Šta je novo?

Master Card akcija

Dodatno neke banke (Yettel, Erste) u opisu transakcije (u mbank ili izvodu) dodaju "GooglePay" kad se plaća mobilnim novčanikom.
U Erste GooglePay/ApplePay u opisu stoji samo dok su sredstva rezervisana. Nakon knjiženja se briše.

Stigao cashback za ovaj utorak. OTP Banka.

I meni. Iako se u walletu uopšte ne vidi plaćanje.

Meni je prekjuce stigao za OTP MC, OTP MC Gold, ProCredit, Erste deviznu, sve u isti dan.

OTP - MastercardDan cashback Cashback - 1000 RSD.
ProCredit - MastercardDan cashback,Mastercar - 1000 RSD.
Erste - MastercardDan cashback Cashback - 8.52 EUR.

Sa Erste sam uzeo tri Lidl kartice od 1000 RSD, proknjizene kao 26.17 EUR. (1EUR = 114.6517RSD)

Stigao cashback u unicredit od proslog utorka, ponovo 1000 rsd.

cb.jpg

MTS-BPS par dana radi obradu , tek danas je vidljiva uplata , a razlika u iznosu je
zbog kursne razlike i dvostruke konverzije :(

Ako niste videli, mozda neko ima unikredit

1000001917.jpg

Da li ovo vazi za vise kupovina preko 3000 dinara?
19.11. sam imao dve kupovine preko 3000 dinara, i samo je jedan cashback dosao 22.11

Samo 1000 dinara po kartici nedeljno.

Da li ovo vazi za vise kupovina preko 3000 dinara?
19.11. sam imao dve kupovine preko 3000 dinara, i samo je jedan cashback dosao 22.11
i zbirno za utorak možeš da imaš kupovine preko 3000 (jedan račun 1200, drugi račun 830, treći 1000) a što naknadno potrošiš na istoj kartici u toku dana se ne važi.

Zna li neko jel poslednja kupovina za kes bek 3.12 ili 10.12?

Na otp mi mi jos uvek nije leglo za prethodna dva utorka, je l jos nekome tako?

Ne znam šta bih ti rekao meni je za prošli utorak stiglo standardno u petak. Zovi banku pa pitaj.

Možda je ovo u pitanju, ali sačekajmo do 10. decembra:

Mastercard zadržava pravo da produži period Programa ili da prekine Program prevremeno izmenom ovih Pravila, a promene će stupiti na snagu nakon što budu objavljene na Veb sajtu.

Koliko vidim, nema nikakvih obaveštenja od strane MasterCard-a, tako da je verovatno do banke problem.

Može da zavisi i od toga kada trgovac prijavi kraj dana. Dešavalo mi se da Maxi ne zatvori terminal do četvrtka pa se to proknjiži tek u petak, te zbog toga zakasni za ponedeljak, odnosno posle lila ramonde je sve bilo prebačeno za utorak.

Da li Maxi cashback 2000 dinara uplaćuju na račun?
Ne. Stiže na Moj Maxi u odeljku Vaučeri. Iz iskustva: zamenio sam 3 markice za pečurke i odabrao vaučer za željeno gratis pakovanje. Kroz par minuta se pojavio u aplikaciji, tako da se prvo kuca Moj kod barkod, a onda i barkod vaučera. Po istom principu je sad za kiseli kupus. Na računu je iskazan vaučer kao metod plaćanja, a u Uzmi račun se priznao kao bezgotovinsko plaćanje.

Pogledajte prilog 468334

MTS-BPS par dana radi obradu , tek danas je vidljiva uplata , a razlika u iznosu je
zbog kursne razlike i dvostruke konverzije :(
Mene zanima posto ne stigne nikakva notifikacija a meni malo i nejasna ta transakcija dal mi je novac uopste lego :D svakako moram izvod da vidim kako je to proslo. Na OTP regulare dodje notifikacija da imam uplatu od 1000.00 din.

Nazad
Vrh Dno