Šta je novo?

Master Card akcija

Devizni račun?
Valjda treba da bude povezan na dinarski?

Ne secam se da sam video taj uslov. Koliko se secam pisalo je bilo koja kreditna i debitna Mastercard, a bez pominjanja za koji je racun vezana.

Dok vam erste napravi tu karticu proći će akcija :D

Halk bank kao da nijenu ovoj akciji. Nisam dobio novac. A u OTP jesam.

Moze to, da primas platu u drugoj banci pa da mjesecno prebacujes 35k+ i da to gledaju kao da primas platu?
Paušalac sam i sebi prebacujem tako sa preduzetničkog. Međutim, što se ličnog računa tiče, OTP je ima, ali nisam tako probao da uplatim, ako se ne varam i Inteza, dok UniCredit daje mogućnost proizvoljnog upisa. S tim što, kada su bili prvomajski praznici, probao sam da pustim uplatu pazara iz Intezinog mBankinga i nalog je bio odbijen.
Halk bank kao da nije u ovoj akciji. Nisam dobio novac. A u OTP jesam.
OTP je pustio i za ovaj utorak, tako da su od svih najekspeditivniji, a Halk ako nije proknjižio za preprošli, onda pozovi njihovu kartičarsku službu ili piši prigovor, pošto izgledno je da banke ručno obrađuju ovo kao refundacije.

Paušalac sam i sebi prebacujem tako sa preduzetničkog. Međutim, što se ličnog računa tiče, OTP je ima, ali nisam tako probao da uplatim, ako se ne varam i Inteza, dok UniCredit daje mogućnost proizvoljnog upisa. S tim što, kada su bili prvomajski praznici, probao sam da pustim uplatu pazara iz Intezinog mBankinga i nalog je bio odbijen.

OTP je pustio i za ovaj utorak, tako da su od svih najekspeditivniji, a Halk ako nije proknjižio za preprošli, onda pozovi njihovu kartičarsku službu ili piši prigovor, pošto izgledno je da banke ručno obrađuju ovo kao refundacije.
Aha, ok. Hvala za info

• Like
Reagovanja: uji
MasterCard je na escrow racune kod svih banaka uplatio sredstva za do 5 kesbekova za sve registrovane kartice tako da je vecina para kod banaka kod kojih imate kartice. OTP ce izgleda četvrtkom prenositi pare od utorka, jer ima treba sreda za obradu tj.proveru podataka. Halk salje spisak na proveru kod MC pa zato se oduzi tako da mislim da je to do rukomatike banaka.

Hm, u utorak sam pazario u Metrou i evo kako je zavedena transakcija u Yettel banci:
Untitled.png

Da li možda neću dobiti povrat novca zbog ove gluposti (podizanje gotovine)?

Prošlog utorka sam isto tamo pazario, ali je tad ovako pisalo:
g.png
Za tu transakciju sam dobio povrat novca.

• Like
Reagovanja: uji
Ono što lično mislim da možda pravi problem je ako su neke transakcije proknjižene kao podizanje gotovine pa će eventualno to morati sa bankom da se iskomunicira skrinšotovima sa Wallet-a da se to eventualno koriguje.
Verovatno dok ne prođu tih famoznih 15 dana ne možeš ništa.

Naručio na maxi online za utorak P&G artikle uz 1000din kupon i 2 cashbacka od po 1000din.

Može i 3 u 1, uz Maxi ili Idea vaučer za online kupovinu.

Dakle može se istovremeno iskoristiti i P&G i MC akcija?
Sto ne bi moglo, to su zasebne kampanje i kompanije. MC organizuje svoju promociju, P&G svoju, "ne znaju" jedni za druge, samo se desilo da se preklapaju datumski.
A sto kaze ironmanbg, ako se poruci Maxi uz kod da stigne u utorak, ono sto kosta 5000 plati se 2000. :)

Proknjižen Komunalac, MCC je 4900, ali nije među izuzetim, tako da slobodno direktno plaćajte dažbine.

Moguće da se desila situacija identična kao moja, ali službenica je insistirala da ponovim transakciju. Kada je telefon bio udaljen, a ona prilazila terminalom, odbijalo se i onda predložim da upiše iznos pa kad ja namestim telefon odozgo i na terminalu kliknem ok (zeleno dugme) da probam još jednom i taj treći put je bio uspešan.

Jel si infostan ili jos neke komunalije placao i gde?
Pricalo se da se u postama i bankama placanja komunalija na karticnom terminalu vodi kao podizanje kesa, a i u infostanu kad sam pitao rekli su da im posta odradjuje naplatu,

Jel si infostan ili jos neke komunalije placao i gde?
Pricalo se da se u postama i bankama placanja komunalija na karticnom terminalu vodi kao podizanje kesa, a i u infostanu kad sam pitao rekli su da im posta odradjuje naplatu,
Nemam objedinjenu naplatu u svom gradu, te dimničarinu, vodu i đubrarinu plaćam posebno, s tim što za đubre nisam video da su uveli terminale, ali proveriću ponovo, bilo bi dosta olakšavajuće da jesu. Opet ću se ograditi za Infostan, godinama nisam u Beogradu pa ne znam da li se i šta u međuvremenu promenilo. Informatiku i struju sam plaćao karticom bez provizije pošto je stanodavac pred napuštanje zahtevao pismene potvrde da su računi plaćeni.

• Like
Reagovanja: nen
Jel neko uspeo da dobije dva cashback-a, iliti dve kartice na jedno ime? Meni Yettel uplatio ali poštanska nije još.

Imaš na prethodnoj strani postove više ljudi koji su dobili u različitim bankama cashback

MTS banka postanska stedionica proknjizeno 8.50e, od proslog utorka master card akcija

MTS banka postanska stedionica proknjizeno 8.50e, od proslog utorka master card akcija
Potvrđujem.

Malo sam strahovao, da nešto nije po njihovim pravilima, prošli put je bilo jednostavnije, Idea, DM, Hleb i kifle, 3000 i to je to, sad neki kodovi, trte mrte...

Danas mi je legao kešbek za dve moje kartice (debitna i kreditna), obe iz Yettel banke, i obe u istom Google novčaniku.
Jedna od tih transakcija je bila prikazana kao podizanje gotovine (iako je bilo plaćanje u Metrou), pa sam mislio da neću ni dobiti povrat novca, ali ipak jesam.

Meni malopre u Unicredit banci vraceno na deviznu partiju, ne znam jos koliko u evrima, ali u dinarima oko 1012.
Transakcija od proslog utorka.

3 puta na Unicredit vraćeno i uvek manje od 1000 kada se razmeni

Nakon što mi je devizni račun u UniCredit validiran, video se kešbek od 8.50€ bez opisa o promenama, dok u odeljku Kartice na Masteru pokazuje zbirno stanje u dinarima.

Nazad
Vrh Dno