Jos se secam trauma Iz mafie 1, trka koju moram da pobedim danima sam se mucioali igra jedna od boljih koje sam igrao.
fora je bila koliko se secam da se koci postepeno i samo na pravcu i ne drzi non-stop gas kao u mnogim tadasnjim voznjama jer bolid lako prokliza i prelazi se bez problema...Postojao je glich koji je mogao da se iskoristi za pobedu![]()
Jos se secam trauma Iz mafie 1, trka koju moram da pobedim danima sam se mucioali igra jedna od boljih koje sam igrao.
Haha pa zar je toliki ocaj igra ***? Jos se ja sve nesto razmisljao da pazarim zadnjih dana
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
26e i tone..![]()
Jedino ako si mislio po tome koliko je očajna...
Čuj očajna? Ajde mi reci šta je tu očajno. Grafika extra za te godine, priča odlična, efekti odlični. Jedino ti je vjerovatno očajna zato što ne znaš ni za šta drugo osim GTA.
GTA 5 je mama za ovo, a ti lepo idi i uzivaj u 30 frejma igri u 2016 godini. Da se pridruzim ostalima - dno dna.
Malo citaj pre nego sto se provalis. Nisam pohvalio MAFIU 3, cak i ne svidja mi se. Ali ovaj sto komentarise da je Mafia 2 ocajna nema veze sa mozgom. A GTA 5 je stvarno jedna od najboljih igrica ikada.
+ Izlazi patch fix za 30 FPS ako nisi cuo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari