Šta je novo?

Mass Effect 2

Imam original igru, ali za DLC-ove ne dam ni dinara. :D

Evo kako bi po meni trebalo da kostaju ovi, u tom slucaju bih i kupio.

Kasumi - trebalo bi da je besplatan kao Zaeed, jer u toku kampanje stoji prazno mesto i malo je kvarno dodavati likove posle a naplacivati
weapon i armor packovi - ovo bi takodje trebalo da je besplatno, mada me ionako mrzelo i da ih stavljam. Sto se mene tice ovi su bespotrebni i nisu morali ni da ih izbacuju
Firewalker - nije nesto, ali ajde da moze da prodje za 2-2,5 $ ; isto vazi i za Overlord koji tu sumu vise zasluzuje jer ima dosta vise da se igra
Liarin - e za ovo bih i mogao da izdvojim punih 5 $, ipak je to stara dobra Liara.

Znaci summa summarum 10 $, sve preko toga kuš. :D

Poslednja izmena:
Nije baš Yvonne ali je neka njena zemljakinja iz Poljske.
zguza se ne razlikuju puno :D

Prilozi

• untitled-1.jpg
    untitled-1.jpg
    158.4 KB · Pregleda: 78
  • untitled-2_01.jpg
    untitled-2_01.jpg
    196.1 KB · Pregleda: 89
  • untitled-3.jpg
    untitled-3.jpg
    189 KB · Pregleda: 65
  • untitled-4.jpg
    untitled-4.jpg
    179 KB · Pregleda: 65
  • untitled-5.jpg
    untitled-5.jpg
    203.6 KB · Pregleda: 56
Jedna je Yvonne.
Ova ima samo isto odelo. :)

bogami ja sa ni za ovu ne bih bunio
mada obe su mi dobre

Prilozi

• original.jpg
    original.jpg
    185.8 KB · Pregleda: 83
  • untitled-2_01.jpg
    untitled-2_01.jpg
    196.1 KB · Pregleda: 60
Kako se uopste i kupuje DLC na PC-u ? Legalno i nelegalna varijanta ?

da baš mene to isto zanima. sad npr. da imam original dvojke i hoću neki od tih dlc-ova što se plaćaju, kako to kupim. jel prihvataju naše kreditne kartice i koje?
(nisam ni mislio da ću tako nešto čak i pitati)
kad pogledam malo drugačije, kupiti original ME-a znači podržati ih u izradi trojke a to je bitno. samo što ne verujem da bih ga uzeo ovde, najverovatnije bih naručio iz UK pogotovo ako ima kec i dvojka u paketu. imam nekog komšiju koji je na relaciji london-ns i nedavno mi je doneo star trek bluray(3 disc edition), pa ću videti sa njim. bilo bi lepo bar jednom imati neki original.

Poslednja izmena:
Moras da se registrujes ovde da bi kupovao. Kada se odabere DLC ima opcija za karticu (koliko vidim imaju sve), Paypal i onda kupujes bodove. Samo ne mogu da se setim kada sam se registrovao mislim da mora da se ima na EA nalog ili radi redirect tamo pa onda povezuje nalog na ovom sajtu.

http://social.bioware.com/page/me2-dlc

Bili su popusti na Steam-u npr ME1 za 5 evra, ja sam hteo oba u kutiji pa sam uzeo keca za 800 dinara, a dvojku za 3500. Dobra stvar tu kod EA je sto ne cepaju ko Steam po fazonu 50 $ = 50 evra za Evropu nego su dali koliko je tada bila u dolarima.

Ako bude vredan ovaj DLC i da traje vise od sat vremena mozda ga i uzmem. :)

Poslednja izmena:
1. Moraš da imaš ili EA account ili stari Bioware account.

2. Odeš na sajt izabereš koliko hoćeš poena da kupiš (od ponuđenih opcija) i izabereš način plaćanja ( za nas najbolji via credit card)
Popuniš podatke i to je to.

Ja sam do sada kupio sve DLC-ove za ME2 i DA.

Razlika je jer se za DA oni automatski skidaju kroz igru kada se uloguješ u igri na svoj nalog, a za ME2 moraš da odeš na saj, da se uloguješ na svoj nalog i imaš tamo download sekciju odakle skidaš exe fajlove.

Igram drugi put, ali sada sa save-om iz keca. Pre nisam mogao da se nateram da ga pređem ali eto uspeo sam nekako pa reko da bar nekako iskoristim to, valjda mi niko neće zaginuti na kraju. btw pre neki dan sam sredio da mi miranda bude lojalna pa sam skupljao paragorne ne bi li mi se otključala siva opcija kad se ona i jack posvađaju, međutim nije. i onda sam zaključio da pošto mi je miranda već lojalna da ovaj put stanem na stranu Jack pa reko tako će valjda obe biti. kad ono prc :D
E sad kad pričam sa Mirandom, tj kad me otpaljuje, imam i opciju koja je siva pa me zanima da li će se otključati ako paragorn nateram na 100% (sa pravilnom kombinacijom retrain-a) i da li ću onda moći da vratim Mirandinu lojalnost pošto sam joj ipak spasio sestru pi*ka joj materina nezahvalna :D

Sa paragonom na 100% mozes da vratis neciju lojalnost ;) tako da da :)

kad pogledam malo drugačije, kupiti original ME-a znači podržati ih u izradi trojke a to je bitno. .

Upravo suprotno...kao u svemu drugom(muzici, knjizevnosti, slikarstvu, stripu,filmu...), tako i u igrama: Sto manje para to bolje na kraju ispadne ... Treba ih sve na saku pirinca pa da vidis onda:D

Poslednja izmena:
Šta sam sad pročitao...

Pa čovek je u pravu. Otkad su krenule igre da se prodaju u ogromnim tiražima kvalitet istih je značajno opao. Danas izlazi manje kvalitetnih igara nego što se snimi kvalitetnih filmova u Holivudu ili prikaže kvalitetnih spotova na MTV-ju. To je tako jer igre niko ne smatra umetnošću, nijedna država ne odvaja sredstva za razvoj kvalitetnih igara a stepen komercijalizacije je isti kao kod popularne muzike i holivudskih blokbastera. Za razliku od dve pomenute industrije u industriji igara kvalitetni stvaraoci nisu preživeli tranziciju. Većina ih je propala ili prestala da se bavi ovim poslom. Preostala manjina se povampirila tj. prilagodila.

Igram drugi put, ali sada sa save-om iz keca. Pre nisam mogao da se nateram da ga pređem ali eto uspeo sam nekako pa reko da bar nekako iskoristim to, valjda mi niko neće zaginuti na kraju. btw pre neki dan sam sredio da mi miranda bude lojalna pa sam skupljao paragorne ne bi li mi se otključala siva opcija kad se ona i jack posvađaju, međutim nije. i onda sam zaključio da pošto mi je miranda već lojalna da ovaj put stanem na stranu Jack pa reko tako će valjda obe biti. kad ono prc :D
E sad kad pričam sa Mirandom, tj kad me otpaljuje, imam i opciju koja je siva pa me zanima da li će se otključati ako paragorn nateram na 100% (sa pravilnom kombinacijom retrain-a) i da li ću onda moći da vratim Mirandinu lojalnost pošto sam joj ipak spasio sestru pi*ka joj materina nezahvalna :D

Koliki ti je onda bio paragon? Meni je ovo bilo sasvim dovoljno da imam opciju da ih izmirim.

Nije Presidium, ali ideja je maltene ista. :)

821p2qh.jpg

Prilozi

• paragon.JPG
    paragon.JPG
    11.2 KB · Pregleda: 44
@G@W - Potpuno netačno, skoro sve što si rekao. Niti su igre manje kvalitetne nego pre, niti možeš da porediš igre sa filmovima, koji postoje mnogo duže.

Danas izlazi manje kvalitetnih igara nego što se snimi kvalitetnih filmova u Holivudu ili prikaže kvalitetnih spotova na MTV-ju.
Sve zavisi koji ti je kriterijum. Za filmove, ja mislim potpuno suprotno. Za spotove ti verujem, nisam ih brojao, ne pratim to ;)

Koliki ti je onda bio paragon? Meni je ovo bilo sasvim dovoljno da imam opciju da ih izmirim.

