Šta je novo?

Mafia III

Ne znam zasto al voznja me podseca na Crazy Taxi sa sege dreamcast :D

Kao nastavak Mafije deluje jadno, sto me i ne cudi toliko jer na igri radi neki drugi tim.
Kao zasebna igra deluje mi ok, probao bi radi reda, podseca na neku lagano-zabavnu igru tipa Saints Row, pomalo i glupu... msm Saints Row nikako nije glupa igra i deluje kao instituacija za ovo, ali delu tu neku notu zabave i neozbiljnosti...

Samo jos jedna igra u nizu...

Poslednja izmena:
Verovatno ce da prodje kao i Driver: Parallel Lines, premalo tog mafijaskog smeka a puna doza "Veselih 70ih".
Da su barem uzeli " The Godfather", ili "Goodfelas", mozda cak i "Sopranos" kao nekih duhovnih naslednika u smislu te opste mafijaske atmosfere.
Poenta je i napraviti ubedljivu akciju, da ne izgleda filmski sa mitraljezima i raketnim lanserima, vec model u kome je i obican M1911 opasan i smrtonosan, gde je dovoljno poneti 12 sacmaru sa 20ak patrona.
Nesto kao onaj film sa Brus Vilisom u onom filmu u pustinjskom gradu kada ulazi u sukob protiv dve bande.
Takav otprilike je imala smek prva Mafija, samo da su tako uradili i sad sa nekim savremenim trendovima.
Ostaje pod onim "wishful thinking"

zar bilo koga i dalje čudi što se stare franšize razvodnjavaju?
ccc...

Tako nekako, veze ovo nema sa originalom i da nosi neki drugi naziv ne bi bio toliki problem.

Upravo tako, ne zasluzuje da nosi isto ime kao prva dva dela. Igra je komercijalna ali dobro odradjena, sem eksplozija koje za koje i dalje smatram da su katastrofalne.
Ne moze se porediti ovo sa prva dva dela, kad se setim samo koliko sam iscekivao da Mafia 2 izadje od trenutnka kad je najavljena i koliko sam bio uzbudjen kad sam gledao prvi gameplay (onaj po snegu), a prema ovom za Mafia 3 sam potpuno ravnodusan.

Poslednja izmena:
Receno je da su te eksplozije samo za prezentaciju i da nece biti takve u samoj igri (premda mislim da su i oni skontali koliko je to glupo , pa su kasnije rekli kao "ma to smo mi tako namjerno uradili da malo pokazemo efekte")

Grafika je vrhunska , ali istina da nema tu atmosferu kao sto je imao prvi dio ... fali tu nesto , igra je nekako prejednostvna = ide i ubijas (uz cool efekte)

Sjecam se Mafia 1 , tamo sa onom dvojicom svojih mafia-prijatelja predjes cijeli grad (dok se vozis u autu oni pricaju) , izadjes iz auta , udjes u restoran , trazis neke pare , gazda ti neda , ti izadjes napolje i izresetas restoran :smoke: .... ne sjecam se da li ubijes ijednog protivnika , ali se osjecas bolje i vise mafiozo nego da poubijas 1000 na ovaj nacin kao u ovom videu

Poslednja izmena:
da, od smeka Mafije nema nista ali bice izgleda solidna igra.

Receno je da su te eksplozije samo za prezentaciju i da nece biti takve u samoj igri (premda mislim da su i oni skontali koliko je to glupo , pa su kasnije rekli kao "ma to smo mi tako namjerno uradili da malo pokazemo efekte")

Grafika je vrhunska , ali istina da nema tu atmosferu kao sto je imao prvi dio ... fali tu nesto , igra je nekako prejednostvna = ide i ubijas (uz cool efekte)

Sjecam se Mafia 1 , tamo sa onom dvojicom svojih mafia-prijatelja predjes cijeli grad (dok se vozis u autu oni pricaju) , izadjes iz auta , udjes u restoran , trazis neke pare , gazda ti neda , ti izadjes napolje i izresetas restoran :smoke: .... ne sjecam se da li ubijes ijednog protivnika , ali se osjecas bolje i vise mafiozo nego da poubijas 1000 na ovaj nacin kao u ovom videu
Drago mi je da je tako za eksplozije, ostatak se potpuno slazem sa tobom, kao i 90% ljudi koji su igrali prethodna dva dela.

Poslednja izmena:
Nesto kao onaj film sa Brus Vilisom u onom filmu u pustinjskom gradu kada ulazi u sukob protiv dve bande.
Takav otprilike je imala smek prva Mafija, samo da su tako uradili i sad sa nekim savremenim trendovima.
Mali off topic
Heh, "Last man standing", R:Walter Hill, baš si optimističan ;-): Jedan od naj filmova sa mafija temetikom. Inače, kao i kaubojac "A fistfull of dollars" rimejk Kurosawinog remek djela "Yojimbo".

Veliki fan serijala, odigrao oba dela naravno. Meni ovo izgleda TOP, drugačije na "svoj način" ;)

Има на претходној страни...

E do vraga.. nisam pogledao 8. stranu i mislio sam da je video relativno nov... Inace i meni izgleda mnogo prosto odnosno lose, od nacina pucanja do voznje. Grafika se cini ok.

Samo da ne bude denevo :)

Samo da je vreme oko 30ih bi bila po meni cista 10ka :/

Samo da je vito scaleta i dalje glavni lik :) i desetka
Zao mi je sto nisam igrao prvi deo mafie, ali drugi deo mi je najjaca igrica koju sam igrao. mozda najvise zato sto mi se svidja 20vek :D oblacenje, kola i sl :D

Dvojka ne moze da prismrdi prvom delu ni po kojem kriterijumu. A trojka nece biti ni do kolena dvojci.

Dvojka ne moze da prismrdi prvom delu ni po kojem kriterijumu. A trojka nece biti ni do kolena dvojci.

+1.

Prvi deo je 'landmark' igra, ispred svog vremena.
Takav je bio i prvi Far Cry...

Seća li se neko u kojoj je godini bila smeštena priča Mafie II?

Šteta što su sada otišli vremenski toliko daleko. Meni je i drugi deo bio odličan ali mi ovo nešto ne miriše na predhodne delove.

Vrh Dno