Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
… ipak danas izašao i za AppleTV, upravo instaliram…
… sve prošlo glatko l… ipak je Standard preko Yettela…

I dalje mi nije jasno obavestenje Supernove, nemamo mojmts nalog?

U Hrvatskoj su dobili info da nije moguće preći na Premium ako si pretplaćen preko operatera.
I ja sam zvao Telemach BH, isto ne može preko operatera, možeš se pretplatiti samostalno uz novi account i cijenu od 9,99€ direktno preko MAX servisa.

Do pre 20 min gledali kod kolege na tv Dune 2 u 4k dolby vision.... U subscription mu stajalo yettel premium. Evo nema minut dva kako sam opet usao i sad stoji velikim slovima yettel standard. Ili je neki bag bio ili su se oni *****ali nesto. Bas bezveze...

Neki info oko doplate za premium paket? Konkretno MTS. Poslao sam im mejl, nema odgovora još uvek.

Nema veze da li pusta 4K, meni je standard godisnja pretplata van operatera i imam 4K sadrzaj kao i do juce.
Premijum ne znaci da su samo 4K naslovi u njemu a u Standardu HD. Nego verovatno sve novo i staro koje nije bilo, ide u Premijum.

Drugacije nema poente da bude onda, cemu dve pretplate ako su iste. Discovery i sport njesra, to imam na kablovskoj vec. I to je ok da bude extra dodatak ko zeli.

Jedino za sta bih dao dodatno pare je da prenos olimpijade bude u 4K, ukljucim taj mesec za tih par evra i cao, posle otkazem, jer na kablovskoj HD prenos vec bih imao.

Nema veze da li pusta 4K, meni je standard godisnja pretplata van operatera i imam 4K sadrzaj kao i do juce.
Premijum ne znaci da su samo 4K naslovi u njemu a u Standardu HD. Nego verovatno sve novo i staro koje nije bilo, ide u Premijum.

Drugacije nema poente da bude onda, cemu dve pretplate ako su iste. Discovery i sport njesra, to imam na kablovskoj vec.
Ponovicu, pisalo je premium a sad pise standard.

Rečeno je da će prenosi Olimpijade da budu otvoreni za sve, bez obzira na dodatak Sport.

A mi koji nismo preko provajdera, ništa. Jesu nesposobni.
1000017287.png

Nesto ti tu nije podeseno kako treba, ja skinuo jutros app iako ga oznacio da se skine sam kad bude dostupan, i samo me je ulogavalo, svi profili su tu, lista sta mi je u planu da gledam itd..

Imam supernovu i mogu da instaliram max aplikaciju. Kada upišem email i šifru koju sam koristio na hbo max aplikaciji mogu da se ulogujem ali mi traži da platim pretplatu.

Imam supernovu i mogu da instaliram max aplikaciju. Kada upišem email i šifru koju sam koristio na hbo max aplikaciji mogu da se ulogujem ali mi traži da platim pretplatu.

Baš tako.. Jasno je da prepozna usera, vidim da se vide svi profili sa HBO MAX, ali traži da se ponovo poveže nalog sa operatorom. Kod Yettela sve povezano odmah, nikakva dodatna akcija

Baš tako.. Jasno je da prepozna usera, vidim da se vide svi profili sa HBO MAX, ali traži da se ponovo poveže nalog sa operatorom. Kod Yettela sve povezano odmah, nikakva dodatna akcija
Znamo mi da je yetel bolji i oni su bili obavešteni da će hbo max preći u max. Problem je što niko ove iz supernove nije obavestio da će hbo max preći u max. To ti je isto kao kad putare sneg iznenadi u decembru

Još jedna "odlična" vijest je i da se ne može gledati preko VPNa. Traži pretplatu.

Sledece sto ce biti vazno je da li cu i dalje moci da delim nalog sa jos dvoje ljudi? I posto premium nudi 4 stream-a, znaci moze jos jedno lice da uskoci. :D

… malo im je haotičan izbor sezona, ali skoro sve od Discovery katalofa je dostupno… npr, Salvage Hunters ima 11 sezona, po čudnom rasporedu… tu je i TLC, ID katalog… iskreno, brdo materijala i sve sa prevodom…

Moraš preko web-a, ne dozvoljavaju ništa da se mijenja kroz mobile i Smart app.
Hvala. Prilično je glupo. Koja je poenta aplikacije?
Imam tj. imao sam 33% propusta doživotno na pretplatu. Sada se to nigde ne vidi, dok je ranije na HBO max bilo jasno naznačeno. Legacy standard je trenutni plan. Ovaj novi "standard" je lošiji nego šta sam imao, baš im hvala. Novi premium je stari standard, lepo su se setili. Kakve jajare.

MTS takođe nudi samo Standard za novu Max aplikaciju, rekoše mi nemaju nikakvih mogućnosti da odaberu Premium paket za korisnike, niti imaju nekih informacija da li će ikako moći da se uzme Premium na dalje. Jedva sam ovaj info isčupao posle 2 kruga razgovora sa njihovom podrškom i dopiskom sa Max podrškom.

Šteta, pošto je ovaj nivo usluge lošiji u odnosu na jučerašnji HBO Max, koji je bio osetno poboljšanje u odnosu na HBO GO pre 2 godine.

Neverovatno mi je da nisu omogućili doplatu za Premium.

I naravno ista situacija kao kad se sa HBO GO prelazilo na HBO Max, svi moguci titlovi iz regiona su prisutni, sem naravno srpskog titla :) U stvari tada je bio problem na nekim Android televizorima ne mogu tacno da se setim, ali su radili preko browsera, sada ih nema ni na TV-u ni u browseru :D

P.S. Mi sto imamo 33% dozivotni popust bi trebalo masovno da im pisemo mail da nam omoguce Premium sa popustom ili cemo otkazati. Mozda, ali mozda ce ukapirati da su to lose odradili...

1716288243986.png

To nam je sto nam je, ko oce premium kupi zasebno paket, ako provider ne omoguci.
Olimpijada ce biti u svim paketima.
Meni radi u Brave browseru sa Surfshark vpn, slucajno bio ukljucen.

Poslednja izmena:
937 odnosno 1.171 din putem max aplikacije to je vise nego 6,99€ tj. 134 din za €.

Prilozi

• Screenshot_20240521-124800.png
    Screenshot_20240521-124800.png
    133.9 KB · Pregleda: 87
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno