su sa druge planete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari