Šta je novo?

Master Card akcija

otp u cetvrtak legla uplata u raiffeisen u petak

Kod žene i mene Intesa u petak.

Halk mi uplatio prvi put na kreditnu, a nije peti put na debitnu... Ne kapiram

Može li neko da potvrdi da mu je prošlo više od 5 puta na jednoj kartici?

Ima li neko situaciju da je u utorak obavio kupovine pa naposletku registrovao karticu, a dobio kešbek?

Moze, sa otp karticom prosle nedelje je proslo. Ali isti dan je sve odradjeno, prvo potrosnja pa registracija.

Tako je i mojoj ženi prošlo.

Inače, reklamacija za cashback je nauka.
Vidi banka da je ok, ali moraju sa MC da rešavaju
Halk, prošli utorak

Ja juce uvece posladnji 5 x platio, i nema viseee :)

Do kada traje ova promocija, tj da li se računaju i trx koje će biti napravljene 10 dec?

Bila Intesa, čeka se yettel koji je obično u ponedeljak

Prilozi

• Screenshot_2024-12-07-20-05-21-445-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-07-20-05-21-445-edit_com.android.chrome.jpg
    64.4 KB · Pregleda: 104
  • Screenshot_2024-12-07-20-05-49-732-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-07-20-05-49-732-edit_com.android.chrome.jpg
    68.8 KB · Pregleda: 104
Intesa MC kreditna - juče (ili jutros) leglo od 03.12.
Kartica nakon kupovine prijavljena, istog dana.

Meni jos nisu uplatili prosli utorak u Halk, iako su evidentirali da sam u pravu

Meni nijedan cash back do sad nije vraćen na uni credit a na mts poštanskoj svi redovno. Neko sa sličnim problemom?
I ja sam jos u oktobru imao placanja svakog utorka, svih 5 spucao do kraja , nijednu uplatu nisam dobio do sada. A nisam cimao banku, valjda ce me se setiti nekada.

I ja sam jos u oktobru imao placanja svakog utorka, svih 5 spucao do kraja , nijednu uplatu nisam dobio do sada. A nisam cimao banku, valjda ce me se setiti nekada.
Neće te se setiti. Piši reklamaciju i zovi u ponedeljak call centar, objasni o čemu je reč. Nakon toga će ti banka uplatiti novac 5 puta po 1000 dinara koji se ne vide kao cash back već kao uplata od banke.

Ako se nije registrovao nema od toga nista…

To je, naravno, jedan od uslova.

• Like
Reagovanja: uji
Tako je. Čovek je konstatovao da ne zna gde će pre da potroši preko 3000. Evo i na svežem primeru da potvrdim, uplaćeno u ProCredit-u po istom principu.
1000014924.jpg

• Like
Reagovanja: fiy
Vrh Dno