timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
obican prosek, za sada na osnovu ovih 12 minuta
Tako nekako, veze ovo nema sa originalom i da nosi neki drugi naziv ne bi bio toliki problem.
Drago mi je da je tako za eksplozije, ostatak se potpuno slazem sa tobom, kao i 90% ljudi koji su igrali prethodna dva dela.Receno je da su te eksplozije samo za prezentaciju i da nece biti takve u samoj igri (premda mislim da su i oni skontali koliko je to glupo , pa su kasnije rekli kao "ma to smo mi tako namjerno uradili da malo pokazemo efekte")
Grafika je vrhunska , ali istina da nema tu atmosferu kao sto je imao prvi dio ... fali tu nesto , igra je nekako prejednostvna = ide i ubijas (uz cool efekte)
Sjecam se Mafia 1 , tamo sa onom dvojicom svojih mafia-prijatelja predjes cijeli grad (dok se vozis u autu oni pricaju) , izadjes iz auta , udjes u restoran , trazis neke pare , gazda ti neda , ti izadjes napolje i izresetas restoran :smoke: .... ne sjecam se da li ubijes ijednog protivnika , ali se osjecas bolje i vise mafiozo nego da poubijas 1000 na ovaj nacin kao u ovom videu
Mali off topicNesto kao onaj film sa Brus Vilisom u onom filmu u pustinjskom gradu kada ulazi u sukob protiv dve bande.
Takav otprilike je imala smek prva Mafija, samo da su tako uradili i sad sa nekim savremenim trendovima.
Dvojka ne moze da prismrdi prvom delu ni po kojem kriterijumu. A trojka nece biti ni do kolena dvojci.
1940s i rane pedesete.Seća li se neko u kojoj je godini bila smeštena priča Mafie II?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari