Šta je novo?

Mafia III

Iako je 2 nedelje stajala na hardu nije pomoglo da bude bolji utisak nego sto sam video po YT i temi... cak sta vise gorak ukus posle 15-tak minuta igranja,pogotovo voznja me razocala i to sim mode...
Igra stucne kada ucitava a ide sa Evo 850... i bugovi u cutscene tipa refleksija se naknadno pojavljuje,auti u pozadini padnu sa neba...
A kada sam sisao u podrum da odspavam,pred spavanje sam odgledao tucu 2 stolice koja je trajala 30-tak sekundi...
Da li je moguce da je toliko bagovita?

Puna je igra sličnih bagova. I meni zapale za oko dve stolice koje igraju.

Sent from my D6603

Treba sačekati godinu dana da je ispeglaju i da cena padne na 15e

Koja je razlika izmedju sim i obicne voznje ? Jos ne kapiram ? Potpuno mi je identicno..

Koja je razlika izmedju sim i obicne voznje ? Jos ne kapiram ? Potpuno mi je identicno..

Treba vise kontre kod zanosenja, mada i to su traljavo odradili.
Sad igram modovanu mafia II, simulacija voznje je za ovo tata i mama.

Više zanosi zadnji deo po krivinama ali i na pravcu pri velikoj brzini moze da izgubi kontrolu. Razlika koju sam ja primetio.

Sent from my D6603

Jedno kratko pitanje, radi li na AMD Phenom 955BE ili mi je neki drugi problem.. Pokrene se black screen i izađe u windows..

Ne radi za sad bez SSE 4.1 valjda ce napraviti emulaciju.

Treba vise kontre kod zanosenja, mada i to su traljavo odradili.
Sad igram modovanu mafia II, simulacija voznje je za ovo tata i mama.

Uzeo je na nekoj rasprodaji za par ojra pre par meseci,uzivao ponovo igrajuci... mozda je i ona krivac za vece razocarenje 3-ke...

Uzeo je na nekoj rasprodaji za par ojra pre par meseci,uzivao ponovo igrajuci... mozda je i ona krivac za vece razocarenje 3-ke...

Niko u kuci nece da pogleda vise III, svi se presaltali na ovu modovanu.
Sve na max +modovi 130fps, 1440p 75fps, 4K 35fps prosek ide i do 42.
Igra 10 klasa iznad ovog krsa.

Jel neko zakuco igru, koliko traje prica? Igram je zorom, gledam sto pre da zavrsim.
Mafia 2 mi je omiljena igrica, keca nisam igro odbija me grafika. Ko kaze da grafika nije bitna laze samog sebe.
Da sam odigro prvo keca pa 2 deo, to je druga prica. Tesko je prec sa boljeg na losije, mislim samo na graf. vidim dosta hvalite pricu

Jel neko zakuco igru, koliko traje prica? Igram je zorom, gledam sto pre da zavrsim.
Mafia 2 mi je omiljena igrica, keca nisam igro odbija me grafika. Ko kaze da grafika nije bitna laze samog sebe.
Da sam odigro prvo keca pa 2 deo, to je druga prica. Tesko je prec sa boljeg na losije, mislim samo na graf. vidim dosta hvalite pricu

Mafia kec ti je majka. Nemoj da te odvrati grafika. Sjajna igra.

E mafia kakva je to grafika bila i koliko je samo zahtevna bila a da je fenomenalna to igra to necu no da pricam. Tada sam kupovao casopis GAMER koliko su je samo hvalili.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Secam se tada se uveliko igrale igre Mafia i Hidden & Dangerous. Sweet memories. :)

+1

Slazem se sa tobom, i meni je isto Mafia 2 omiljena igra, keca sam pokusavao da igram ali nikako nisam mogao, od one grafike povraca mi se :D

Bas ju je dobro ubilo vreme, ovako nesto graficki da igram sad, ne bi se mogao naterati ni za pare.

Ja sam pre 3 4 meseca ponovo igrao gta vice city, i trazio sam torent za mafia 1 nisam mogo nac. nije da nisam igrao stare igre vec je tesko prec sa konja na magarca.
Igrao se i driver koji je slican po grafici. Voleo bih da izadje remake

Za 2002. godinu je bila fantastična, iz današnje perspektive mnoge igre izgledaju "zastarelo", ali to ni malo ne umanjuje njihov celokupni kvalitet a naročito ne kvalitet gameplay-a pa zato i danas ne vidim da nešto fali originalnoj Mafiji. Dobra grafika ne može da od loše igre napravi dobru, ona samo može već dobru igru dodatno da ulepša - grafika je prolazna, kvalitet gameplay-a nije :)

@Mafia III: moram da priznam da sam se razočarao kao i većina ljudi koji su pisali ovde, u svim open world igrama je normalno da ima određene doze repetitivnosti, ali mislim da je Hangar13 morao da boljom raznovrsnošću misija to prikrije. A nebo/vremenske prilike i generalno osvetljenje u igri je katastrofa, ne znam kako drugačije da se opiše :S:

Poslednja izmena:
Ja sam pre 3 4 meseca ponovo igrao gta vice city, i trazio sam torent za mafia 1 nisam mogo nac. nije da nisam igrao stare igre vec je tesko prec sa konja na magarca.
Igrao se i driver koji je slican po grafici. Voleo bih da izadje remake

Tesko se nalazi Mafia 1, a i Silent Hill 3 recimo, posebno 2.. To su igre koje mi bude nostalgiju redovno :D

Driver slican po grafici sa Mafia: The City of Lost Heaven? Mozda treci deo nazvan Driv3r. Prvi nije sigurno, jer je igra izasla 1999. godine za Playstation. Portovana je i na Windows ali kao i svaki port sa PSX, izgledala je krajnje jadno.

Mada cenim da vecina nije igrala Mafiju kada je tek izasla, jer nije radila bas najbolje na Jugodata Pentijum 4 kompjuterima :p

@Mazi7
Kada bi imao funkcionalan CD/DVD citac kao sto nemam, i kada bi raspali verbatim disk radio posle deset godina (nisam probao), onda bi drage volje okacio Silent Hill 2 za PC. Mada mislim da je PS2 verzija mnogo bolje uradjena.

Edit: Sada me nesto uhvatila nostalgija da pribavim rezac i probam da li radi Age of Empires: The Rise of Rome kupljen u Listu pre skoro 18 godina :d

Edi2: Pa imam citac/rezac na laptopu...

Poslednja izmena:
I mene tako drmne nostalgija s vremena na vreme, pa instaliram nesto praistorijski, i onda me udari shok kolko je sve to zastarelo, pa brze bolje izbrisem, ni 20 minuta ne ostane na hardu.
Legendardnim igrama je mesto u lepom secanju.

Propustiti Mafiu prvi dio je kriminal, organizovani, za zatvor odmah :) Grafika uopste nije bljutava toliko, a moze i dodatno da se nabudži malo, sigurno ima modova.

Sjecam se kad je izasla, kakva moc. Ne postoji buuukvalno jedan segment u igri da je lose odradjen. 100/100 ocjena, po meni najbolja igra ikad.

Sent from my Samsung S7

Ufff,Driver... sati i sati na PS kecu... obozavao sam tu igru... kao i Mafia 1 na PC...

Tacno da je grafika odbojna,ali posle 15-tak minuta meni nije problem jer taj gameplay feeling mi je glavni faktor...
Kao sto mi je Blitzkrieg 1 naj WW2 strategija,jos uvek imam CD,presao x puta i uvek se cudim kako su znali tako dobro i za to vreme realno da odrade igru...
Kao i Freelancer,IL-2 i sl...

Mafia 3 pokazuje stanje danasnjih igara.Napravi na brzaka poluproizvod,napucaj na brzaka grafiku,nema veze sto je bagovito do bola,neka preko celog ekrana iskacu sljasteci infoi i paneli,zilion bespotrebnih cutscenes,retos mehanizmi tipa obijanje brave koje moze i dete od 5 god i debelo naplati...
Uzas...

Mafia 1 je mama, ovo je smece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izasao update 3.5gb...

Nazad
Vrh Dno