Šta je novo?

Max Payne 3

Evo jos:

[youtube]69iDdW4lGCA[/youtube]

Zasto 18-i Maj nije sutra? :(

Los datum za izlazak, buduci da ce DIII izaci 3 dana pre njega. Mada za EU je release date kasnije, 1. juna.

PC verzija je 1. juna, konzole su valjda 18. maja. Ali posto Diablo 3 nije za konzole (bar ne za sada), to ih toliko ne pogadja.

Strava! :)

[YOUTUBE]7FR1YHUHWVs[/YOUTUBE]

Uf, dobra ponuda na Steam za pre-order, dobijes i prvi i drugi deo, al' mnogo 50 evra. Ima na drugim mestima dosta jeftinije.

Svuda je jeftnije, a na Steamu vec ionako imam prvi i drugi deo. :)

Kad god vidim novi clip podsjetim se da moram ponovo pogledati Die Hard serijal.

die-hard-5-set-for-release-in-2012.jpg

//sprcen u ventilacionom tunelu
Come out to the coast... we'll get together... have a few laughs...

:)

+1

ovo moze biti zanimljivo samo na konzolama... i ovog puta jos sporiji multiplejer nego ikada...

Kakav bre faif u najavi, napokon nesto novo, a ne svake godine po pet cod serijala razlicitih imena, jedva cekam ovu igru, sp i mp

jooooo kako *****te...

Marvele, jel ti namerno dupliraš ove klipove koji su već kačeni ili ima neka fora?

Btw. Kupio sam MaxPayne 1 za iOS (1.99 $ mislim) i lepo izgleda, ali mi je nesto zeznuto da ga igram preko touch ekrana. Nisam jos mnogo odmakao, ali dacu joj sansu. Naravno igrao sam na PC-u, ali znam da je prica odlicna i vredi je igrati opet.

MP1 cu da igram i preko daljinca, iPod click wheel-a ili dugmica na mikro-talasnoj ;)

Btw. ja ne znam zasto ne uvedu podrsku za misa na tabletima? Ne vidim zasto bi to bilo svetogrdje (?!). Lepo naslonis tablet na neku knjigu, uzmes BT mis i cepas.

Javite ako nadjete negde full verziju stvari iz trejlera (TEARS by HEALTH).

[YOUTUBE]QPc9LhKA5C4[/YOUTUBE]

Ljudi jel vredi kupovati ovo i sta mislite o mp, sp mi deluje dobra prica

i ja sam nabavio keca za iphone, heh, divan osecaj nostalgije...

max payne je pravio remedy i to je neka druga filozofijs, drugi duh iza tih igara. nordijska mitologija, artwork i naracija dostojani najboljih grafickih novela...

ne sumnjam da ce mp3 biti sjajan.rockstar je ono sto je nekad bio blizz, tim kome se bezrezervno veruje... najbolji studio ako izuzmemo santa monicu i naughty dog, koji su sa druge planete.

i ja sam nabavio keca za iphone, heh, divan osecaj nostalgije...

max payne je pravio remedy i to je neka druga filozofijs, drugi duh iza tih igara. nordijska mitologija, artwork i naracija dostojani najboljih grafickih novela...

ne sumnjam da ce mp3 biti sjajan.rockstar je ono sto je nekad bio blizz, tim kome se bezrezervno veruje...najbolji studio ako izuzmemo santa monicu i naughty dog, koji su sa druge planete.
Remedy su njihovi strucni savetnici na ovoj igri..Svaki materijal koji se napravi pregledavaju ljudi iz Remedyja i savetuju R* kako da isprave lose delove itd..

Ne sumnjam da ce igra biti perverzija, tim koji je napravio Red Dead Redemption sve govori

Vrh Dno