Šta je novo?

Mastercard akcija

Jel uspeo neko da plati infostan preko telefona, da li u Danijelovoj može, u lokalnoj poslovnici u Rakovici, primaju samo plastiku?

Danas mi je legao kešbek za dve moje kartice (debitna i kreditna), obe iz Yettel banke, i obe u istom Google novčaniku.
Jedna od tih transakcija je bila prikazana kao podizanje gotovine (iako je bilo plaćanje u Metrou), pa sam mislio da neću ni dobiti povrat novca, ali ipak jesam.
Meni ništa Yettel kreditna za sada. Ima li još neko da nije dobio povrat iz YB od prošle sedmice?

I neko iz Beograda ko je placao samo infostan, struju i sl, da li je na to dobio povrat

Da li ste više kartica registrovali na isti mejl i da li ste dobili kesbek u tom slucaju za više kartica?

Ona moja raspala Eurobank izgleda uopšte ne učestvuje u akciji.

Ona moja raspala Eurobank izgleda uopšte ne učestvuje u akciji.

Pominjano je ranije u temi: LINK.

Jel se zna da li ce biti Eurobank Direktna?
@lurkerr s obzirom na to da je u vlasništvu AIK banke i da do operativnog spajanja nije došlo, mala ili nepostojeća je verovatnoća da će se samostalno priključiti GPay/ApplePay.

Inace, pored toga sto izgleda da ne ucestvuju, MC kartica Eurobank Direktne ne moze da se doda u Gpay.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Proverio sam sa podrškom i ne mora se desiti da u istom danu svi korisnici iste banke dobiju kešbek. Vidim da su juče neki dobili u YB, ja još nisam za kreditnu, sad je paranoja da li sam ispravno registrovao karticu ili da li se apoteka računa

U utorak 1.10 sam kupio nešto za 4400 din (MasterCard Unicredit/Google Pay) i istog trenutka mi je stigao SMS da je novac skinut sa računa. Sad ulazim u Unicredit aplikaciju da vidim da li mi je legao cashback i imam šta da vidim: ta kupovina od 1.10 je proknjižena 3.10 i stoji kao da je plaćanje izvršeno u četvrtak 3.10 a ne u utorak 1.10. Naravno cashback ne postoji ni na tekućem ni na deviznom računu.
Da li je neko imao slično iskustvo?

@ChopinAsLex uđi u transkakciju, skroluj naniže pri dnu i trebalo bi da je u opisu datum napisan 2024.10.15. Meni se nije video devizni pa kada ga je službenica u ekspozituri validirala, onda mi se pojavilo i stanje.

@uji Nisam siguran da sam te razumeo za 15.10. U detaljima (opisu) transakcije stoje dva datuma i oba su 3.10, a samo u SMS notifikaciji pokazuje da je novac skinut s računa 1.10 kada sam i bio u prodavnici.

Upravo uplaćeno 1000 din Yettel banka kreditna kartica 😀

Sada znam sigurno da i ona radi

@uji Nisam siguran da sam te razumeo za 15.10. U detaljima (opisu) transakcije stoje dva datuma i oba su 3.10, a samo u SMS notifikaciji pokazuje da je novac skinut s računa 1.10 kada sam i bio u prodavnici.
Mislio da pitaš za prošli utorak. Svejedno, kako stoji tu, tako se po njihovom odnosi za taj datum. Ako je izgledno greška sa njihove strane, iskomuniciraj sa bankom i priloži skrinšotove.

Kakvi mozgovi na Gasprom Beograd, platio master, 3001 din pre 3 sata, sad pogledam, pise 25.69EUR? Dinaraska kartica, sve sto placam kod nas ide u dinarima, a ovima pise da je u EUR, sta muljaju seme im!

• Adds to story
Rezervisana sredstva se prikazuju u Eur, kada se proknjiži biće u Rsd. Nema veze sa Gasprom, tako je uvek za MC (barem u Intesi MC kreditna).

• Like
@filni to sam kod nas video samo na aerodromima, ali prvi put se susrećem sa tim da neko ovde naplaćuje u evrima. Ako ništa drugo, neka ti bude za utehu što po kartici je pravo na kešbek 5x. Ipak, nadam se da će biti proknjiženo u dinarima kao što Milan navodi.

Rezervisana sredstva se prikazuju u Eur, kada se proknjiži biće u Rsd. Nema veze sa Gasprom, tako je uvek za MC (barem u Intesi MC kreditna).
Intesu i imam. Kacio sam da sam pretprosli utorak kupio Masinu za 24.000 din, nikad nije pisalo da je u EUR al ajde, sacekacu. Ovo mi bas cudno 🙂

Kakvi mozgovi na Gasprom Beograd, platio master, 3001 din pre 3 sata, sad pogledam, pise 25.69EUR? Dinaraska kartica, sve sto placam kod nas ide u dinarima, a ovima pise da je u EUR, sta muljaju seme im!
Ne brini, biće obračunato u dinarima na kraju. Intesa to ima običaj da radi.

^Ako se ima neki info - može li preko OTP slična rabota za EPS 🙂 ?

Je l probao neko gif kartice da kupi i da je dobio cashback? Tipa lidl gift kartica

za P&G akciju postoji tema

Banca Intesa MC, za potrošnju 15.10. legao cachback 18.10., za potrošnju 22.10., legao cachback 25.10. Uredno znači tri dana kasnije, u petak, tačno 1000 din.

@filni
Nisi ispratio do sada. U Intesi uvek rezervisana sredstva na MC prikazuje u EUR

Takodje Unicredit, opet u ponedeljak povraćaj, na deviznu partiju, 8.51 evro.

Zasto nema nlb komercijalne banke, zna li neko ?

Nazad
Vrh Dno