Šta je novo?

Max Payne 3

2 dvd-a. Igra prelepo izgleda i na boxu, prosto neverovatno kakve detalje sam sve video. Svaka im čast! Kontam da će na PC-u izgledati još bolje :)
Bas me zbog toga zanima, zbog price koliko ce pc verzija biti vizuelno naprednija. Mislim da bi tih 15ak gb viska trebalo da objasni. Sve cut scene su pretpostavljam in game a ne prerenderovane?

I dalje se postavlja pitanje dx11 zahtevnosti, ali mislim da sam spreman:D

Mislim da jos nisi, morace tu jos jedna da padne, cisto za svaki slucaj. :D

Zato i kazem, nista ne fali jos jedna rezervna. :D

dok iščekujem po ko zna koji put sam zaigrao jedinicu pa dvicu i super je kako je max igriv i dan danas. is respecta bi uzeo oriđiđi, al ako se stvarno nešto već pojavljuje, na muka ma sam, mada ja to nešto ne nalazim?

Oce, samo sto su sa gomila torrenata povukli MP3.
Nema ih, iako su jutros bili...
Ozna sve dozna...

Wow, 26.7 GB! "preloadujem" sa jednog mesta hehe

nema šanse da će da bude hajp kao za d3

Kako za koga... Mada, da budem iskren, otkazao sam pre-order za sada, posto nemam para. Da su PC verzija i D3 izasle istog dana, onda bi verovatno prvo uzeo original MP3 a tek kasnije D3. Ovako sam se previse istrosio (Milano, TV, JTAG i D3, sve u istom mesecu :( pa ce Maxa da saceka mesec-dva)

Brat od tetke me smara za igru da li je izašla, pa da vas pitam da li da mu kažem da se oprosti sa svojim Intel E2160, 2 GB i 8600 gt 256 od igranja MP 3, kao i verovatno ja sa E2200, 2 GB i Geforce 8800 GS 384?

Brat od tetke me smara za igru da li je izašla, pa da vas pitam da li da mu kažem da se oprosti sa svojim Intel E2160, 2 GB i 8600 gt 256 od igranja MP 3, kao i verovatno ja sa E2200, 2 GB i Geforce 8800 GS 384?

Od oba racunara se oprosti, tako je nazalost

Lično bih rekao da ništa ne košta da se proba, ali ovo boga mu košta 30gb :D

mozda mp3 podrzava 640*480, 0xAA, 0*AF, 0xshadows etc.

Na takvim podesavanjima sam "igrao" BF3 betu proslo leto :d

Podrzava 'mozda',ali je pitanje da li ce se na slici ista prepoznavati. :D

aj ne preterujte... na oba racunara ce raditi.. smanji grafcka podesavanja i bice igrivo.. ne verujte mnogo tim grafickim zahtevima.. jedino optimizacija moze da bude lose ali to ne znamo dok se ne proba..

Nazad
Vrh Dno