Isto kod mene na Samsungu...ali se Max vec pojavio u Playstore-u i posle instaliranja preuzeo kredencijale od stare aplikacije.HBO Max na iPhonu, region Srbija ne radi vise, kaze nije podrzan u nasem regionu. Stavio MAX da se se skine kad bude dostupan za par dana navodno.
MAX minimum Android 14, otpada gomila Android boxova na kojima je HBO Max radio savršeno, poput Laki na Orionu...
Ne mogu sad da nađem gdje mi je iskočilo juče dok sam prčkao po box-u, danas samo kad odem u Play Store na MAX stranicu piše "device not supported". Laki je Android 9 i trebalo bi da radi, naravno ne preko fabričkog launchera i "prodavnice", tamo i dalje samo postoji HBO Max koji od danas ne radi. Probaću sideload.Ovde ima svi uredjaji koji su podrzani.
- Most Android phones and tablets (with Android OS 5.1 or later)
Mislim da to misle kao "Premium aplikacija" isto kao i Deezer i Bookmate, a ne da je Premium paket.
Pisao sam sada yettel podršci i rekli su da ukoliko želim Premium pretplatu, treba da se obratim MAX podršci, a juče su me ubeđivali kako se podela na pakete ne odnosi na Yettel korisnike 🤣... Od 4K spadosmo na HD, i na manje strimova istovremeno, fenomenalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari