Šta je novo?

Master Card akcija

@ucitelj Erste je sve vreme na listi, samo što je do juče bio u fazi testiranja.

Sta to znaci, jesu istestrirali?
To znači da su zvanično pustili GPay i kartica može da se doda pozivom call centra ili sms kodom, kako ko zapati. Nezvanično, moglo je pre toga i odmah kome nije tražena telefonska verifikacija.

Ja dobio jednu od intese ( ne znam za koji urorak) a imao sam dve transakcije, ali od yettela nisam dobio nista tu sam imao jednu transakiju prvog utorka ( 1.10)

I meni se čini da sam dobio za transakcije od prošlog utorka (8.10.), a za prvi još uvek ništa (1.10.).

Meni pre neki dan stiglo iz otp-a na viber obavestenje u "business box". Ja sada otvaram, vidim da je potrebna registracija za ovu akciju, ja pojma to nisam imao,.mislio sam da ide automatski. Mada meni je ppruku otp poslao 15.10 . Jesam li ja propustio ovde na temi ili je neko pisao da je potrebna registracija?

@veljkoka pisano je u par navrata. Svakako, po kartici je ograničeno na 5 utorka.

Registrovao sam se malopre, pretpostavljam da mi nece refundirati za prva dva puta.

Ne, nažalost. Stoji i u ČPP da samo registrovane kartice se kvalifikuju za program.

Imas MC kod Rajfazena kao fizicko lice?
Za mlađe od 26 godina se uz iRačun daju digitalna i fizička Master kartica, te je on od ranije pitao u Raiffeisen temi da poveže obe za cashback program.

Leglo 1000 dinara za kupovinu od 08.10. (Raiffeisen banka).
Prvo se pojavio iznos u RaiPay app (transakcija), a dan-dva kasnije se pojavilo kao uplata na TR-u.

Ja sipao prošli utorak gorivo, evo jutros leglo Intesa
Kako sam ih pominjao, leglo posle 2 sata ali nema notifikacije da imam uplatu, nego kada sam se ulogovao u app, vidim pise uplata cashback 1000 dinara.
Sve ok :)

I meni su vratili onu od 01.10. što su preskočili. Tako da, ko je još imao problem sa prvim utorkom, neka proveri račun.

Meni je u OTP legao cashback za 08.10. i 15.10., nije mi baš najjasnija ova dinamika.

Управо ми је уплаћен cashback у ОТП банци од 15.10.2024.

Meni je leglo 3 cashbacka?! Jedino ako je jedan od PG...ili od 15.10
Unicredit 2 cashbacka, OTP 3 a istim danima korišćene... Čudno su ovo napravili

Poslednja izmena:
Takodje i meni legao u OTP od 15.10.
MastercardDan cashback.
Ostaje jos P&G da uplati.

i meni upravo OTP iz ovog utorka 1000 dinara

Jel dobio neko cashback za MTS banku?

Javljajte i za Yettel :) Nadam se da će za kreditnu pisati ovog puta

OTP takođe, od 15.10.
Kažem ja, treba ovo i četvrtkom da uvedu. Očito malo prijavljenih, mizerna sredstva vraćaju.

Nazad
Vrh Dno