Mislim da za online plaćanja ne važi ali nek još neko potvrdiПрви пут сам користио у уторак 15., а прокњижено 16., уплаћено 8,50еур 18. 22.10. сам плаћао макси онлине поруджбину, још увек није прошла.
Јел плаћао неко макси онлине и да ли је стигао кешбек?
Minus i minus daju plus? 😁Ima li neko ideju zašto mi kod cashback-a stoje dva minusa ispred transakcije, a za ostale prilive +, inače Yettel banka u pitanju.
Vraćaju, najnormalnije ako si dostavljacu platio walletomNije plaćanje online, nego naručivanje.
ja sam plaćao maxi dostavu. prošao je cashback za 3-4 dana. Uredno platiš mobom čoveku i to je to.Први пут сам користио у уторак 15., а прокњижено 16., уплаћено 8,50еур 18. 22.10. сам плаћао макси онлине поруджбину, још увек није прошла.
Јел плаћао неко макси онлине и да ли је стигао кешбек?
Da, Lidl gift kartice prolaze. Vec 2 prosla utorka kupovao i dobio cashback za njih. Gift kartice vaze 3 godine, tako da sigurno nece propasti. Imajte u vidu da moze vise gift kartica za 1 cashback (tipa 3x1000rsd). Kupovina robe i gift kartice ne mogu na isti racun, tako da ce Vam kucati odvojeno, sto nije problem jer cashback vazi i za kumulativne kupovine, ako ukupan iznos prelazi 3000+ rsd. Ne zaboravite da skenirate i Lidl aplikaciju prilikom svake kupovine gift kartice jer vam i to ulazi u Lidl-ov mesecni loyality program.Je l probao neko gif kartice da kupi i da je dobio cashback? Tipa lidl gift kartica
Kome se žalimo kad ne prođe, banci?ja sam plaćao maxi dostavu. prošao je cashback za 3-4 dana. Uredno platiš mobom čoveku i to je to.
tesko da banka ima nesto sa tim jer ne vraca ona novac vec MCKome se žalimo kad ne prođe, banci?
I meni konačno.MTS banka postanska stedionica, uplaceno 8.51e za akciju od proslog utorka
Pay with cash back iliti podizanje keša uz kupovinu u Idea/Roda/Mercator*, Maxi/Tempo, NIS/Gazprom od 500 do 5000 dinara po računu. U *IRM ne može Visa karticama.Ne znam kakvo je to podizanje keša u prodavnici 😀, a to podizanje je verovatno jedna od šifri koje su isključene iz promocije.
Moguće da se menja MCC, ne bih da rizikujem.Jel zna neko jel prolazi podizanja kesa u prodavnicama?
Da napiše u inbox mobilnog bankarstva pa čeka odgovor. Meni je odgovoreno tek sutradan popodne pa sam ipak zvao. Operaterka mi je tražila serijski broj telefona, a to nije IMEI, već kad se odskroluje naniže kao kombinacija slova i brojeva (bukvalno tako i piše Serial number).Ima li neki drugi nacin da se verifikuje kartica u OTP ili ce morati da zove banku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari