Meni ništa Yettel kreditna za sada. Ima li još neko da nije dobio povrat iz YB od prošle sedmice?Danas mi je legao kešbek za dve moje kartice (debitna i kreditna), obe iz Yettel banke, i obe u istom Google novčaniku.
Jedna od tih transakcija je bila prikazana kao podizanje gotovine (iako je bilo plaćanje u Metrou), pa sam mislio da neću ni dobiti povrat novca, ali ipak jesam.
Da, jesam i dobio kešbek za obe.Da li ste više kartica registrovali na isti mejl i da li ste dobili kesbek u tom slucaju za više kartica?
Ona moja raspala Eurobank izgleda uopšte ne učestvuje u akciji.
Jel se zna da li ce biti Eurobank Direktna?
@lurkerr s obzirom na to da je u vlasništvu AIK banke i da do operativnog spajanja nije došlo, mala ili nepostojeća je verovatnoća da će se samostalno priključiti GPay/ApplePay.
Jesam jesam… Za debitnu sam pretprošle dobio kesbek, za kreditnu od prošle sedmice čekam danas da znam da li da je koristim ponovoAko si dobio ovakvu potvrdu na mejlu, onda jesi. Algoritam prilikom unosa proverava ispravnost broja kartice na isti način kao i kad je unosiš prilikom Checkout plaćanja
Pogledajte prilog 463308
Mislio da pitaš za prošli utorak. Svejedno, kako stoji tu, tako se po njihovom odnosi za taj datum. Ako je izgledno greška sa njihove strane, iskomuniciraj sa bankom i priloži skrinšotove.@uji Nisam siguran da sam te razumeo za 15.10. U detaljima (opisu) transakcije stoje dva datuma i oba su 3.10, a samo u SMS notifikaciji pokazuje da je novac skinut s računa 1.10 kada sam i bio u prodavnici.
Intesu i imam. Kacio sam da sam pretprosli utorak kupio Masinu za 24.000 din, nikad nije pisalo da je u EUR al ajde, sacekacu. Ovo mi bas cudnoRezervisana sredstva se prikazuju u Eur, kada se proknjiži biće u Rsd. Nema veze sa Gasprom, tako je uvek za MC (barem u Intesi MC kreditna).
Ne brini, biće obračunato u dinarima na kraju. Intesa to ima običaj da radi.Kakvi mozgovi na Gasprom Beograd, platio master, 3001 din pre 3 sata, sad pogledam, pise 25.69EUR? Dinaraska kartica, sve sto placam kod nas ide u dinarima, a ovima pise da je u EUR, sta muljaju seme im!
U OTP sam takođe platio deo računa. Kod UniCredit mi je upravo leglo 8.51€ i tu je isto plaćena samo struja.^Ako se ima neki info - može li preko OTP slična rabota za EPS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari