Šta je novo?

Mafia III

Realno ne, kao ni za sve ostale igre koje nemaju multiplayer.

Poslednja izmena:
Kako mozete da gledate toliko gameplay videa, pa polovinu igrice spoilate..
Meni se ovde samo ne svidja sto je ubrzan gameplay u odnosu na 1 i 2.. a i to sto nije italijanska mafija me ubi.
Veliki sam fan Kuma, Sopranovih i ostalih slicnih dela, film, serije, igrice, sve procitao i odgledao, pa mi pojam mafija, ne ide sa ovim crnjom nikako.

Ovo ce igrati klinci, pa se cudimo da smo tamo gde smo. Jeste da je igra, ali cemu ovoliko nasilja? :(
Nije kao da je masovno nasilje od juče u video igrama :D gomila mojih prijatelja i ja smo odrasli na nasilnim igrama i filmovima pa u životu nismo uopšte nasilni :p problem je u vaspitanju tj. manjku istog danas ;)

Kako mozete da gledate toliko gameplay videa, pa polovinu igrice spoilate..
+1
isto kao sa trailerima za filmove :mad:
to sto nije italijanska mafija me ubi.
Veliki sam fan Kuma, Sopranovih i ostalih slicnih dela, film, serije, igrice, sve procitao i odgledao, pa mi pojam mafija, ne ide sa ovim crnjom nikako.
Šokirah se kad sam video da su kao glavnog aktera stavili crnca u igru koja se zove Mafia :d a i vremenski su sve bliži GTA serijalu, zar je problem opet staviti igru u 20-e i 30-e kad je prva igra izašla pre celih 14 godina. Mnogi mlađi igrači je se verovatno i ne sećaju.
Boardwalk Empire je pokazao da bi moglo štošta kvalitetno da se pravi o crnačkoj mafiji, ali onda treba i igru drugačije nazvati, a ne na silu ubacivati u ovaj serijal.

Poslednja izmena:
I ja mislim da je smor sto su ovako igru arkadno napravili ostrcenje vozila je katastrofa, simulacija mi se ne cini kao simulacija bo videcemo...

Voznja deluje sto puta bolje nego u GTAV. Nije kao u prethodnim delovima ali nije bas ni totalna arkada. Dobro je sto su korigovali ostecenja, necu da mi eksplodira auto posle svakog cukanja kao u prvim gejmplej klipovima.

Gledao sam minut-dva klip gde vozi lik i deluje mi teško đubre vožnja. To da li je arkada ili simulacija me apsolutno ne zanima u ovakvoj igri, meni je u svakom GTA vožnja bila dobra, a ono što je loše je ono što je viđeno u Watch Dogs, na primer.

Meni je i u wd bila ok vožnja tako da ce i ova da bude zadovoljavajuća za casual gejmera.Najbolji osećaj u vožnji za ovakav tip igara je imao gta4, ostalo su sve pokušaji.
Kod mene pao preorder deluxe verzije bar zarad stare slave prethodnih delova ako ništa drugo.

Sent from my D6603

Meni je i u wd bila ok vožnja tako da ce i ova da bude zadovoljavajuća za casual gejmera.Najbolji osećaj u vožnji za ovakav tip igara je imao gta4, ostalo su sve pokušaji.
Kod mene pao preorder deluxe verzije bar zarad stare slave prethodnih delova ako ništa drugo.

Sent from my D6603

I ja cu verovatno za rad stare slave odigrati, kad bude malo pala cena.. ali preorder deluxe, ipak nee :D
Nemoj da zaboravis da preneses utiske. :)

mislim da ce prica biti zanimljiva

Deluje ok, ali nije dostojno Mafia naslova.
Mafia je bila dosta vise od sandbox igre sa (donekle) dobrim napucavanjem i kradjom automobila.

Mislim da cu kupiti i odigrati kasnije (tj. staviti igru u pipeline, pa kad dodje na red)

Poslednja izmena:
Watching the one-day-early stream of Mafia III on PC.
He just announced that right now, it seems to be locked to 30 fps, even on PC.
He also mentioned that he has spoken to a dev about it, that seemed to "be surprised". No more comment.

imageh5jg3.jpeg

Settings.ini pa podesis na 120.

Kakva sprdacina!Verovatno cu i ja sa mojom "zivotinjom" moci izgurati 30-tku.E svasta...

Jos nekoliko sati pa da vidimo na šta ovo liči. Ovaj nigga da bude na nivou Luke Cage-a i ja zadovoljan [emoji3]

Sent from my D6603

Mislim da ce igra da pokida, izjede sav hejt i ispljune ga.

Ma kakvih par sati, evo jedan video
4K igranje nije moguce na gtx 1080 (sve ultra), framerate 20-30 fps...testirat cu dr rezolucije.

EDIT: lock je na 30fps, sa i bez vsync-a...reflection quality najvise ubija framerate, sa tim na medium moze se igrati na 4k uz gpu usage od 70-80%.

Poslednja izmena:
^
Jel koristis DSR ili imas 4k monitor/tv?

Native 4k monitor

Malo mi je bezveze to sto ti je MSI Afterburner toliko sitan da se skoro i ne vidi.Tako je i kod mene kada sam probao par starijih igara u 4k rezolucije uz pomoc DSR.Trebalo bi valjda da bude normalne velicine ako je native rezolucija...

Da znam za to, u sustini izgleda sasvim normalno ali na videu je iz nekog razloga dosta mali overlay, sigurno se moze nastimati, ukoliko ne ima fraps.

Lepo izgleda samo lose radi,kod tebe je verovatno bolje za razliku od snimka.Vidim ja treba tu jos jedna 1080-ca da bi mogao komotno igrati u 4k.Skupo...;)

Iluzorno je ocekivati 4K60 igranje od GTX1080. To ne moze ni Titan.

Edit: https://twitter.com/Totalbiscuit/status/784079131088650241

Edit2: https://mafiagame.com/en/news/view/en-mafia-3-a-message-to-our-pc-players/

A message to our PC players
10/6/2016

We know how important having options that best suit your PC’s performance capabilities are. The team has been hard at work ensuring that Mafia III’s performance is consistent across all platforms, and right now the game runs at a solid 30 frames-per-second. We are currently working on an update for PC that will give players the option to play Mafia III at higher framerates. We’ll share more details about the update, and when you can expect it to arrive, very soon. In the meantime, the team welcomes feedback and would like to hear from you about what performance adjustment options are important to you. We’re actively considering a number of additional post-launch improvements on PC that would give players more control over how they can tailor the game’s experience to suit their rig’s performance. It’s been an incredible journey developing Mafia III and we couldn’t be more excited to get the game in your hands and hear what you think!

Poslednja izmena:
Iluzorno je u ovoj igri ocekivati 60fps.

Mozda i naprave da radi.

Malo mi je bezveze to sto ti je MSI Afterburner toliko sitan da se skoro i ne vidi.Tako je i kod mene kada sam probao par starijih igara u 4k rezolucije uz pomoc DSR.Trebalo bi valjda da bude normalne velicine ako je native rezolucija...
Pa možeš skalirati veličinu UI-a u msi afterburneru...

Vrh Dno