Šta je novo?

Matrox... again 2!!!

Ja imam sacuvano u MHT fajlu - ceo DigitLajfov test :)))))

Dynaudio je napisao(la):
EVO JE!!!!!! Pa jos pasivno hladjenje , pa perfekcionisti!!!!!Stvarno sam bez texta!!!

Pokušavam da se setim koja je zadnja video-karta bez ventilatora koju sam video. Čini mi se Diamondov Rendition Verite 2100. Davno beše.

I ja imam MHT celih 1.17 MB!!!

Ma bice toga jos uskoro...

Samo nemoj da bude ono tresla se gora, rodio se mis...:D

ivo.r je napisao(la):
Pokušavam da se setim koja je zadnja video-karta bez ventilatora koju sam video. Čini mi se Diamondov Rendition Verite 2100. Davno beše.

Cccc kako lose pamcenje :) Zadnje Voodoo3 3000, cini mi se da je 3500 imao qler, neeeeee. Lazem :) Ima Inno MX sa pasivnim hladjenjem.

Dynaudio je napisao(la):
EVO JE!!!!!! Pa jos pasivno hladjenje , pa perfekcionisti!!!!!Stvarno sam bez texta!!!
Lažnjak koju su uradili veseljaci sa MURC foruma. Niko to bokje ne radi od njih. :D Moraćete još malo da sačekate. ;)

Vocko je napisao(la):
Cccc kako lose pamcenje :) Zadnje Voodoo3 3000, cini mi se da je 3500 imao qler, neeeeee. Lazem :) Ima Inno MX sa pasivnim hladjenjem.

I ELSin MX ima pasivno hladjenje

magick je napisao(la):
Lažnjak koju su uradili veseljaci sa MURC foruma. Niko to bokje ne radi od njih. :D Moraćete još malo da sačekate. ;)

*ebiga onda sam (smo) se za*ebali! Nista i onako ima manje od 12h do izlaska prave zvanicne kartice;)

Quote: "Ji 4Tze: Eagle gf4MX440 ima pasivno hladjenje."

Prvo, da pitam sto ste krenuli da nabrajate kartice sa
pasivnim hladjenjem?
Drugo, posto sam i sam vlasnik gf4mx44o sa pasivnim
hladjenjem, da pitam druge koji imaju ovu karticu
da li su primetili koliko se ona greje?
Zato sto se ovaj moj primerak solidno greje. FX
Veoma brzo ce on dobiti aktivno hladjenje. :D

Pozdrav,
Bozza
ps
Da li je neko ko ima ceo test sa digit-a
voljan da isti posalje meni na mail?
Hvala unapred. :)

Sasha je napisao(la):
Prvo, da pitam sto ste krenuli da nabrajate kartice sa
pasivnim hladjenjem?
Drugo, posto sam i sam vlasnik gf4mx44o sa pasivnim
hladjenjem, da pitam druge koji imaju ovu karticu
da li su primetili koliko se ona greje?
1. zato sto se thread i cela pricha oko matrox-a malo 'razbalavila' (lichno mishljenje)
2. meni se nije grejalo previse ni na 300/500..doduse kuciste je bilo otvoreno, i 'testirao' sam je u q3 samo pola sata, ali boze moj

Nazad
Vrh Dno