Mladen_Brabus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.07.2013
- Poena
- 169
Jel se desava nekome da igra puca i izbacuje u Windows ?
Izgleda da update 1.01 nista ne pomaze.
Pokreces li igru kao administrator?Jel se desava nekome da igra puca i izbacuje u Windows ?
Jel se desava nekome da igra puca i izbacuje u Windows ?
jedino sto valja je prvih 2-3 sata igre ostalo je sve ponavljanje u jako dosadno,bolje da su uradili da igra bude linearna nego "open" world. bezdusan i bezlican svet.
Toliko su stigli da je naprave dok gazda nije viknuo fajront... podseca me na Gothic 3 ili Risen. Prvih par chaptera sve puno detalja, kvalitetno a onda neka ponavljajuca glupost sa delicem detalja. Tako su zavrsili MGSV, rekli Kojimi da pakuje prnje i uradili copy paste misija tako vestacki produzivsi igru.
Mafia 2 je solidna, dobra igra ali je prica teski klise. Grafika je odlicna i izuzetno optimizovana. Da su zavrsili trojku bila bi tako kao Mafia 2, solidna igra sa klise pricom i likovima. Kec je daleko ispred, zaista kvalitetna igra koja je bila revolucionarna u svoje vreme.
Pokusao sam da pokrenem igru na konfi iz potpisa,svez win7,ali nece da krene,izbaci mi onaj ekran sa podesavanjima,i kad kliknem na start nista se ne desava,nikakvu poruku mi ne ispise,nista
Video sam po netu da nece kad fali c++ i nemam pojma sta,ali to ja sve imam,konfa je ok,makar na low,ali nece da mrdne,ako neko ima neku ideju,bio bih zahvalan![]()
Imaju ENB modovi za I i II radije cu da odigram njih ponovo neko ovaj krs.
Pokusao sam sa trojkom jednostavno ne ide.
Aj mi šutni link u poruku, nema sile da ga nadjem :/Ja nasao na Zamundi Mafia 2 Enhanced Ed. Jako lepo igra izgleda a radi savršeno. Sećam se kad je izašla imao sam neki raspad od grafe nije mogla ni 20fps da postigne na LOW.
Pocni odavde...http://www.gamewatcher.com/games/mafia-2/mods?c=119Aj mi šutni link u poruku, nema sile da ga nadjem :/
Jel se meni cini ili je scaling u igri ocaj? Ili je to samo do mene? Kao da je na ~70%, a nema ga nigde u podesavanjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari