ja nemam ama bash nikakvih glicheva pucanja problema ni sa igrom ni sa zvukom... zaista radi sve kao sat na maxu (nego jel mora da se forsira aa iz drajvera da bi radio?)
moras skinuti nHancer, objasnio sam na nekoj od prethodnih strana (nije daleko) ali evo da ponovim, u nhanceru napravis profil za masni efekt i videces da ima compatibility jezicak, tamo stavis AA compatibility na oblivion HDR+AA
malko smara inventar u shopovima jer ne mozes da ga filtrirash , cudno to nisu implementirali, opet bzvz gubish vreme umesto sto da se uvuchesh u prichu i akciju...
Itemi su poredjani po level-u. neka puska VI ce biti uvek iznad bilo kog itema IV, V ... Uglavnom ces gledati samo tih prvih nekoliko stvari na vrhu i skroz poslednju stvar (na dnu bude unique item ukoliko ima neki)
na ono veteran nivou borba je samo u nekim momentima izazovna, ali dobro ja sam na samom pocetku malte ne, 8 lvl ja bih rekao..
Ne brini nista, pa tek si poceo. Verovatno si tek samo onu eden prime misiju odradio
mapa je solidno implementirana, mada mi nije jasno zasto je toliko teshkos taviti mogucnost postavljanja svojih nekih komentara na nju... tako praktichna a jednsotavna stvar...
Nije im tesko staviti nego ti, veruj mi, to uopste ne treba. Na nivoima gde ti treba sve ti je obelezeno vec na mapi. U principu sve je veoma linearno. Citadelom ces se kretati onim rapid transit sistemom, u principu ni tamo nemas sta puno da radis...
e da ne razumem potrebu za onim vratima sa prekidachima kada su lepo implementirali vrata koja se otvaraju sama od sebe na vreme... lift kapiram koristish samo prvi put dok ne otkrijesh mass transit system i dok idesh na dock... ali chemu to zaista
Pa da nas podhebavaju malo :d
jel se meni chini ili u igri postoji frendly fire? primetih da moji vole da me zagolicaju od pozadi (lol)
Mislim da na normal i onom sledecem nivou nema friendly fire, mozda ima na najtezim ?! Stvarno ne znam. Znam da ja moje ne mogu da ostetim (probao sam vise puta kad me iznerviraju)
Sto se trcanja tice, sprint radi samo kad ima neprijatelja u okolini, u suprotnom istom brzinom ides i ne trosi ti se stamina
@Nex:
pa ako na listi skill-ova nemas assault rifle onda ce uvek biti untrained

Mozes da koristis oruzja ali je manji dmg, i veliki penal na preciznost. Snajperom ne mozes da zumiras pa je u principu beskoristan ako ga nemas kao skill.
Nisam imao BSOD problema. resetovo mi se komp par pua posle 3-4 sata igre, al to nije do igre vec do PSU