Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista posebno , ja reko neko cudo se ceka. Srecom odavno otkazao dozivotni popust 33% nasao preko Yettela. Se odgleda na leto kuca zmaja nesto drugo na stremiu i tako u krug kad nema sta kasvetno pogledati. 😂

HBO Max na iPhonu, region Srbija ne radi vise, kaze nije podrzan u nasem regionu. Stavio MAX da se se skine kad bude dostupan za par dana navodno.
Isto kod mene na Samsungu...ali se Max vec pojavio u Playstore-u i posle instaliranja preuzeo kredencijale od stare aplikacije.

MAX minimum Android 14, otpada gomila Android boxova na kojima je HBO Max radio savršeno, poput Laki na Orionu...

Nesto si ti tu pobrkao....

Šta je sad ovo majko mila? Gde su titlovi?

hebeo.jpg

Skinuo Max na ios iphone aplikacija. Sve radi, pritom me je odmah ulogovao sa hbo max aplikacije. Sve liste i watch history prebacen.
Deo sa sportom pise da mora da se doplati, kada kliknem da doplatim, pise da za moj paket nije predvidjen sport paket?! Preko sbb je

Koliko sam primetio nema više podešavanja za titlove u samoj aplikaciji.

Јел су убацили Господаре Прстенова продужене верзије?

Upravo sam to pogledao na telefonu, drugi i treci deo su 4K dAtmos, dVision, sto cini mi se nije bilo pre, ali detaljno cu danas kuci na komp da precesljam. Standard paket je u pitanju.

Bacite pogled i na količinu 4K materijala, da vidimo jel se tu nešto popravilo.

Tizen, pojavio se max, hbo max je rip. Pre koji dan počeo da gledam Rogue Heroes, 100% su bili srpski titlovi, a sad ih nema?! Nisam gadljiv ni na hrvatske, na netflixu uopšte ne primećujem da se radi o hrvatskom prevodu, ali što izbaciše nešto što je bilo i što već imaju?

Prijavio sam se na Max nalog u pretraživaču, sve je preglednije, mogu da se podešavaju titlovi ali valjda samo za pretraživač. Takođe mogu da se pogledaju detalji o svakom filmu ili seriji - glumci, titlovi i sl. što na tv aplikaciji ne može. Ima i cenovnik, ovaj naš standard paket je 7.99 eur a premium je 9.99 eur. Nije to neka razlika, dva evra, koju operateri nisu mogli da pokriju da bismo opet imali 4k i dolby vision i dolby atmos sadržaj, ionako debelo plaćamo naše pakete. Sport dodatak koji podrazumeva uživo Eurosport 1 i 2 se dodatno plaća 3 eur. Uglavnom, osim malo sadržaja sa Discovery i Tlc kanala, nismo dobili ništa novo a smanjen nam je kvalitet slike.

Mts isto standard paket, na sony tv( android) pustio akvamena koji je bio 4k DV sad vise nije.

Radi mi i na ios max aplikacija

Prijava preko providera (telekom srbija) mi nije htela ali normalni log in radi.(na mobilnom)
Aplikacija je po meni mnogo brza od stare.

• Most Android phones and tablets (with Android OS 5.1 or later)
Ovde ima svi uredjaji koji su podrzani.

Ne mogu sad da nađem gdje mi je iskočilo juče dok sam prčkao po box-u, danas samo kad odem u Play Store na MAX stranicu piše "device not supported". Laki je Android 9 i trebalo bi da radi, naravno ne preko fabričkog launchera i "prodavnice", tamo i dalje samo postoji HBO Max koji od danas ne radi. Probaću sideload.

Ovako je kod yettel pretplatnika

GOFgh-MXYAAy-SIA.jpg

Mislim da to misle kao "Premium aplikacija" isto kao i Deezer i Bookmate, a ne da je Premium paket.

Kada udjem u settings stoji da je preko MTS ali nije log in hteo preko providera.
Neznam da li je neko vec komentarisao ali moj LG C1 ne izbacuje gore desno pop up da je DV i DA?
Probao Dune2 i seriju House of the Dragon ne registrije da je DV i DA, jel i vama tako?
Ista prica i preko Android TV OS na Nvidia Shield Pro 2019.

Такође када се пусти неки наслов, нема оно прескочи увод, као што је било, има доста, јако пуно недостатака, очекујем ускоро надоградњу апликације, да све то среде !!!

Pisao sam sada yettel podršci i rekli su da ukoliko želim Premium pretplatu, treba da se obratim MAX podršci, a juče su me ubeđivali kako se podela na pakete ne odnosi na Yettel korisnike 🤣... Od 4K spadosmo na HD, i na manje strimova istovremeno, fenomenalno

Pisao sam sada yettel podršci i rekli su da ukoliko želim Premium pretplatu, treba da se obratim MAX podršci, a juče su me ubeđivali kako se podela na pakete ne odnosi na Yettel korisnike 🤣... Od 4K spadosmo na HD, i na manje strimova istovremeno, fenomenalno

To sam ih i ja pitao. Provajder me uputio na MAX, a posle me MAX uputio na provajdera.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno