Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Preko SBB, na Max novoinstaliranoj app na android telefonu, sve jasno piše.
Naravno, pod ovim uslovima (SBB provajder), nikakvo dalje upravljanje nalogom/paketom nije moguće. Standard i to je to....

Prilozi

• Screenshot_20240521_124921_Max.jpg
    Screenshot_20240521_124921_Max.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 144
Ko od korisnika prelazi na Max aplikaciju? Svi korisnici Supernova usluga koji imaju aktivan HBO paket.

Kako biste uspešno koristili novu aplikaciju i pristupili bogatom HBO sadržaju, potrebno je instalirati Max aplikaciju. Prilikom prijave na Max aplikaciju u polju operatora odaberite Telekom Srbija i prijavite se Moj mts nalogom, koje ste dobili putem imejla/SMS poruke. Nakon uspešne prijave, kreirajte vaš Max nalog.
Ovo je novo obaveštenje od supernove koje i dalje ne funkcioniše, ja već imam moj mts nalog koji je vezan za isti mail kao za kablovsku i za mobilni telefon koji nisu pod istim ugovorom, a nisam ni dobio nikako mail/sms

Evo kako je kod mene od jutros
Screenshot 2024-05-21 at 13-12-46 Pretplata • Max.png
Na promeni plan opciji moze da se menja na premium (cene su mi prikazane u punoj ceni bez popusta). Ne znam zasto vecini vas to ne dozvoljava.
Nemam nalog preko nijednog provajdera, vec sam pri dolasku HBO Max-a u Srbiju otvorio isti i dobio 33% popusta.

Sto se sadrzaja tice.
Sve kako sam ocekivao na prvu loptu je tako. Bila je diskusija sa vise ljudi ovde da li uzimati premium ili ne. Stvarno nema poente barem u ovom trenutku placati premium jer 4K sadrzaj je veci samo za nekoliko filmova i serija naspram jucerasnje ponude na HBO Max-u.
Ako se to u buducnosti promeni ok ali za sada nema potrebe za bacanjem para.
Ok je sto su malo prosirili platformu i ubacili TLC i Discovery sadrzaj, voleo bih da je to bilo malo sire. Nije sadrzaj koji ja bas gledam ali verujem da ima publiku na ovoj platformi.
Ono sto sam odmah primetio jos pri prvom koriscenju koliko bolje radi sam sajt preko racunara, a i sama Android aplikacija nego HBO Max. Imao sam problem na HBO Max-u da na racunaru otvorim sajt i ocita mi se par thumbnail-ova ali cela stranica stoji prazna. Loadujem jedno 3-4x i tek onda veoma sporo ucita sve ostale i dozvoli da se klikne na nesto. Isto tako je znalo biti i na android aplikaciji. Dok Max za sada radi odlicno i na racunaru i na telefonu. Nadam se da ce tako i ostati.

Poslednja izmena:
Jel moguce da nam pise standard ,a da ipak dobijamo 4k kvalitet ?Na samsungu probao ,Meni ovo deluje kao 4k ,gledam sa pola metra :) .Ne znam kolko se vidi na slikama ..

Prilozi

• PXL_20240521_113132129.jpg
    PXL_20240521_113132129.jpg
    270.6 KB · Pregleda: 96
  • PXL_20240521_113219419.jpg
    PXL_20240521_113219419.jpg
    211.7 KB · Pregleda: 127
Jel moguce da nam pise standard ,a da ipak dobijamo 4k kvalitet ?Na samsungu probao ,Meni ovo deluje kao 4k ,gledam sa pola metra :) .Ne znam kolko se vidi na slikama ..
Ne verujem. Pise 4K na filmu ili seriji ali to je samo informacija da je ta rezolucija dostupna ako imas premium paket.
To je nesto sto im je ostalo od prethodne platforme, ne verujem da ce to uopste i menjati.

Moj LG 4K TV kaže da je Dune 2 preko Lakija 1080p, HDR, BT.2020, PCM

Kasno sam sinoć došao i samo probao na iOs i Mibox S (da li google ili android tv 12 verzija).
Podešavanje titlova idu kroz podešavanje uređaja:
E sad, probao na brzinu, pošto moram opet uskoro na posao. Mislim da mi na Mibox neće da promeni veličinu, negde neće skroz prozirno, inače žuta radi pa je relativno nebitno :)
Neko je pomenuo Rogue Heroes, pogledao na browseru, nema srpski, pogledao na iOs, ima srpska latinica...

Ja se obradovao da opet pogledam prljave poslove kad ono neke zadnje tri sezone. Rakolovci imaju sve sezone npr.
Šta znam, nije loše što se tiče dodatih stvari, 4k mi ne fali ništa pošto nemam gde da to pustim i tako... zadovoljan.

Jel uspeo neko preko supernove? Ja im poslao mejl jutros jos uvek nista ne odgovaraju

@n5kovic jeste. prelistaj prethodne poruke

Jel uspeo neko preko supernove? Ja im poslao mejl jutros jos uvek nista ne odgovaraju
Otišao na sajt https://moj.mts.rs/registracija-b2c/nacin-kreiranja-naloga, registrovao se preko JMBG, a zatim je sledeći korak bio da unesem šifru korisnika koja se nalazi na računu. Potom sam uneo korisničko ime i lozinku, nakon čega sam se registrovao na portal ‘Moj MTS’. To korisničko ime i lozinku sam iskoristio za povezivanje ‘Telekom Srbija’ sa ‘Max’ nalogom.

Prilozi

• 1716292631432.png
    1716292631432.png
    139 KB · Pregleda: 135
Predlazem svima koj hvata nervoza oko logina i prevoda da se strpe nekoliko dana. Uvek pri ovakvim promenama ima brdo problema. Bolje sacekati nego bezveze se nervirati. Meni je login sacuvao kao i liste sadrzaja po korisnicima. Jedino nisu migrirali profilne slike ako su rucno dodavane.

Uzgred nisam znao da ovoliko ljudi koristi HBO kod nas. Na par sati par novih strana.

Otišao na sajt https://moj.mts.rs/registracija-b2c/nacin-kreiranja-naloga, registrovao se preko JMBG, a zatim je sledeći korak bio da unesem šifru korisnika koja se nalazi na računu. Potom sam uneo korisničko ime i lozinku, nakon čega sam se registrovao na portal ‘Moj MTS’. To korisničko ime i lozinku sam iskoristio za povezivanje ‘Telekom Srbija’ sa ‘Max’ nalogom.
Meni pise da je pogresna sifra korisnika
edit: verovatno je to jer sam se vec registrovao preko jmbg-a za internet broj koji imam u mts-u

Jel zvao neko Supernova podrsku da vidi sta kako? Ja pisao mejl racunam bice zauzeti preko telefona xD

Meni pise da je pogresna sifra korisnika
edit: verovatno je to jer sam se vec registrovao preko jmbg-a za internet broj koji imam u mts-u
ja imam i mts i supernova usluge na istom mts nalogu, sada sam dodao supernova usluge, šifra korisnika je na računu ide samo broj bez poslednje cifre koja se nalazi iza znaka /

Neće ni tako, javlja da je neispravna šifra korisnika, verovatno ti imaš šifru u novom MTS formatu, mi sa 5-ocifrenom šifrom ne možemo da se registrujemo.

Pored ovakve aplikacije mogu samo da kažem: hvala bogu na STREMIU. Kakvo otimanje para, ej godinama nisu ni do kolena Netflixu ( u pogledu funkcionalnosti i kompatibilnosti aplikacije). Sramno. Aplikacija postoji više od godinu dana, a nisu uspeli najosnovnije probleme da reše- premotavanje užas, učitavanje grozno, stabilizacija kvaliteta slike nije za komentar. Amateri. Aplikacija za LG.

Ja ne mogu da je instalriam na yettel boxu, a na vidaa u sistemu je nema u vidaa app storu! Strasno, na mobu sam se registrovao, mogu samo sa mirocastujeM!

Nazad
Vrh Dno