Šta je novo?

Master Card akcija

Stigao cashback za Yettel kartice od prošlog utorka(22.10) za 2 kartice. Na obe je uplaćeno po 1000 din. U oba slučaja nije bila kupovina iz jednog dela nego sam pazario u sumi preko 3000 din.

I za Intesu, prosli utorak, a leglo 25og, znaci petak :)

Први пут сам користио у уторак 15., а прокњижено 16., уплаћено 8,50еур 18. 22.10. сам плаћао макси онлине поруджбину, још увек није прошла.

Јел плаћао неко макси онлине и да ли је стигао кешбек?

OTP takođe proknjižen za prošli utorak, par sati ranije i Yettel.

Први пут сам користио у уторак 15., а прокњижено 16., уплаћено 8,50еур 18. 22.10. сам плаћао макси онлине поруджбину, још увек није прошла.

Mislim da za online plaćanja ne važi ali nek još neko potvrdi

Nije plaćanje online, nego naručivanje.

Ima li neko ideju zašto mi kod cashback-a stoje dva minusa ispred transakcije, a kod ostalih priliva +, inače Yettel banka u pitanju.

evo sad gledam nisam dobio cash back od prosle nedelje, a do sada sam trebao dobiti.
Placanje sam izvrsio 22.10 putem gpay, ali je banka proknjizila na 23.10.

kako se to sad resava?

Pa to, sačekaću još malo.

@bakara
Bitno je s kojim datumom ti stoji transakcija u g wallet-u, ako je 22. (Utorak), dobices.

ja sam plaćao maxi dostavu. prošao je cashback za 3-4 dana. Uredno platiš mobom čoveku i to je to.

Je l probao neko gif kartice da kupi i da je dobio cashback? Tipa lidl gift kartica
Da, Lidl gift kartice prolaze. Vec 2 prosla utorka kupovao i dobio cashback za njih. Gift kartice vaze 3 godine, tako da sigurno nece propasti. Imajte u vidu da moze vise gift kartica za 1 cashback (tipa 3x1000rsd). Kupovina robe i gift kartice ne mogu na isti racun, tako da ce Vam kucati odvojeno, sto nije problem jer cashback vazi i za kumulativne kupovine, ako ukupan iznos prelazi 3000+ rsd. Ne zaboravite da skenirate i Lidl aplikaciju prilikom svake kupovine gift kartice jer vam i to ulazi u Lidl-ov mesecni loyality program.

Brate...15 dana je rok.
Ja sam bukvalno čekao tih 15 dana za konkretnu kupovinu maxionline. Ali sam tada čekao i za kupovinu sa drugog mesta. Sada čekam Halkbank i verovatno će biti tih 15 dana...
Već sam ti napisao to.
Piše ti i u uslovima akcije.
A kako banka nije organizator promocije, nema šta da se žalila banci za početak.

Elem, jednu stvar nisam ispratio, pa ako je neko probao.
Prag nagrađivanja je 3000 din, u uslovima piše ukupan minimalni iznos.
Jel to znaci da 3 kupovine od 1000+ dinara jednog utorka istim walletom čini to kvalifikovanom za cashback?

@damke80
Tako je, zbirno 3000 dinara, može i 10 kupovina po 300 dinara, a može i 1500 jednog utorka, 1500 drugog, pa tad ostvaris pravo.

Neko je pisao da je MC prebacio novac bankama i da one isplaćuju.

mislim da to ide kao refundacija, to je cashback

Deo novca koji je MC uzeo vrati banci kao storno.

U medjuvremenu sam dobio novac

MTS banka postanska stedionica, uplaceno 8.51e za akciju od proslog utorka

Tako se i meni čini, pogotovo pošto je datum transakcije bio petak, a datum knjiženja ponedeljak, moj zaključak je da se radi kao refundacija.
Edit: Poštanska obično kasni. Znam po PayPal-u, pošto Visa internet iako ide instant, tek trećeg radnog dana oko 10 do podneva proknjiže.

Kako moze da se dobije kod za novu karticu u OTP? Registrovao sam zeni karticu u wallet sinoc, ali je bilo kasno da se zove. Ima li neki drugi macin ili ce morati da zove banku?

Ne znam kakvo je to podizanje keša u prodavnici, bilo je ranije da napišeš ček, a u prodavnici ti daju keš 😀, a to podizanje je verovatno jedna od šifri koje su isključene iz promocije.
MTS banka postanska stedionica, uplaceno 8.51e za akciju od proslog utorka
I meni konačno.

Ne znam kakvo je to podizanje keša u prodavnici 😀, a to podizanje je verovatno jedna od šifri koje su isključene iz promocije.
Pay with cash back iliti podizanje keša uz kupovinu u Idea/Roda/Mercator*, Maxi/Tempo, NIS/Gazprom od 500 do 5000 dinara po računu. U *IRM ne može Visa karticama.
Jel zna neko jel prolazi podizanja kesa u prodavnicama?
Moguće da se menja MCC, ne bih da rizikujem.
Ima li neki drugi nacin da se verifikuje kartica u OTP ili ce morati da zove banku?
Da napiše u inbox mobilnog bankarstva pa čeka odgovor. Meni je odgovoreno tek sutradan popodne pa sam ipak zvao. Operaterka mi je tražila serijski broj telefona, a to nije IMEI, već kad se odskroluje naniže kao kombinacija slova i brojeva (bukvalno tako i piše Serial number).

Jel ja nesto propustam ili se akcija odnosi samo na placanje mobilnim novcanikom, a ne podizanje novca uz placanje karticom?

Nazad
Vrh Dno