Zar se nekome (i kome tačno) to dogodilo?Može li neko da potvrdi da mu je prošlo više od 5 puta na jednoj kartici?
Zaključno sa 10. i računaće se.Do kada traje ova promocija, tj da li se računaju i trx koje će biti napravljene 10 dec?
Jel ovo 100% tacno?i zbirno za utorak možeš da imaš kupovine preko 3000 (jedan račun 1200, drugi račun 830, treći 1000) a što naknadno potrošiš na istoj kartici u toku dana se ne važi.
Vidi draga kako bih ti rekla...Jel ovo 100% tacno?
Hvala ,ne znam gde bih vise 3000 odjednom tresnuo u utorak. 😄Vidi draga kako bih ti rekla...
I ja sam jos u oktobru imao placanja svakog utorka, svih 5 spucao do kraja , nijednu uplatu nisam dobio do sada. A nisam cimao banku, valjda ce me se setiti nekada.Meni nijedan cash back do sad nije vraćen na uni credit a na mts poštanskoj svi redovno. Neko sa sličnim problemom?
Radi sigurno, ja probao doduše samo jednom. Kao da je problem danas potrošiti 3000 na jednom mestu, s obzirom na cene, pa nije 3000 evra već dinara.Hvala ,ne znam gde bih vise 3000 odjednom tresnuo u utorak. 😄
Neće te se setiti. Piši reklamaciju i zovi u ponedeljak call centar, objasni o čemu je reč. Nakon toga će ti banka uplatiti novac 5 puta po 1000 dinara koji se ne vide kao cash back već kao uplata od banke.I ja sam jos u oktobru imao placanja svakog utorka, svih 5 spucao do kraja , nijednu uplatu nisam dobio do sada. A nisam cimao banku, valjda ce me se setiti nekada.
Upravo ti uji pokaza da ne moras 3000 odjednom da tresnesHvala ,ne znam gde bih vise 3000 odjednom tresnuo u utorak. 😄
Mislim da je hteo da kaze da ne xna na koje mesto bio dao 3 hiljade nego ga je zanimalo da li moze na vise mesta zbirno...Upravo ti uji pokaza da ne moras 3000 odjednom da tresnes![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari