Šta je novo?

Mafia III

ovo se ceka definitivno... ovo je peace of art kako prvi tako i drugi deo...

Изузетно добра игра коју сам те 2006. играо је била Driver - Paralel lines која је била смештена баш у том раздобљу 70их, звонцарица, итд

imam utisak da cu odlepiti kada vidim trejler i datum izlaska winter 2016 pa ga odloze kao prosli za summer 2016 :-( daj boze da bude 16...

2002. i 2010. su izasli prvi i drugi deo. Ako se tako nastavi, uzivacemo u trecem 2018. :d

Meni ne bi smetalo ni da je vreme prohibicije i al kaponea, msm to bih ja više voleo da je priča smeštena u to neko vreme negoda je u 60-70 im kako mi se čini da će biti po ovim fotografijama. Uživeao sam u tom posleratnom periodu u Mafia II ja kažem ma samo nek se puca :D i da je odlična mjuza i to je to.

Poslednja izmena:
Pa vreme prohibicije je vec i bilo u prvoj igri. :Klanjanje

Ma trebali su našu Mafiju da obrade u igri :D

Verovatno će da bude droge i svima nam dragog prijatelja Eskobara u Mafia III.

Ovo bi stvarno mogla biti igretina .... Mafia 1 je to bila (problem su bili ogromni hardwarski zahtjevi za to doba , ali je graficki bila ispred svog vremena) , a Mafia 2 je po meni podbacila upravo jer je prekopirala sve iz prvog djela. Sada mi se cini da su naucili lekciju , prebacili su igru u novo doba - po meni najbolje moguce , bolje cak i od post-ww2 ere , 70-te i automobili iz toga doba su nesto sto se moze napraviti tako da bude bolje od bilo kojeg GTA i obe Mafie ... e sad da li ce uspjeti vidjet cemo

P.S. nadam se da ce barem malo gameplaya da pokazu sljedeci mjesec , a ne samo trailer ... sumnjam da cemo je vidjeti prije winter 2016
Čak i ako ne prikažu sirov gejmplej, prilično sam siguran da će trejler biti urađen u endžinu. Oba prethodna dela imaju reputaciju kao (svaka za svoje vreme) grafički vanserijske igre, sigurno će pokušati da se od samog početka drže tog standarda i sa marketingom za treću igru.

Fine vesti, samo da neodvuku pricu suvise u moderno doba ili da ne menjaju osnove igre i verujem da ce biti ok. Posle Witchera 3, GTA V i MGS V imace jako tezak posao da ispune ocekivanja iako smatram da je za ovu igru daleko bitnije da se docara osecaj vremenskog razdoblja u kom je smestena i sam zaplet price, patice malo od poredjena sa pomenutom trojkom i pokusajem da im pariraju.

Dvojka je bila sasvim korektna igra, sama zavrsnica mi je ostavila kiseo osecaj iz nekog razloga iako mislim da su bas tako nesto i hteli da postignu, mada moze da bude i stvar licnog dozivljaja. Ipak igra vredna igranja i za ljude koji nisu toliko zagrizeni za takav tip price. Kec je naravno prica za sebe, pogotovu za one koji su bili u prilici da je igraju u trnutku izlaska i svaki komentar je suvisan. :)

Sto se tice izlaska, ako me secanje dobro sluzi oba predhodna naslova su inicijalno bili najavljeni oko 2 godine pre izlaska same igre, tako da mi 2017 deluje najlogicnije. Uz to 2018 mi deluje suvise daleko da bi vec krenuli da prave hajp, a sam kraj 2016 mi deluje kao neki inicijalno najavljeni datum izlaska, ali kako industrija funkcionise bice odlozeno za 4-6 meseci. Cisto nagadjanje i verovatno sviranje u drombulje.

Pa otprilike i "Kum" 1, 2 i 3 obrađuju ta vremena, 1. poslije 2. svj. rata, 2. doba prohibicije i 3 kasne 70. i 80.

Beskrajno sam uzivao u prethodnim delovima, jedva cekam nastavak.

Ovo se ceka!!

Ne znam šta da mislim. Iz ovoga što su prikazali, atmosfera je potpuno drugačija u odnosu na prva dva dela a akcija i vožnja više vuku na GTA.

Grafika je super ako ništa drugo, samo se nadam da će ova nova ekipa i bez Vavre & co uspeti da napravi solidnu Mafiju, a ne slabiji GTA smešten u 60-te.

Poslednja izmena:
SS:

image_mafia_iii-29117-2085_0001.jpg

image_mafia_iii-29117-2085_0002.jpg

image_mafia_iii-29117-2085_0003.jpg

image_mafia_iii-29117-2085_0004.jpg

image_mafia_iii-29117-2085_0005.jpg

image_mafia_iii-29117-2085_0006.jpg

image_mafia_iii-29117-2085_0007.jpg

image_mafia_iii-29117-2085_0008.jpg

Info.
-Joe's fate will be explained, Vito returns
-protagonist: Lincoln Clay, complete orphan, Vietnam veteran
-you will fight agains the Italian mob
-you will get help from Vito Scaletta, Cassandra (the afro woman) and Burke (man with moustache)
-you will be able to call them via a phone booth, as well as other kinds of support (snipers, drive-by)
-no co-op
-your partners will only help in special missions, besides that, you are on your own
-late 60s / early 70s atmosphere in New Orleans, including Mississippi flair (French Quarter, Jazz Bars, Rollings Stones)
-graphic is not nearly as good as it looks in promotional screenshots: textures are weak, lighting is good, facial animations seems unfinished ("early gameplay version")
-"more focussed" than the Open World of GTAV
-side activities like clearing a gang hideout
-choices affect the world and story: do you let a informant run or not
-you will "conquer" the several districts of the map and then assign parts to administer to your friends, which one you choose will have different effects
-no "deep" economy system
-you can shoot AND drive
-no health regeneration
-different pistols, revolvers. shotguns and mps as weapons, as well as grenade(launchers)
-you can still sneak
-brutal cinematic takedowns are confirmed
-you can carry only two guns
-cannot pull bodies
-destructible environments

Ne znam šta da mislim. Iz ovoga što su prikazali, atmosfera je potpuno drugačija u odnosu na prva dva dela a akcija i vožnja više vuku na GTA.

Grafika je super ako ništa drugo, samo se nadam da će ova nova ekipa i bez Vavre & co uspeti da napravi solidnu Mafiju, a ne slabiji GTA smešten u 60-te.

Sve je vidjeno, ponavlja se iz igre u igru, iz godine u godinu.
Ma samo da prica bude dobra.

Javno priznajes da si rasista, trujes temu, ili ti "oni" samo toliko smetaju u zivotu pa nas bespotrebno obavestavas o tome?

Poslednja izmena:
Meni je ovo...meh...previse arkadno i nije odmaklo daleko od M2.

[YOUTUBE]cAUj7YJQv_c[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Meh, indeed :S:

Nista mi se ovde ne svidja, od lokacije, protagoniste, gameplaya koji izgleda nepormenjeno, preko jadnih modela karaktera, pa do "more focussed" than the Open World of GTA" (Dakle meni najveca mana iz dvojke, to sto nema nista da se radi osim glavnih misija, verovatno ostaje). A i overall šmek.... ni M od Mafie. E u k...

Ali barem Vito izgleda kao faca :d

Poslednja izmena:
Bar necu opet potrositi gomilu € za kupovinu novog racunara.
Eto, svugde nadjite nesto pozitivno. :D

Apsolutno kao da su promasili serijal kojem igra pripada, nista nije ostalo od onoga zbog cega su prvi i drugi deo bili posebni.
Gameplay je cista arkada, auta eksplodiraju kao baloni, atmosfera (mafia je tu postavljala standarde) mi se nista ne dopada (ni blizu keca i dvojke). Kakav je ovo glavni lik, gde je italijanska mafija?
Meni ovo licno lici na mesavinu GTA i Saint row-a.
Cista komercijala za napaljene klince, samo da se uzmu pare.

E, a moguce da iznenadi kao Max Payne 3. Igra koja nije ni morala da se zove Max Payne niti imala atmosferu prva dva dela, a bila je i vise nego solidna.

E, a moguce da iznenadi kao Max Payne 3. Igra koja nije ni morala da se zove Max Payne niti imala atmosferu prva dva dela, a bila je i vise nego solidna.

Nadajmo se da ce tako biti i u ovom slucaju. Iz ovoga sto sam do sad video meni licno se ne dopada, ali ko zna, do izlaska igre mozda mi se stvarno popravi utisak i svidi atmosfera. Jedino sto ne mogu da svarim to su auta koja eksplodiraju bukvalno sama od sebe (razumem da su hteli da napumpaju atmosferu ali totalno nepotrebno i nerealno), i da do izlazka malo ispeglaju gameplay da ne bude bas ovoliko arkadan i bice to dobra igra :)

https://www.youtube.com/watch?v=KCxXOSZABLc 2:54

Poslednja izmena:
Vrh Dno