magick je napisao(la):
Šta da prekinem? Niko te ne tera da čitaš ako ti se nešto ne sviđa. Ako misliš drugačije postoji i kulturniji način da se to kaže, u suprotnom ODBI!
Odakle da odbijem ? (P.S. nisi se pravilno ni izrazio
😀) Ti pises neke besmislice u stilu "oni prave samo ultra stvari" i kad ti neko navede istinski krsh onda sledi :
magick je napisao(la):
G550 je krnja verzija G800 čipa. Kada su procenili da za takav proizvod nije dobar trenutak i da je konkurencija prejaka, jednostavno su prešli na plan B, osakatili T&L jedinicu i prodali ga kao odličnu 2D kartu. G550 je prvo, ako ne i jedino, Dual DVI rešenje na tržištu, koje ima izuzetno primamljivu cenu i odličnu drajversku podršku.
Prodali je kao 2d kartu ? Cudno...ja sam mislio da tamo pise 3d
🙂 A usput onako kostala je (i kosta) papreno a bila sporija cak i od G450...i to sa sve implementiranim i poluimplementiranim funkcijama...
magick je napisao(la):
U svakom slučaju ta karta je pronašla svoje kupce iako onaj HeadCasting trip niko ne koristi.
Pazi, Shuttle, PC chips, Canyon pa i EI Nish
😀 imaju svoje kupce. Ja ne rangiram proizvod po tome ima li on svoje kupce niti to znaci da je proizvod a priori dobar. To bi znacilo npr. da je Asus najgori jer ga najmanje ljudi kupuje a da PC Chips rula na trzistu a stvari su, kao sto znamo, malko drugacije
😀
magick je napisao(la):
Šta bi ti, da je brži i jeftiniji od svega ostalog, a uz to da ima matroxoliki 2D i besprekorne drajvere? I tata bi sine. 🙂 Da će biti čudo, biće. Da će da pocepa GF4 i ostalu bratiju, 'oće. Da će da košta, 'oće i to.
Da, ja hocu da kartica koja kosta ubij Boze ima i besprekornu sliku i besprekorne drajvere, i onako usput ono sto nisi naveo, odlican 3d
🙂 Mozda ces naci da su mi kriterijumi malko cudni
😀 ali pretpostavljam da ce se vecina ljudi ovde sloziti sa mnom...
Uostalom sacekajmo da taj Matrox izadje...i ja bih voleo da to bude odlicna karta ali tolika pompa i groteskne specifikacije meni mirisu upravo na ono sto si i sam rekao : Izbacice TnL, osakatiti chip, stavice mu DVI i sl. podrsku sa starih Matrox kartica i reci ce kako su imali strava proizvod koji bi sve rasturio ali su se ipak odlucili za ovaj slabiji
😀
I za kraj, ako ti mislis da je sve u 2d-u i drajverima ja ti se divim. Tim pre sto ni konkurencija u tom pogledu, a pogotovo u drajverima, ne zaostaje bas preterano...Ali u drugim stvarima ispunjava neuporedivo vise nego Matrox.
Doduse, ti si na Intelu
😛 pa dozvoljavam mogucnost da mi ostali nismo u stanju da spoznamo fantasticne performanse Matrox kartica...
😀