Vidi se u oba odeljka transakcija. Kad odem na detalje piše samo cifra, ništa više. Valjda je to dovoljno.Pogledajte @scouser @Pera-kojot dole u odeljku "Kartice" pa izaberite karticu kojom ste platili.
Tu je navedena transakcija.
Takodje ako odete na "Racuni" pa izaberete odgovarajuci racun, i tu je navedena transakcija.
Jedino je nema na "Pocetnoj" iz nekog razloga.
Izvini, ali ja ne vidim te opcije koje pominješ; "kartice" i "računi"😕Pogledajte @scouser @Pera-kojot dole u odeljku "Kartice" pa izaberite karticu kojom ste platili.
Tu je navedena transakcija.
Takodje ako odete na "Racuni" pa izaberete odgovarajuci racun, i tu je navedena transakcija.
Jedino je nema na "Pocetnoj" iz nekog razloga.
Ah, ja sam pricao za OTP aplikaciju.Je l' pričate o Pay ili Google Pay? Meni na Pay danas kasne transakcije sa prikazivanjem par sati ali na kraju se ipak uredno pojave. MC Gold kreditna u Intesi
Da, i kod mene nema detalja samo cifra. Da stvar bude cudnija, kod mene se jedna MC OTP banke ne vidi, druga vidi...Vidi se u oba odeljka transakcija. Kad odem na detalje piše samo cifra, ništa više. Valjda je to dovoljno.
Više me nervira što se ne vidi u walletu.
Da, za OTP app su te opcije.Izvini, ali ja ne vidim te opcije koje pominješ; "kartice" i "računi"😕
Jel to u walletu (i gde) ili misliš na app banke??
Ne bi prošlo jer je primalac u inostranstvu.Da li je neko probao na temu u dinarima da plati da li to prolazi?
Ne mora, potrebno je da se plaćanje izvrši u Srbiji putem mobilnog novčanika karticama izdatih od strane banaka koje učestvuju u kampanji. Npr. na sajtovima gde je procesor plaćanja Raiffeisen banka može da se plati Google/Apple Pay-om te bi to ušlo u akciju. Tako da je @snorki11 postavio skroz korektno pitanje.Mora uzivo na POS terminalu mobilnim telefonom.![]()
Da li si dobio povrat za ovakvu kupovinu na sajtu?Ne mora, potrebno je da se plaćanje izvrši u Srbiji putem mobilnog novčanika karticama izdatih od strane banaka koje učestvuju u kampanji. Npr. na sajtovima gde je procesor plaćanja Raiffeisen banka može da se plati Google/Apple Pay-om te bi to ušlo u akciju.
Povraćaj novca za kupovine obavljene u Srbiji, mobilnim novčanikom, možete dobiti svakog utorka od 00:00 do 23:59 počev od 1. oktobra 2024. do 10. decembra 2024. godine, uključujući oba datuma. Samo kupovine na prodajnom mestu ispunjavaju uslove. Kumulativna vrednost kupovina obavljenih jednom karticom u mobilnom novčaniku u jednom danu treba da bude veća od 3000 dinara kako bi se izvršio povraćaj novca.Svi sajtovi koji koriste Raiffeisen banku za procesiranje plaćanja kao što sam i napisao iznad. Da li sad mogu da ti nabrojim neke sajtove iz glave koji koriste Raiffeisen banku za primanje kartica, najiskrenije ne mogu.
Pogledajte prilog 467410Prihvatanje platnih kartica
Odaberite RaiPOS – rešenje uz koje Vaš android uređaj postaje POS terminal i omogućava Vam prihvatanje platnih kartica Vaših klijenata.www.raiffeisenbank.rs
Znaci moze i tako. Kad sam bio lenj da procitam uslove, hvalaKumulativna vrednost kupovina obavljenih jednom karticom u mobilnom novčaniku u jednom danu treba da bude veća od 3000 dinara kako bi se izvršio povraćaj novca.
Ako se ne varam po definiciji prodajno mesto je i online prodavnica bilo kog tipa. Ako nije tako onda je to moja greška, te se onda izvinjavam.Povraćaj novca za kupovine obavljene u Srbiji, mobilnim novčanikom, možete dobiti svakog utorka od 00:00 do 23:59 počev od 1. oktobra 2024. do 10. decembra 2024. godine, uključujući oba datuma. Samo kupovine na prodajnom mestu ispunjavaju uslove. Kumulativna vrednost kupovina obavljenih jednom karticom u mobilnom novčaniku u jednom danu treba da bude veća od 3000 dinara kako bi se izvršio povraćaj novca.
—
Ja ne mislim da širiš dezinformacije niti glumim policajca, ali bih voleo da navedeš primer sajta jer bi svima značilo da možemo da uslov ostvarimo od kuće i da ne jurimo po maksijima i merkatorima, ako je već tako. Gotovo sam siguran, kao što svi baneri i reklame ukazuju, da je potrebno fizički prisloniti telefon na POS
Taman odgovorom da napomenem, da lično nisam isprobao ovo. Prvi bih bio "žrtveno jagnje" da nađem neki sajt koji koristi Raiff i da mi trebaju stvari sa njegaDa li si dobio povrat za ovakvu kupovinu na sajtu?
Ne bi trebalo, jer su meni vec 3 cashback-a uredno vracena na unicredit, 2 puta po 8.5 evra, a treci put 1000 dinara.Meni nijedan cash back do sad nije vraćen na uni credit a na mts poštanskoj svi redovno. Neko sa sličnim problemom?
Registrovao si karticu na MC sajtu?Meni nijedan cash back do sad nije vraćen na uni credit a na mts poštanskoj svi redovno. Neko sa sličnim problemom?
Prvi put učestvujem od ovog utorka, tri kupovine, zbirno preko 3000 din. Banka je dve proknjižila 19.11, jednu 20. 11. Da li će uopšte i odraditi cashback. Aik banka
Jesam, u isto vreme i BPS i Uni. Poslao sam im mejl ali ne odgovarajuRegistrovao si karticu na MC sajtu?
Za ovaj utorak su generalno plaćanja u Walletu nevidljiva, ali za banke uredno vidljiva i proknjižena. Ista meta, isto odstojanje i kod mene za Yettel banku, no ne bi trebalo da bude smetnji oko kešbeka.OTP mi proknjižila sa datumom od utorka, sve ok, a u walletu se uopšte ne vidi plaćanje. Platio telefonom u Maxiju. Neko zna o čemu se radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari