Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Ja stvarno ne vidim razlog da ocekujete da dobijete najskuplji paket za dzabe. Vi ako niste znali, pretplacujete i stari preko operatera, a da vam daju skuplji, nema sanse bez dodatnog povecanja cena. Ali ako neko dobije kojim slucajem, neka cuti dok ne skapiraju pa sklone jer je to kod nas ocigledno. :D

Kao da gledam, MTS-u će trebati nekoliko dana da to sredi.
Ja sam se jutros prijavio, inače sam sna Supernovoj, sa kredencijalima koje sam imao sa hbomax nalogom i sve je prošlo normalno

Ja stvarno ne vidim razlog da ocekujete da dobijete najskuplji paket za dzabe. Vi ako niste znali, pretplacujete i stari preko operatera, a da vam daju skuplji, nema sanse bez dodatnog povecanja cena. Ali ako neko dobije kojim slucajem, neka cuti dok ne skapiraju pa sklone jer je to kod nas ocigledno. :D

Ne očekujem da mi daju ništa za džabe, ali očekujem da dobijem najmanje isto što sam i dosad plaćao.

Ne očekujem da mi daju ništa za džabe, ali očekujem da dobijem najmanje isto što sam i dosad plaćao.
Pa hoces, HD pretplatu. :D Jer i do sada je bilo 99% sadrzaja HD, a 1% 4K.
Da li ce taj novi Premium da donese 4% vise 4K sadrzaja ili 70%, videcemo ali, vise verujem u prvu opciju.

Zato smatram da se ne cimate previse oko toga, neka malo slegne situacija i hype.

Prijavio sa na HBO Max ili Max? Kod mene Max ne radi sa nalogom preko Supernove, traži registraciju...
Na Max naravno.
Ko je kod Supernove ne prijavljuje se sa mts nalogom već sa onim nalogom koji je dao kod ugovoranja Superplan paketa. Inače, u ponudi operatora je samo Telekom Srbija i to treba izabrati, Supernova nije operator

Prilozi

• max.JPG
    max.JPG
    24.1 KB · Pregleda: 62
Upravo sam kontaktirao sbb, bez obzira što sam korisnik eon premium paketa ako hoću da gledam max premium moraću da platim mesečnu pretplatu, od sada mogu da koristim samo standard paket. Na samsung tv ne postoje srpski titlovi.

Sony Android TV, instalirao Max i on je odmah prepoznao podatke za logovanje iz stare aplikacije. Sweet.

Netflix i onako plaćam FullHD paket, tako da ni ovde nemam neku zamerku što je preko Yettel ista rezolucija. Realno, toliko malo plaćam mobilni paket, da bi bilo u najmanju ruku nepristojno da se žalim.

Na Max naravno.
Ko je kod Supernove ne prijavljuje se sa mts nalogom već sa onim nalogom koji je dao kod ugovoranja Superplan paketa. Inače, u ponudi operatora je samo Telekom Srbija i to treba izabrati, Supernova nije operator
Ne radi tako, ja kad se prijavim sa starim nalogom koji sam koristio, prebaci me na page da izaberem paket ili da odaberem provajdera, a kad odaberem Telekom, traži moj MTS kredencijale.

Na Max naravno.

Prijavio sam se s istim nalogom koji sam i do sad koristio, pusti me da se ulogujem i onda traži registraciju...

Sa Yettel nalogom se normalno ulogujem bez problema

Sideloadovao sam APK na Laki i radi, ali ne mogu da koristim daljinski, samo mišem mogu da upravljam. Stavio sam verziju 4 najnoviju, "nodpi" verziju, ne znam koju da stavim da radi na TV.
Inače ne mogu da nađem ništa od podešavanja ni za šta vezano za sliku, zvuk i ostalo, sve je jako minimalno.

Meni kad se logujem pozeli dobrodoslicu i trazi da izaberem nacin pretplate ili da se prijavim preko operatera. Supernova je u pitanju. Imam i druge usluge kod mts-a tako da imam i moj mts nalog. Cak sam i poslednji racun za SN platio preko njega. Kad se logujem tim podacima kaze da ne postoji nalog. Stvarno su slepci ovi iz SN. Cekam cerku da dodje sa predavanja pa ce mi dati njene kredicijale za MAX preko Yettela.

Sideloadovao sam APK na Laki i radi, ali ne mogu da koristim daljinski, samo mišem mogu da upravljam. Stavio sam verziju 4 najnoviju, "nodpi" verziju, ne znam koju da stavim da radi na TV.
Inače ne mogu da nađem ništa od podešavanja ni za šta vezano za sliku, zvuk i ostalo, sve je jako minimalno.
Probaj ovo da ubacuš

Da da, samo sam skinuo posljednju verziju, to je kec.

Ulogovao sam se na rumunski HBO nalog i oni navodno imaju basic with ads???
1716281325394.png

Upravo sam kontaktirao sbb, bez obzira što sam korisnik eon premium paketa ako hoću da gledam max premium moraću da platim mesečnu pretplatu, od sada mogu da koristim samo standard paket.
Jesu ti objasnili da li će biti opcija doplate preko njih ili mora totalno nova pretplata sa punom cenom za Premium nalog?

@Markic
ja sam otišao na stranicu prijave, ukucao gmail nalog za HboMax koji sam i do sada koristio i ulogovao se na max sa sve profilima koje sam imao na hbomax i sa napomenom da je naplata preko Telekoma, standardni paket

Izgleda svima supernova isto, ni meni ne radi iz BiH

yettel, kad sam startovao max app sve je odmah radilo kao i pre, bez novog logovanja...

Sad su dostupni svi mogući titlovi i zvučni zapisi. Ranije su bili dostupni samo regionalni...

Meni piše Standard, Yettel.

U Hrvatskoj su dobili info da nije moguće preći na Premium ako si pretplaćen preko operatera.

Nazad
Vrh Dno