aca85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2008
- Poena
- 319
PA zavrsio igru,ofc odlicna je,napravno sa dosta zamerki ,nista preveliko,necemo ulaziti u to sada,dosta mi je dan bio njesra da jos vas zarazim sa "bad luck" ... 
Nego,zanimljiva stvar (ako niste zavrsili igru,nemojte citati dalje!!!)
Kada ste na Suicide Misiji (znaci zadnjoj) meni 3 lika izginu (3 puta igrao tu ffs misiju,i 3 razlicita lika uvek izginu).
Znaci Infiltrator (onaj koji je izabran pre misije ,da se pentra po ventilaciji) -
Lik koga izaberete (ako izaberete) da optrati spasenu posadu do broda ,i
Vodja one 2. ekipe koja pravi diverziju dok vi sa (izabranim) Biotom idete do centra.
Bez obzira koga izaberem,a svi su mi odani (paragon nivoi [i renegade] su mi 90% puni),jeste da sam 99% vremena koristio samo Garrus-a i Mirandu i pomalo Zaeda.,garant je to imalo neki efekat ?
mislim ovo mi nepravi nikakvi problem,samo sam radoznao...
Nego,zanimljiva stvar (ako niste zavrsili igru,nemojte citati dalje!!!)
Kada ste na Suicide Misiji (znaci zadnjoj) meni 3 lika izginu (3 puta igrao tu ffs misiju,i 3 razlicita lika uvek izginu).
Znaci Infiltrator (onaj koji je izabran pre misije ,da se pentra po ventilaciji) -
Lik koga izaberete (ako izaberete) da optrati spasenu posadu do broda ,i
Vodja one 2. ekipe koja pravi diverziju dok vi sa (izabranim) Biotom idete do centra.
Bez obzira koga izaberem,a svi su mi odani (paragon nivoi [i renegade] su mi 90% puni),jeste da sam 99% vremena koristio samo Garrus-a i Mirandu i pomalo Zaeda.,garant je to imalo neki efekat ?
mislim ovo mi nepravi nikakvi problem,samo sam radoznao...