I ja sam zvao Telemach BH, isto ne može preko operatera, možeš se pretplatiti samostalno uz novi account i cijenu od 9,99€ direktno preko MAX servisa.U Hrvatskoj su dobili info da nije moguće preći na Premium ako si pretplaćen preko operatera.
Upravo to ,kakve veze ima moj mts nalog sa ovim mJesino Ako ne misle da ga sada pravimo I nekako povezemo ..I dalje mi nije jasno obavestenje Supernove, nemamo mojmts nalog?
Ponovicu, pisalo je premium a sad pise standard.Nema veze da li pusta 4K, meni je standard godisnja pretplata van operatera i imam 4K sadrzaj kao i do juce.
Premijum ne znaci da su samo 4K naslovi u njemu a u Standardu HD. Nego verovatno sve novo i staro koje nije bilo, ide u Premijum.
Drugacije nema poente da bude onda, cemu dve pretplate ako su iste. Discovery i sport njesra, to imam na kablovskoj vec.
Ovo nema nikakve logike osim ako ne bude odmah 4K.U Hrvatskoj su dobili info da nije moguće preći na Premium ako si pretplaćen preko operatera.
Tako piše, a da nema logike, nema.Ovo nema nikakve logike osim ako ne bude odmah 4K.
Jel to iPhone? Ako jest, ne možeš menjati plan u app.A mi koji nismo preko provajdera, ništa. Jesu nesposobni.
Pogledajte prilog 443311
Moraš preko web-a, ne dozvoljavaju ništa da se mijenja kroz mobile i Smart app.A mi koji nismo preko provajdera, ništa. Jesu nesposobni.
Imam supernovu i mogu da instaliram max aplikaciju. Kada upišem email i šifru koju sam koristio na hbo max aplikaciji mogu da se ulogujem ali mi traži da platim pretplatu.
Znamo mi da je yetel bolji i oni su bili obavešteni da će hbo max preći u max. Problem je što niko ove iz supernove nije obavestio da će hbo max preći u max. To ti je isto kao kad putare sneg iznenadi u decembruBaš tako.. Jasno je da prepozna usera, vidim da se vide svi profili sa HBO MAX, ali traži da se ponovo poveže nalog sa operatorom. Kod Yettela sve povezano odmah, nikakva dodatna akcija
Hvala. Prilično je glupo. Koja je poenta aplikacije?Moraš preko web-a, ne dozvoljavaju ništa da se mijenja kroz mobile i Smart app.
ali kako?Pusta 4k preko yettela tako da je premium.
Samo se sport doplacuje ko zeli.
yettel je pre imao premium, sada je samo promenjeno ali je sustinski paket ostao premium, bar tako kazu iz yettel-aNeverovatno mi je da nisu omogućili doplatu za Premium.
Kako je ostao kad nam piše standard?yettel je pre imao premium, sada je samo promenjeno ali je sustinski paket ostao premium, bar tako kazu iz yettel-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari