Šta je novo?

Mass Effect 3

Pa ne treba obrazlozenje, jednostavno nema smisla. Plus zvuci ocajnicki, jer vidim da mnogima mozak odbija da prihvati onakav kraj i trazi neku ocajnicku alternativu.

Da ne spominjem da su ljudi iz biowera odmah tu ideju opovrgnuli.

Sto? Aj obrazlozi, jer meni bas ima smisla.

U ovom blogu su recimo lepo ukazane rupe:
http://iamrodyle.wordpress.com/2012/03/23/why-i-hate-the-indoctrination-theory-with-a-fiery-passion/

Edit: Nevezano za indoktrinaciju, ali lepo opisana gomila rupa u endingu:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6M0Cf864P7E

Tbh, neke stvari u kraju koje se ovde spominju meni lično i ne bi smetale, nije da mi bleak ending smeta sam po sebi, ali čak i kad bismo rekli da je takav kraj prikladan (a nije, jer drastično odudara od svega što se dešavalo do tog trenutka) opet je pun rupa i nerezonski. Veliko razočaranje.

Poslednja izmena:
Pa ne treba obrazlozenje, jednostavno nema smisla. Plus zvuci ocajnicki, jer vidim da mnogima mozak odbija da prihvati onakav kraj i trazi neku ocajnicku alternativu.

Da ne spominjem da su ljudi iz biowera odmah tu ideju opovrgnuli.

A gde su to oni opovrgli? Teorija indoktrinacije je upravo i uzela maha zato sto na konkretno pitanje da je opovrgnu, oni to nisu uradili.

A i zasto nema smisla? Jesi li ti uopste igrao igru? Jesi li pogledao neki od okacenih objasnjenja teorije?

Poslednja izmena:
A gde su to oni opovrgli? Teorija indoktrinacije je upravo i uzela maha zato sto na konkretno pitanje da je opovrgnu, oni to nisu uradili.

A i zasto nema smisla? Jesi li ti uopste igrao igru? Jesi li pogledao neki od okacenih objasnjenja teorije?

Ne, nisam igrao igru, nego eto volim da se raspravljam po forumima. :party:
Pogledao sam sve sto se pogledati moze na netu i to sto je kraj pun rupa i nedorecen je problem sam za sebe i slazem se da je poprilicno sr*nje.

E sad ako nesto dovoljno dugo gledas i citas, mozes da poverujes i da postoje vanzemaljci, da ljudi nisu bili na mesecu i da masoni upravljaju svetom.

Pa teoretski sanse su jako velike da vanzemaljci postoje.

Volim kad neko nesto odvali, i onda nece da objasni sta i zasto :)

edit: @Zli bokser: Ne kazem da nisi u pravu, samo ako ti se ne prica o necemu, ne moras ni da zapocinjes diskusiju.

Poslednja izmena:

Najbolji deo celog trailera je "Available for no aditional cost". Gledam trailer i mislim se odakle cu ovo da platim, kad ono...

U trenutku sam se utripovao da je release date 4. oktobar :d

Taj blog mi lici kao na obican nerd rage..

Prestao sam da citam napola, jer je previse hejterski nastrojen i cinican. Deluje mi kao da mu se toliko nije svideo kraj igre, da je morao jos nesto da napadne.

Meni se svidja cela teorija i deluje mi plausible - uskoro cemo, valjda, i videti sta su zapravo zamislili :)

Poslednja izmena:
U trenutku sam se utripovao da je release date 4. oktobar :d

Taj blog mi lici kao na obican nerd rage..

Prestao sam da citam napola, jer je previse hejterski nastrojen i cinican. Deluje mi kao da mu se toliko nije svideo kraj igre, da je morao jos nesto da napadne.

Meni se svidja cela teorija i deluje mi plausible - uskoro cemo, valjda, i videti sta su zapravo zamislili :)

Ni meni se ne dopada ton izlaganja, ali mislim da su mu opažanja na mestu.

E sad ako nesto dovoljno dugo gledas i citas, mozes da poverujes i da postoje vanzemaljci, da ljudi nisu bili na mesecu i da masoni upravljaju svetom.

Da nemam ovako lep potpis :p Ovo tvoja recenica bi definitivno bila u njemu...

Ako juce nisam izbacio komp iz stana, necu nikada. Prvi put kada sam prelazio, zakuca igra u misiji u Londonu (pocetak). Probavao svasta da izvucem da proradi, ali nece. I nadjem ja neki drugi "lek", pa krenem od pocetka. Uzeo zenski karakter, mnogo bolje prelazim, vise naroda skupim za rat i tako to. I dodje opet ta misija i opet pukne na istom mestu. Poludeo sam. :) Tako da je pao uninstall i pogledacu tu poslednju misiju na YT. :)

Kuzma ljakse u novom SK dao ocenu 82 :sceptic:
Jeste da se kraj mnogima nije svideo, ali igra je do tog momenta bukvalno perfektna. Po meni minimum zasluze 95, a ako se ocenjuje ceo serijal onda 99 ako ne i 100ka.

Kuzma je najjači lik :)
Pa samo zbog kraja mu je i dao tako nisku ocenu. U tekstu je napisao da je odlična igra na svim poljima.

Kuzma ljakse u novom SK dao ocenu 82 :sceptic:
Jeste da se kraj mnogima nije svideo, ali igra je do tog momenta bukvalno perfektna. Po meni minimum zasluze 95, a ako se ocenjuje ceo serijal onda 99 ako ne i 100ka.

Naravno da nije bila perfektna.
82 je vise nego dovoljno.

Pazi, Kuzma je legenda domaceg novinarstva i ja ga cenim ali pretera ponekad :D
Igra trazi smanjenje ocene zbog kraja, ali ne ovoliko. ME2 je imao ocenu 90, a trojka je po svim aspektima unapredjena i ispeglana i dobije tako nisku ocenu. Da je kraj bio bolji imala bi bar 97-98. Ovako je realno 94-95, nikako 82

Poslednja izmena:
još kad je bio onaj preview povodom izlaska demo-a u SK videlo se dosta patetike i prose*avanja u tekstu, tako da nisam nešto preterano očekivao od review-a. čovek se očigledno nije primio na ME Universe samo što takvo pisanje nije baš profesionalno. doduše imaju oni još takvih u redakciji. sećam se koliki su pre bili fanboy-evi nvidia+intel kombinacije i pljuvali po amd-u i atiju. sad neko drugi radi testove i veliča AMD do iznemoglosti (grafičke).

Ne znam što ste napali čoveka? Rekao je da je do poslednjih 5 minuta odlična/vrhunska igra i da mu se kraj ne sviđa. Koliko ja znam to isto kaže i 99% ljudi na netu.
Njegovi opisi su odlični uvek, samo uvek ubaci neku personalnu notu, što se meni sviđa.

Vrh Dno