Šta je novo?

Mafia III

Jel se desava nekome da igra puca i izbacuje u Windows ?
Izgleda da update 1.01 nista ne pomaze.

Ja sa mojim G3258 ne mogu ni da mrdnem u ovoj igri... Vreme je izgleda za I5...:(

instalirao je. videcu kakva je pocetak sam igrao malo pa videcu kakva je nadalje.

jedino sto valja je prvih 2-3 sata igre ostalo je sve ponavljanje u jako dosadno,bolje da su uradili da igra bude linearna nego "open" world. bezdusan i bezlican svet.

Toliko su stigli da je naprave dok gazda nije viknuo fajront... podseca me na Gothic 3 ili Risen. Prvih par chaptera sve puno detalja, kvalitetno a onda neka ponavljajuca glupost sa delicem detalja. Tako su zavrsili MGSV, rekli Kojimi da pakuje prnje i uradili copy paste misija tako vestacki produzivsi igru.

Ne znam sto je ovoliko zahtevna ali ok radi po gradu kada se vozi fps padne i ispod 40 ali vrti se tu oko 50,60.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Refleksije i volumetricki efekti pretpostavljam, posto vidim da je to problem i sa quantum breakom. Doduse, igra stvarno lepo izgleda kada pada kisa itd.

Meni teksture nekako deluju isprano,kao da je igra od pre 5 godina a sva podesavanja su na high.

Njih mozes donekle da sredis sweetfxom. Color correction preset.

Toliko su stigli da je naprave dok gazda nije viknuo fajront... podseca me na Gothic 3 ili Risen. Prvih par chaptera sve puno detalja, kvalitetno a onda neka ponavljajuca glupost sa delicem detalja. Tako su zavrsili MGSV, rekli Kojimi da pakuje prnje i uradili copy paste misija tako vestacki produzivsi igru.

Isto tako je i sa Homefront The Revolution. U početku, prvih 30ak min, kreće cheesy ali solidno, odličan MoCap facijalnih ekspresija u animacijama, lepi efekti, kiša, refleksije bla bla. Nakon tog dela kao da ulaziš u neku drugu igru. I tako sve do kraja, nisam presao ali kazu koji jesu. Tačno vidis koliko je radio prvobitni tim pa onda ono što su one rezerve nastavile.

Mafia 2 je solidna, dobra igra ali je prica teski klise. Grafika je odlicna i izuzetno optimizovana. Da su zavrsili trojku bila bi tako kao Mafia 2, solidna igra sa klise pricom i likovima. Kec je daleko ispred, zaista kvalitetna igra koja je bila revolucionarna u svoje vreme.

Mafia 2 je solidna, dobra igra ali je prica teski klise. Grafika je odlicna i izuzetno optimizovana. Da su zavrsili trojku bila bi tako kao Mafia 2, solidna igra sa klise pricom i likovima. Kec je daleko ispred, zaista kvalitetna igra koja je bila revolucionarna u svoje vreme.

Kec je igra mog zivota po bilo kojem kriterijumu, izuzev grafike, ali radije bi da igram danas sa takvom grafikom igre nego ova ****** u neku ruku. Od taksiste gde vozis oko sat vremena do laganog ulaska u ozbiljniju pricu, ne pamtim koliko je bila dugacka ali meni je trajala vecnost, ili jednostavno tako jak utisak je ostavila na meni, cini mi se da je svaki lik imao svoj personaliti i za svakim sam zalio ukoliko se gubio iz igre (da ne spoilam). Pogotovo u tom vremenu onaj izlazak iz grada i dolazak na novu teritoriju je bio "epic" iznenadjenje. Dvojka me je kupila grafikom i optimizacijom, pogotovo tokom kise, tu nema dileme igra je 2016 po pitanju grafike u tim trenucima dok se voze kola. Ali prica nije toliko ubedljiva, osim onog momenta gde se spajaju dve misije, to me na trenutak najezilo i skoro rasplakalo zbog nostalgije, cudan osecaj. Kapiram sta su hteli u trojci, ali ne moze tako.. Ili su oni teski majmuni sto je tesko jer rade kao kolektiv ili smo mi *****i sto ocekujemo nesto vise.

Pokusao sam da pokrenem igru na konfi iz potpisa,svez win7,ali nece da krene,izbaci mi onaj ekran sa podesavanjima,i kad kliknem na start nista se ne desava,nikakvu poruku mi ne ispise,nista
Video sam po netu da nece kad fali c++ i nemam pojma sta,ali to ja sve imam,konfa je ok,makar na low,ali nece da mrdne,ako neko ima neku ideju,bio bih zahvalan :)

Pokusao sam da pokrenem igru na konfi iz potpisa,svez win7,ali nece da krene,izbaci mi onaj ekran sa podesavanjima,i kad kliknem na start nista se ne desava,nikakvu poruku mi ne ispise,nista
Video sam po netu da nece kad fali c++ i nemam pojma sta,ali to ja sve imam,konfa je ok,makar na low,ali nece da mrdne,ako neko ima neku ideju,bio bih zahvalan :)

Treba ti visual c++ 2015 , mozda imas neku stariju verizju, takav slucaj je bio kod mog brata, cim smo instalirali 2015 verziju igra je proradila.

Instalirao sam bas taj,a mislim da dolazi i sa samom igrom u nekom folderu ima par takvih stvari,sve sam to instalirao,ali nece

Imaju ENB modovi za I i II radije cu da odigram njih ponovo neko ovaj krs.
Pokusao sam sa trojkom jednostavno ne ide.

Ja nasao na Zamundi Mafia 2 Enhanced Ed. Jako lepo igra izgleda a radi savršeno. Sećam se kad je izašla imao sam neki raspad od grafe nije mogla ni 20fps da postigne na LOW :D.

Jel se meni cini ili je scaling u igri ocaj? Ili je to samo do mene? Kao da je na ~70%, a nema ga nigde u podesavanjima.

Vec sam je obrisao, ali probacu kad me ne bude mrzelo. Hvala. :)

Nazad
Vrh Dno