Da da, opis transakcije mastercard bla bla bla 1.000,00 rsd a iznos 973,93, uzeo neku proviziju hahaU dinarima? Meni leglo u evrima, posle konverzije izadje 992.![]()
Da da, opis transakcije mastercard bla bla bla 1.000,00 rsd a iznos 973,93, uzeo neku proviziju hahaU dinarima? Meni leglo u evrima, posle konverzije izadje 992.![]()
Sa studentskim racunom u uni isadje oko 993.4Da da, opis transakcije mastercard bla bla bla 1.000,00 rsd a iznos 973,93, uzeo neku proviziju haha
Mora da se troši kod nas u dinarima, u tome je jedini štos. Jeste kursna razlika, ali opet cashback i to pokrije.Devizni račun?
Valjda treba da bude povezan na dinarski?
Paušalac sam i sebi prebacujem tako sa preduzetničkog. Međutim, što se ličnog računa tiče, OTP je ima, ali nisam tako probao da uplatim, ako se ne varam i Inteza, dok UniCredit daje mogućnost proizvoljnog upisa. S tim što, kada su bili prvomajski praznici, probao sam da pustim uplatu pazara iz Intezinog mBankinga i nalog je bio odbijen.Moze to, da primas platu u drugoj banci pa da mjesecno prebacujes 35k+ i da to gledaju kao da primas platu?
OTP je pustio i za ovaj utorak, tako da su od svih najekspeditivniji, a Halk ako nije proknjižio za preprošli, onda pozovi njihovu kartičarsku službu ili piši prigovor, pošto izgledno je da banke ručno obrađuju ovo kao refundacije.Halk bank kao da nije u ovoj akciji. Nisam dobio novac. A u OTP jesam.
Aha, ok. Hvala za infoPaušalac sam i sebi prebacujem tako sa preduzetničkog. Međutim, što se ličnog računa tiče, OTP je ima, ali nisam tako probao da uplatim, ako se ne varam i Inteza, dok UniCredit daje mogućnost proizvoljnog upisa. S tim što, kada su bili prvomajski praznici, probao sam da pustim uplatu pazara iz Intezinog mBankinga i nalog je bio odbijen.
OTP je pustio i za ovaj utorak, tako da su od svih najekspeditivniji, a Halk ako nije proknjižio za preprošli, onda pozovi njihovu kartičarsku službu ili piši prigovor, pošto izgledno je da banke ručno obrađuju ovo kao refundacije.
Verovatno dok ne prođu tih famoznih 15 dana ne možeš ništa.Ono što lično mislim da možda pravi problem je ako su neke transakcije proknjižene kao podizanje gotovine pa će eventualno to morati sa bankom da se iskomunicira skrinšotovima sa Wallet-a da se to eventualno koriguje.
Ne planiram vise od 3k potrositi a imam u planu 1000 sto bi znacilo da ce mi ostalih 2000 biti na poklon, besmisleno je ne iskoristitiMože i 3 u 1, uz Maxi ili Idea vaučer za online kupovinu.
Sto ne bi moglo, to su zasebne kampanje i kompanije. MC organizuje svoju promociju, P&G svoju, "ne znaju" jedni za druge, samo se desilo da se preklapaju datumski.Dakle može se istovremeno iskoristiti i P&G i MC akcija?
Proknjižen Komunalac, MCC je 4900, ali nije među izuzetim, tako da slobodno direktno plaćajte dažbine.
Moguće da se desila situacija identična kao moja, ali službenica je insistirala da ponovim transakciju. Kada je telefon bio udaljen, a ona prilazila terminalom, odbijalo se i onda predložim da upiše iznos pa kad ja namestim telefon odozgo i na terminalu kliknem ok (zeleno dugme) da probam još jednom i taj treći put je bio uspešan.
Nemam objedinjenu naplatu u svom gradu, te dimničarinu, vodu i đubrarinu plaćam posebno, s tim što za đubre nisam video da su uveli terminale, ali proveriću ponovo, bilo bi dosta olakšavajuće da jesu. Opet ću se ograditi za Infostan, godinama nisam u Beogradu pa ne znam da li se i šta u međuvremenu promenilo. Informatiku i struju sam plaćao karticom bez provizije pošto je stanodavac pred napuštanje zahtevao pismene potvrde da su računi plaćeni.Jel si infostan ili jos neke komunalije placao i gde?
Pricalo se da se u postama i bankama placanja komunalija na karticnom terminalu vodi kao podizanje kesa, a i u infostanu kad sam pitao rekli su da im posta odradjuje naplatu,
Potvrđujem.MTS banka postanska stedionica proknjizeno 8.50e, od proslog utorka master card akcija
Isto na deviznu partiju? više bih voleo da je na dinarski deo, ali šta sad da se radi..3 puta na Unicredit vraćeno i uvek manje od 1000 kada se razmeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari