Čak i ako ne prikažu sirov gejmplej, prilično sam siguran da će trejler biti urađen u endžinu. Oba prethodna dela imaju reputaciju kao (svaka za svoje vreme) grafički vanserijske igre, sigurno će pokušati da se od samog početka drže tog standarda i sa marketingom za treću igru.Ovo bi stvarno mogla biti igretina .... Mafia 1 je to bila (problem su bili ogromni hardwarski zahtjevi za to doba , ali je graficki bila ispred svog vremena) , a Mafia 2 je po meni podbacila upravo jer je prekopirala sve iz prvog djela. Sada mi se cini da su naucili lekciju , prebacili su igru u novo doba - po meni najbolje moguce , bolje cak i od post-ww2 ere , 70-te i automobili iz toga doba su nesto sto se moze napraviti tako da bude bolje od bilo kojeg GTA i obe Mafie ... e sad da li ce uspjeti vidjet cemo
P.S. nadam se da ce barem malo gameplaya da pokazu sljedeci mjesec , a ne samo trailer ... sumnjam da cemo je vidjeti prije winter 2016
Pa vreme prohibicije je vec i bilo u prvoj igri. :Klanjanje
Ne znam šta da mislim. Iz ovoga što su prikazali, atmosfera je potpuno drugačija u odnosu na prva dva dela a akcija i vožnja više vuku na GTA.
Grafika je super ako ništa drugo, samo se nadam da će ova nova ekipa i bez Vavre & co uspeti da napravi solidnu Mafiju, a ne slabiji GTA smešten u 60-te.
E, a moguce da iznenadi kao Max Payne 3. Igra koja nije ni morala da se zove Max Payne niti imala atmosferu prva dva dela, a bila je i vise nego solidna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari