Šta je novo?

Mass Effect 3

Eurogamer (cijim review-ima i ja najvise verujem):

A game that transcends the genre boundaries of old and takes what it needs from across the gaming spectrum in order to finish its story in the most compelling, thrilling, heartbreaking way possible.

Few gaming sagas come to a definitive close, but this one signs off in breathtaking style.

Najezio sam se kad sam ovo procitao. Jedva cekam da je odigram!!!

Poslednja izmena:
Stiglo :O

422642_346211785422714_176419032401991_1014129_1720245708_n.jpg

Poslednja izmena:
Imam problem sa import-ovanjem save-ova iz proslih delova. Sacuvan mi je save iz keca i dvojke, kopirao sam ih u save iz ME3, pokrenuo igru, idem na New game, Import ME2 character, ali kada kliknem na import character nista se ne desava. Vidi mog soldier-a, vidi kog datuma je save sacuvan, ali ne vidi koliko sati sam igrao prosle delove. Jel tako treba?

Odem posle na New Game, kreiram lika, krenem da igram, ali sve mi je nekako cudno. K'o da nemam import-ovane save-ove. A i poeni i level krecu od nule. Cini mi se da tako nije bilo u dvojci?!

Jel nesto radim pogresno?

Edit:
Pogledao sam opet u save folder iz ME3, i vidim da su save-ovi koje sam importovao iz prethodnih delova modifikovani na danasnji dan. Kakva glupost.

Poslednja izmena:
Pojavio se Mass Effect 3 DLC Unlocker od iste grupe koja je izbacila narodnu verziju.

Imam problem sa import-ovanjem save-ova iz proslih delova. Sacuvan mi je save iz keca i dvojke, kopirao sam ih u save iz ME3, pokrenuo igru, idem na New game, Import ME2 character, ali kada kliknem na import character nista se ne desava. Vidi mog soldier-a, vidi kog datuma je save sacuvan, ali ne vidi koliko sati sam igrao prosle delove. Jel tako treba?

Odem posle na New Game, kreiram lika, krenem da igram, ali sve mi je nekako cudno. K'o da nemam import-ovane save-ove. A i poeni i level krecu od nule. Cini mi se da tako nije bilo u dvojci?!

Edit:
Pogledao sam opet u save folder iz ME3, i vidim da su save-ovi koje sam importovao iz prethodnih delova modifikovani na danasnji dan. Kakva glupost.

Same here ;(

Ne znam šta vi i zašto kopirate?
ME3 odmah nađe save iz dvojke i onda nastaviš sa kreiranjem lika odatle.

Edit:

Nemoj nista kopirati,samo kad odes na New game imaces import Me2 character,dakle SAVE od dvojke ne moras kopirati u Me3,samo ga ostavis na mestu gde je(documents/bioware/mass effect2/save) i igra ga sama pronadje.

Poslednja izmena:
Problem je sto sam odavno izbrisao ME 2 iz kompa, ukljucujuci i ceo folder Bioware iz My Documents-a. Save-ove sam ustekao negde, mislio sam da samo treba da ih kopiram kasnije i to je to. Ali, izgleda da nije.

Ne znam da li ce biti izvodljivo da rucno napravim folder Mass Effect 2 u My Documents/Bioware i da tu ubacim folder Save sa save-ovima iz prethodna dva delova. Nadam se da ce uspeti da ih automatski nadje trojka.

Sad cu da probam.

Edit:
Resen problem :) Napravio sam folder u Bioware pod nazivom 'Mass Effect 2', ubacio save-ove i pronasao je sve ME3. Hvala na pomoci, odoh da uzivam u igri :)

Edit 2:
Radi i DLC sa ovim unlocker-om. Nema vise na pocetku menija ona dosadna poruka :D

Poslednja izmena:
Znamiljivo :D
mass_effect_3_1080p_wallpaper_by_techn0v0re-d4e6069.jpg

Battlefield-3-2131.jpg

Ja imao danas jedan Mass Effect 3-N7 Deluxe Edition code i menjao se sa onim jednim sto mi je dao CS:GO beta imacu danas ili sutra jos tako da cu sledeci da menjam na becu za neku skromniju igru na steam...

Aktivirao i kljuc od wahada i ovaj sa alienware. poceo sam download :D
Necu igrati ovo bar jos nedelju dana. Nije mi bas toliko hitno. Neka se slegnu stvari malo za slucaj da ne radi sve kako treba. Taman ce i mass effect wiki biti popunjen za me3 i znacu posledice svake velike odluke. Ne bih da idem nespreman na neki novi suicide mission

Za sve koji nisu najbolje razumeli dogadjaje iz keca i dvojke,kao i oni koji nisu najbolje shvatili Mass Effect univerzum jedan sjajan video na nasem jeziku ;)

Upozoravam one koji nisu igrali keca i dvojku da ne gledaju zbog spoiler-a ;)

Uh, izgleda da ću da se ugrizem za jezik. Igrom sam, blago rečeno, razočaran. Pravljeno za fat american kid igrače kojima je potreban povodac da bi završili igru. Mislim, sistem quest markera je nebulozan i ima smisla kao da je implementiran u pacmanu. Dvojka je imala pojednostavljene rpg elemente zarad fluidnosti akcije (kompenzovano bolje razrađenim likovima), ali ovo je totalni dumb down, for *****s only...

Kakav crni rpg, ista se vodi kakav god odgovor izabrali (jak izbor, 2 odgovora, nema šta)... Žali bože 13 giga...

preinstalirao physx, vga drivere, par verzija leka, brisao dllove....i i dalje dobijam 'me3 has stopped working' pri samom startu. a prokleti demo radio bez problema. zasto mi se ovako nesto ne desava sa krs igrama?!
ako ima neko neki predlog za resenje bio bih mu zahvalan

U vezi DLC-a

Za Geble-a, koji me je pitao preko PM-a.

Kliknete na shop for add-ons gore desno, izaberete broj bodova koji hoćete(from ashes je 800 bodova) cena je 10$ u US&A a za Evropu je 6,97€. Ko bi rekao da su tako dobri pa nisu samo zamenili oznaku valute.

Popunite info o kartici, stavite Srbiju kao zemlju i kad sve obavite From Ashes DLC se pojavljuje dole i biće dostupan za download tek kad se skine igra. Steam to ima puno elegantnije rešeno ali ovi bi se sigurno pravdali time što piše da je beta.

Što se mog accounta tiče, znam da sam ga pravio zbog Crysis-a 2 kad je bio 9$, tada sam kucao US adresu ali nisam otkačio ono da mi sačuva info o kupovini, pa mi valjda acc nije bio registrovan za neku zemlju posebno. E sad nije mi jasno zašto mi je google obrisao taj G-acc preko kojeg sam se kačio na Origin, tj kačim se i dalje ali ne izbacije nikakve probleme(username na originu mi je taj obrisani email).

Prilozi

• mass.png
    mass.png
    290 KB · Pregleda: 73
Predjoh DLC na narodnjaku, super je misija [iako kratka]. Steta sto je naplacuju, 99% igraca bi htelo sigurno da je odigra zbog odlicnog lore-a.

Svi dobili ključeve, svi happy :) ja čekam svoju kutjiu :(

Predjoh DLC na narodnjaku, super je misija [iako kratka]. Steta sto je naplacuju, 99% igraca bi htelo sigurno da je odigra zbog odlicnog lore-a.

ipak je prothean u pitanju.

ja sam danas dovršio ME2 (obrnuo sam obe pred trojku) tako da mi je sve super sveže. inače šepard mi je pravi seksoman, Kelly hrani ribice, sa Liarom je imao dejt, Miranda je "pala" a Tali se isto nešto nabacuje. svi su preživeli sucide misiju a i posada je sačuvana. jedino sam u kecu odlučio da Council izgine jer su se ponašali loše i nisu hteli da mi veruju za reaper-e :D

Za sve koji nisu najbolje razumeli dogadjaje iz keca i dvojke,kao i oni koji nisu najbolje shvatili Mass Effect univerzum jedan sjajan video na nasem jeziku ;)

Upozoravam one koji nisu igrali keca i dvojku da ne gledaju zbog spoiler-a ;)

e hvala, bas lepo objasnjeno :)

Ja imao danas jedan Mass Effect 3-N7 Deluxe Edition code i menjao se sa onim jednim sto mi je dao CS:GO beta imacu danas ili sutra jos tako da cu sledeci da menjam na becu za neku skromniju igru na steam...

Meni stigao jos jedan Mass Effect 3-N7 Deluxe Edition code aj neka se javi onaj cimnite Saint-a

Jeste vi N7 Deluxe Edition kupil

To je zato što si ti naš spešl drug član, samo je tebi dozvoljeno da imaš N7 Edišn, zbog toga te svi volimo <3

ipak je prothean u pitanju.

ja sam danas dovršio ME2 (obrnuo sam obe pred trojku) tako da mi je sve super sveže. inače šepard mi je pravi seksoman, Kelly hrani ribice, sa Liarom je imao dejt, Miranda je "pala" a Tali se isto nešto nabacuje. svi su preživeli sucide misiju a i posada je sačuvana. jedino sam u kecu odlučio da Council izgine jer su se ponašali loše i nisu hteli da mi veruju za reaper-e :D

A sta je sa Jack i Samarom? Cini mi se da je Jack bila prilicno otvorena po pitanju raspolozivosti :D. Nadam se i da nisi propustio Consort u prvom delu.

Pa to je sve kako se ti postaviš. Mene Jack mrzela jer sam stao na Mirandinoj strani kada je bila rasprava između njih dve. A samaru nisam ni pipnuo jer izgleda kao da ima 800+ god. Ko matoro drvo sa dobrim dupetom. Mislim ona i ima 800 god ali ponovo :).

Ja sam u kecu hteo sa Liarom ali sam se za**** pa nail-ovao Ashley :(

Hmm.. nesto mi je nejasno. Zar nije receno da cemo moci da biramo da li ce biti mass effect kakav je bio do sada, pucacina ili interaktivni film? Gde je taj izbor nestao?

Pa to je sve kako se ti postaviš. Mene Jack mrzela jer sam stao na Mirandinoj strani kada je bila rasprava između njih dve. A samaru nisam ni pipnuo jer izgleda kao da ima 800+ god. Ko matoro drvo sa dobrim dupetom. Mislim ona i ima 800 god ali ponovo :).

Ja sam u kecu hteo sa Liarom ali sam se za**** pa nail-ovao Ashley :(

E zato ti nisi sexoman :D
I meni je samara odvratna. Zasto bas ona ima najvece sise u igri? Jos jedina koja je blizu je Sarenova desna ruka, isto asari od 1000god. Cujem da se Liara malo sredila za kraj fransize. ***, sada je zvezda i mora dobro da izgleda :D

Meni se u trojci najviše sviđa Ashley, tako da i will go with her :D

A sta je sa Jack i Samarom? Cini mi se da je Jack bila prilicno otvorena po pitanju raspolozivosti :D. Nadam se i da nisi propustio Consort u prvom delu.

i sa Jack i sa Samarom sam imao opcije u razgovoru, ali nisam hteo. nekako su mi odvratne obe (za te stvari, ne kao likovi u igri). Consorticu takođe nisam propustio, a sa Jack/Miranda i Tali/Legion fajtovima nisam imao problema jer sam napucao paragon do daske još na polovini igre pa sam imao plavi izbor sa leve strane u razgovoru koji čini čuda. isto tako sa tim možeš zaeed-a da pridobiješ da bude lojalan i da spasiš one ljude u fabrici da ne izginu. tu dobiješ gomilu paragona.

a ovako sviđa mi se riba koja daje glas Liari, prilično je *ebozovna. naravno pored Yvonne Strahovski ;)

Je l ashley ima veliku ulogu u me3? sta ako je koknem jos u kecu?

Nazad
Vrh Dno