Pa to su isti paketi koje sad imamo... standard, premium i legacy. Ništa se ne menja.Od 24.03 ponovo menjaju planove🤣 pretpostavljam i cene.
Pogledajte prilog 481900Pogledajte prilog 481901
Tako je.HBO Max je valjda legacy plan, još iz doba HBO Max-a, ova druga dva su zvanični paketi Max-a.
Od 24.03 ponovo menjaju planove🤣 pretpostavljam i cene.
Iskreno nista nisam skontao ni sta pise u mail-u, a ni sta se ovde pise na forumu.
Listao sam 3x mail i sem ponude da predjem na premium sa 33% popusta (to je za nas koji smo od pocetka pretplatnici) u sustini ne spominje se nista drugo sem da se menjaju imena paketa od 24.03.
HBO Max Plan ne znam odakle su iskopali i sto ga sada spominju jer to je bio prvi plan otkako je platforma dosla kod nas (i sada ga zovu pre-standardni plan u pretplati) i od prosle godine nemamo vise dostupan 4K sadrzaj, a ostale je sve kako i pise u tabeli.
Ja sam uzeo premium za 6.66e mesecno. Meni je to ok jer je u sustini poskupljenje od samog pocetka 2 eura. Bilo bi lepo da malo pojacaju 4K katalog sadrzaja pa da se tih 2 eura vise isplati ali valjda cemo i to jednom docekati.
Kada HBO Max počne sa radom, kao HBO GO pretplatnik automatski ćeš ostvariti popust od 33% na novu mesečnu cenu od 6,99 €. To znači da ćeš plaćati samo 4,66 € i da ćeš imati popust od 33% sve dok plaćaš mesečnu pretplatu!
Popust od 33% dobićeš tokom prvog narednog plaćanja, nakon 8. marta 2022. godine i važiće samo za mesečnu cenu, koja se može tokom vremena menjati.
Bukvalno je o tome bilo toliko diskusije otkako se sama tema otvorila. Ako si bio korisnik HBO Max-a, kada se promenilo ime na MAX, promenili su i pakete. HBO Max je za 4.66e imao sve ukljuceno u pretplatu tj to je taj HBO Max plan koji ti spominjes, a kako je dosao samo MAX ako nisi kupio Premium paket od Maja meseca prosle godine si gledao 1080p sadrzaj.Можда је тек сад код нас.
Мене су тек сад обавестили.
A kako ste dosli do tog popusta od 33%?
i sem ponude da predjem na premium sa 33% popusta (to je za nas koji smo od pocetka pretplatnici)
Cena i uslovi će ti ostati isti ako si na običnom Standardu , ali ako si sad na planu sa popustom (HBO Max/legacy) promeniće se karakteristike sledećeg meseca, tj. biće isto kao na standard planu (smanjiće se broj strimova sa 3 na 2, gubis 4K itd).Ако сам добро разумео мејл, уколико желим да останем на Стандард и не желим да пробам Премијум,цена и услови остају као до сада и не мора да се кликне на "прихвати сада"?
Duža je bila poruka, pročitao prvu rečenicu, delovalo da pišeš samo o novom paketu i preskocio ostatak. Hvala za info svakako.Bukvalno je o tome bilo toliko diskusije otkako se sama tema otvorila. Ako si bio korisnik HBO Max-a, kada se promenilo ime na MAX, promenili su i pakete. HBO Max je za 4.66e imao sve ukljuceno u pretplatu tj to je taj HBO Max plan koji ti spominjes, a kako je dosao samo MAX ako nisi kupio Premium paket od Maja meseca prosle godine si gledao 1080p sadrzaj.
Pa listaj dalje postove, odatle su krenule neke osnovne informacije.
Ја имам онај тзв доживотни попуст и плаћам 5€ месечно,мислим да и сад имам 2 стрима, нисам сигуран,дакле могу да останем на Стандарду и остају иста цена и услови?Cena i uslovi će ti ostati isti ako si na običnom Standardu , ali ako si sad na planu sa popustom (HBO Max/legacy) promeniće se karakteristike sledećeg meseca, tj. biće isto kao na standard planu (smanjiće se broj strimova sa 3 na 2, gubis 4K itd).
Gde si našao ovu vest?Od 24.03 ponovo menjaju planove🤣 pretpostavljam i cene.
Pogledajte prilog 481900Pogledajte prilog 481901
u mejlu koji je poslat nama koji imamo stalni popust 33%.
lepo od njih što nam pružaju ovakvu mogućnost. sada je razlika 1,34€ između ta dva paketa. još da razmislim da li mi to realno treba.
koliko znam, sve što je u 4K dostupno je i u HD (FHD, tj.). sa druge strane. većina sadržaja nema 4K varijantu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari