Nije kao da je masovno nasilje od juče u video igramaOvo ce igrati klinci, pa se cudimo da smo tamo gde smo. Jeste da je igra, ali cemu ovoliko nasilja?![]()
+1Kako mozete da gledate toliko gameplay videa, pa polovinu igrice spoilate..
Šokirah se kad sam video da su kao glavnog aktera stavili crnca u igru koja se zove Mafia :d a i vremenski su sve bliži GTA serijalu, zar je problem opet staviti igru u 20-e i 30-e kad je prva igra izašla pre celih 14 godina. Mnogi mlađi igrači je se verovatno i ne sećaju.to sto nije italijanska mafija me ubi.
Veliki sam fan Kuma, Sopranovih i ostalih slicnih dela, film, serije, igrice, sve procitao i odgledao, pa mi pojam mafija, ne ide sa ovim crnjom nikako.
Meni je i u wd bila ok vožnja tako da ce i ova da bude zadovoljavajuća za casual gejmera.Najbolji osećaj u vožnji za ovakav tip igara je imao gta4, ostalo su sve pokušaji.
Kod mene pao preorder deluxe verzije bar zarad stare slave prethodnih delova ako ništa drugo.
Sent from my D6603
Preload na steamu je poceo prekljuce mislim i ima 40 gbgde si video da je 40?
A message to our PC players
10/6/2016
We know how important having options that best suit your PC’s performance capabilities are. The team has been hard at work ensuring that Mafia III’s performance is consistent across all platforms, and right now the game runs at a solid 30 frames-per-second. We are currently working on an update for PC that will give players the option to play Mafia III at higher framerates. We’ll share more details about the update, and when you can expect it to arrive, very soon. In the meantime, the team welcomes feedback and would like to hear from you about what performance adjustment options are important to you. We’re actively considering a number of additional post-launch improvements on PC that would give players more control over how they can tailor the game’s experience to suit their rig’s performance. It’s been an incredible journey developing Mafia III and we couldn’t be more excited to get the game in your hands and hear what you think!
Pa možeš skalirati veličinu UI-a u msi afterburneru...Malo mi je bezveze to sto ti je MSI Afterburner toliko sitan da se skoro i ne vidi.Tako je i kod mene kada sam probao par starijih igara u 4k rezolucije uz pomoc DSR.Trebalo bi valjda da bude normalne velicine ako je native rezolucija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari