Jesi li kod otp dobio od proslog utorka, ja jos nisam?Ne. Do banke je. Kod OTP sam dobio dinare, kod Unicredit evre
To znači da su zvanično pustili GPay i kartica može da se doda pozivom call centra ili sms kodom, kako ko zapati. Nezvanično, moglo je pre toga i odmah kome nije tražena telefonska verifikacija.Sta to znaci, jesu istestrirali?
Ne, dobio sam od prvog utorka u obe bankeJesi li kod otp dobio od proslog utorka, ja jos nisam?
Imas MC kod Rajfazena kao fizicko lice?Jutros leglo na raiffeisen. 1000 dinara, piše samo cashback
Za mlađe od 26 godina se uz iRačun daju digitalna i fizička Master kartica, te je on od ranije pitao u Raiffeisen temi da poveže obe za cashback program.Imas MC kod Rajfazena kao fizicko lice?
Kako sam ih pominjao, leglo posle 2 sata ali nema notifikacije da imam uplatu, nego kada sam se ulogovao u app, vidim pise uplata cashback 1000 dinara.Ja sipao prošli utorak gorivo, evo jutros leglo Intesa
U dinarima? Meni leglo u evrima, posle konverzije izadje 992.Unicredit banka, upravo leglo od prvog utorka, jedino što su me skratili, 973 din uplaćeno![]()
Ja sam MTS banka. Realizovani 01. i 08. Ovaj utorak sam preskočio.Jel dobio neko cashback za MTS banku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari