Šta je novo?

Master Card akcija

Jel uspeo neko da plati infostan preko telefona, da li u Danijelovoj može, u lokalnoj poslovnici u Rakovici, primaju samo plastiku?

Danas mi je legao kešbek za dve moje kartice (debitna i kreditna), obe iz Yettel banke, i obe u istom Google novčaniku.
Jedna od tih transakcija je bila prikazana kao podizanje gotovine (iako je bilo plaćanje u Metrou), pa sam mislio da neću ni dobiti povrat novca, ali ipak jesam.
Meni ništa Yettel kreditna za sada. Ima li još neko da nije dobio povrat iz YB od prošle sedmice?

I neko iz Beograda ko je placao samo infostan, struju i sl, da li je na to dobio povrat

Da li ste više kartica registrovali na isti mejl i da li ste dobili kesbek u tom slucaju za više kartica?

Ona moja raspala Eurobank izgleda uopšte ne učestvuje u akciji.

Ona moja raspala Eurobank izgleda uopšte ne učestvuje u akciji.

Pominjano je ranije u temi: LINK.

Jel se zna da li ce biti Eurobank Direktna?
@lurkerr s obzirom na to da je u vlasništvu AIK banke i da do operativnog spajanja nije došlo, mala ili nepostojeća je verovatnoća da će se samostalno priključiti GPay/ApplePay.

Inace, pored toga sto izgleda da ne ucestvuju, MC kartica Eurobank Direktne ne moze da se doda u Gpay.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Proverio sam sa podrškom i ne mora se desiti da u istom danu svi korisnici iste banke dobiju kešbek. Vidim da su juče neki dobili u YB, ja još nisam za kreditnu, sad je paranoja da li sam ispravno registrovao karticu ili da li se apoteka računa

Sad je paranoja da li sam ispravno registrovao karticu
Ako si dobio ovakvu potvrdu na mejlu, onda jesi. Algoritam prilikom unosa proverava ispravnost broja kartice na isti način kao i kad je unosiš prilikom Checkout plaćanja
1000013706.jpg

U utorak 1.10 sam kupio nešto za 4400 din (MasterCard Unicredit/Google Pay) i istog trenutka mi je stigao SMS da je novac skinut sa računa. Sad ulazim u Unicredit aplikaciju da vidim da li mi je legao cashback i imam šta da vidim: ta kupovina od 1.10 je proknjižena 3.10 i stoji kao da je plaćanje izvršeno u četvrtak 3.10 a ne u utorak 1.10. Naravno cashback ne postoji ni na tekućem ni na deviznom računu.
Da li je neko imao slično iskustvo?

@ChopinAsLex uđi u transkakciju, skroluj naniže pri dnu i trebalo bi da je u opisu datum napisan 2024.10.15. Meni se nije video devizni pa kada ga je službenica u ekspozituri validirala, onda mi se pojavilo i stanje.

@uji Nisam siguran da sam te razumeo za 15.10. U detaljima (opisu) transakcije stoje dva datuma i oba su 3.10, a samo u SMS notifikaciji pokazuje da je novac skinut s računa 1.10 kada sam i bio u prodavnici.

Upravo uplaćeno 1000 din Yettel banka kreditna kartica :D

Sada znam sigurno da i ona radi

@uji Nisam siguran da sam te razumeo za 15.10. U detaljima (opisu) transakcije stoje dva datuma i oba su 3.10, a samo u SMS notifikaciji pokazuje da je novac skinut s računa 1.10 kada sam i bio u prodavnici.
Mislio da pitaš za prošli utorak. Svejedno, kako stoji tu, tako se po njihovom odnosi za taj datum. Ako je izgledno greška sa njihove strane, iskomuniciraj sa bankom i priloži skrinšotove.

Kakvi mozgovi na Gasprom Beograd, platio master, 3001 din pre 3 sata, sad pogledam, pise 25.69EUR? Dinaraska kartica, sve sto placam kod nas ide u dinarima, a ovima pise da je u EUR, sta muljaju seme im!

• Adds to story
Rezervisana sredstva se prikazuju u Eur, kada se proknjiži biće u Rsd. Nema veze sa Gasprom, tako je uvek za MC (barem u Intesi MC kreditna).

• Like
@filni to sam kod nas video samo na aerodromima, ali prvi put se susrećem sa tim da neko ovde naplaćuje u evrima. Ako ništa drugo, neka ti bude za utehu što po kartici je pravo na kešbek 5x. Ipak, nadam se da će biti proknjiženo u dinarima kao što Milan navodi.

Rezervisana sredstva se prikazuju u Eur, kada se proknjiži biće u Rsd. Nema veze sa Gasprom, tako je uvek za MC (barem u Intesi MC kreditna).
Intesu i imam. Kacio sam da sam pretprosli utorak kupio Masinu za 24.000 din, nikad nije pisalo da je u EUR al ajde, sacekacu. Ovo mi bas cudno :)

Kakvi mozgovi na Gasprom Beograd, platio master, 3001 din pre 3 sata, sad pogledam, pise 25.69EUR? Dinaraska kartica, sve sto placam kod nas ide u dinarima, a ovima pise da je u EUR, sta muljaju seme im!
Ne brini, biće obračunato u dinarima na kraju. Intesa to ima običaj da radi.

1000013768.jpg
Yettel banka bi trebalo sada ovako da knjiži transakcije sa GooglePay. Za EPS je MCC takođe 4900.

^Ako se ima neki info - može li preko OTP slična rabota za EPS :) ?

Je l probao neko gif kartice da kupi i da je dobio cashback? Tipa lidl gift kartica

za P&G akciju postoji tema

Banca Intesa MC, za potrošnju 15.10. legao cachback 18.10., za potrošnju 22.10., legao cachback 25.10. Uredno znači tri dana kasnije, u petak, tačno 1000 din.

@filni
Nisi ispratio do sada. U Intesi uvek rezervisana sredstva na MC prikazuje u EUR

Takodje Unicredit, opet u ponedeljak povraćaj, na deviznu partiju, 8.51 evro.

Zasto nema nlb komercijalne banke, zna li neko ?

Nazad
Vrh Dno