Šta je novo?

Mafia III

Haha pa zar je toliki ocaj igra ***? Jos se ja sve nesto razmisljao da pazarim zadnjih dana

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Donosi...

"We just rolled out a hotfix on PC that addresses blurry rendering for some players, and other stability improvements.We¡¯re still working on more fixes for Mafia III and will share more details in the coming week. Thanks for the feedback! "
Znaci nista.

Jos se secam trauma Iz mafie 1, trka koju moram da pobedim danima sam se mucio :( ali igra jedna od boljih koje sam igrao.

Ma čim oni nisu poslali ranije press kopije na test odmah se znalo da ce ovo biti krš. Tj. čak su i oni sami bili svesni toga, ali ajde bar da iskoriste naivne ovce koje preorderuju ;). Malo platili IGN-u da napravi onaj FIRST serijal, nahajpuju masu sa par dobrih stvari u igri, platili i nekim najvećim tjuberima da odigraju malo ono na parobrodu... "Wow krokodil pojeo lika, to je tako cool" ... Pa IGN je imao klip od 15ak min u kojem samo bacaju ljude krokodilima...

Postojao je glich koji je mogao da se iskoristi za pobedu ;)
fora je bila koliko se secam da se koci postepeno i samo na pravcu i ne drzi non-stop gas kao u mnogim tadasnjim voznjama jer bolid lako prokliza i prelazi se bez problema...
auh kakva je to igra bila, zavrsavao sam srednju skolu kad je izasla, pikao sa ortakom koji je morao da je pokrene u windowed modu da mu ne bi seckalo i zaglavili po 3 dana kod trke :)
tema bi trebala da bude mafia 1 jer ovo djubre ne zasluzuje ovaj naziv a ni temu..

Jos se secam trauma Iz mafie 1, trka koju moram da pobedim danima sam se mucio :( ali igra jedna od boljih koje sam igrao.

Ja presao posle par pokusaja, lep izazov bio :)
Tolko se secam tog trenutka, da znam da mi je muva zujalica pokvarila jednu trku, pred sam kraj...

Haha pa zar je toliki ocaj igra ***? Jos se ja sve nesto razmisljao da pazarim zadnjih dana

Ni u ludilu...

Skini sa narodnih prodavnica,probaj i uverices se...

Danas opet malo igrao,skinuo par bosova i stvarno,kao sto je receno,jedno te isto u krug...
Teski copy/paste...

Ok. Hvala za antipreporuke ;)

Srecom, odigrao sam svega 10ak minuta i obrisao odmah. Mozda bi jedino bolji potez bio da je uopste nisam ni instalirao. :)

Pa treba vise da me slusate, ja je nisam ni instalirao. Moram da budem grub kada je u pitanju ovakvo smece, i svako ostalo u svetu PC Gaminga. [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li pomaze nesto ovaj zadnji apdejt sto je izasao od 3.51

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Pomaze.. Vise se iznerviras pa jos lakse uninstaliras igru :d

+1 meni je pomoglo da je se konacno oslobodim.
Jos jedna svetla tacka u gejming svetu se ugasila...steta.

Ja sam je obrisao bez toga ali reko da pitam samo :)

Najbolji deo ove igre je brisanje, sa uzivanjem, doslo mi da ceo hard formatiram. :d

Inspirise :)

Preteraste ga i vi... igriva je igra, priča moze da prodje.Isprepletena je prica sa mafijom 2.
Ja cu je završiti sigurno da vidim kakav je kraj. Za sada skoro svaki deo grada dajem matorom Vitu. ☺️

Sent from my D6603

Jeste igriva,poenta je da nije ni blizu dostojan naslednik serijala a pogotovo ne po ceni od 60e ili koliko je vec...

Čuj očajna? Ajde mi reci šta je tu očajno. Grafika extra za te godine, priča odlična, efekti odlični. Jedino ti je vjerovatno očajna zato što ne znaš ni za šta drugo osim GTA.

GTA 5 je mama za ovo, a ti lepo idi i uzivaj u 30 frejma igri u 2016 godini. Da se pridruzim ostalima - dno dna.

Nije rec o 30fps nego više o generalno polu-završenom proizvodu.
I istina je da je vremešni GTAV iz 2013te domaći zadatak za sve open world igre.
Mada ja planiram da završim priču i odigram ovaj naslov do kraja.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Presao sam igru, generalno prica je klise ali moze da prodje.. nista tu 'mafijasko' se ne desava kao u proslim delovima, pa mi ovo Mafia ime ni ne ide uz ovog crnju :)

GTA 5 je mama za ovo, a ti lepo idi i uzivaj u 30 frejma igri u 2016 godini. Da se pridruzim ostalima - dno dna.

Malo citaj pre nego sto se provalis. Nisam pohvalio MAFIU 3, cak i ne svidja mi se. Ali ovaj sto komentarise da je Mafia 2 ocajna nema veze sa mozgom. A GTA 5 je stvarno jedna od najboljih igrica ikada.
+ Izlazi patch fix za 30 FPS ako nisi cuo...

Malo citaj pre nego sto se provalis. Nisam pohvalio MAFIU 3, cak i ne svidja mi se. Ali ovaj sto komentarise da je Mafia 2 ocajna nema veze sa mozgom. A GTA 5 je stvarno jedna od najboljih igrica ikada.
+ Izlazi patch fix za 30 FPS ako nisi cuo...

:eyebrows:

Patch fix za 30 fps je izasao 1-2 dana posle izlaska igre...

Nazad
Vrh Dno