Nije Presidium, ali ideja je maltene ista. :)

821p2qh.jpg

Auuuu koja jaka scena! :zgran::zgran:

u igri se baš nisu potrudili da to izgleda preterano, kad npr. pričaš sa Andersenom. da ovako igleda bilo bi 100x bolje.
a što se tiče paragorna imam 3 pune i malo od četvrte. kontam da u kecu nisam uvek išao sa good guy opcijama u razgovoru pa sam kupio i renegade ponegde pošto mi je renegade jedna puna. mada opet kod retrain power opcije mi se povećao i paragorn i renegade, moraću neki balans da pronađem. može to još da se popravi.

Bilo bi mnogo bolje da je te razmere, samo sto bi nam hardver onda vristao. :D

Ali i pored toga super izgleda, meni bas mi se svidja cist i prijatan art stil ME, skoro svaka metalna povrsina ima static cubemap refleksije, stavljaju lens flare na vecinu svetala (u ME1 cak i preterano bode oci). Super su i animacije otvaranja/zatvaranja vrata, pogotovo na Illuimu i Tunchanki, tako sam dobio ideju da odradim i jedna moja, a lagano mogu da odradim i svaka iz igre. :smoke:
I naravno ako mislite da predugo traje, lako se animacija da skratiti, ovo je vise za neki finalni nivo gde su ovakva unikatna. :p

[youtube]rReg4dK3LZU[/youtube]

Iako ovo nije direktno vezano za ME, ovaj concept art definitivno treba pogledati, 45 gradova buducnosti.

45-incredible-futuristic-scifi-3d-city-illustrations

year_3001.jpg

subaru.jpg

Sta znam, to mi je sejv pre odlaska na njenu misiju, probao sam jednom da idem sve renegade da ne idem preko ovoga i opet sam imao opciju. Ako na toj misiji idem sve paragon, pre njihove tuce dobijem nekih dve trecine od ove poslednje.

Tu si blizu samo pozavrsavaj ostalo sta imas pre a da nije finalna misija. Meni je ovo bilo dovoljno mada sam imao jos 3 nedovrsene misije gde sam mogao dodatno da zbudzim paragon do kraja (Samarin kvest, Zaeed-ov i Katsumin).

Obrnesh Jack,onda je nogirash, pa Mirandu i nju nogirash i na kraju igre Kely ti plese u kabini:)...Tali Zorah ima neke bubice kaze doca...nego nisam uspeo nista konkretno sa matorkom Mortinh, a pomogo sam joj da ubije cerku...

Obrnesh Jack,onda je nogirash, pa Mirandu i nju nogirash i na kraju igre Kely ti plese u kabini:)...Tali Zorah ima neke bubice kaze doca...nego nisam uspeo nista konkretno sa matorkom Mortinh, a pomogo sam joj da ubije cerku...

Mislis sa Samarom, Morinth joj je cerka. Sa Samarom moze najvise do dela kada treba da se poljubi sa Separdom, ali zato Morinth ubija. :D

Trejler za Lair of the Shadow Broker. Ono na 0:45 deluje ko da ce biti voznja letelicom, mozda je i cinematic, mada mi po kretanju kamere deluje kao da igrac upravlja.

[youtube]LmFXGK-5L5M[/youtube]

Poslednja izmena:
Znam da nije ovde tema ali... ja sam upravo instalirao mass efect 1 iz nekog razloga nece da se pokrene pri cemu ne znam cemu sluzi drugi disk jer je sa prvim sve instalirao jednostvno kad kliknem na play on prijavljuje neki problem da je program prestao sa radom ?????

Znam da nije ovde tema ali... ja sam upravo instalirao mass efect 1 iz nekog razloga nece da se pokrene pri cemu ne znam cemu sluzi drugi disk jer je sa prvim sve instalirao jednostvno kad kliknem na play on prijavljuje neki problem da je program prestao sa radom ?????

Resio sam problem sa pechom :)

Vrh Dno