Šta je novo?

Mafia II

Uvek sam tanak sa vremenom kada je igranje u pitanju, i onda uzmem da igram, eto, mafiju, i smorim se jer je sve statično, a ja bih neku akciju tih sat dva max :/. Da imam maaaalo više vremena i da mogu da se lepo kao čovek opustim dok se igram i uživam i igram bez razmišljanja, verovatno bi mi odgovaralo, a ovako ne :/. Iz istog razloga mi stoje hiljadu igre koje su ono, "zahtevne" na HDD-u već godinu dana...

aaa ljudi ovaj joe adventures mi se iz misije iz misije sve vise svijda fasciniran sam :)) inace presao sam 116% Igre :-DDDD

Poslednja izmena:
Pa mislim da ti procenti nemaju veze sa vezom, ajde baš me interesuje koliko ćeš sata igrati to, kao što rekoh na predhodnoj strani, što sam ja mogao da pročitam na netu, to je da dlc traje oko 8h i da je direktno isečen iz prvobitnog izdanja

Pa mislim da ti procenti nemaju veze sa vezom, ajde baš me interesuje koliko ćeš sata igrati to, kao što rekoh na predhodnoj strani, što sam ja mogao da pročitam na netu, to je da dlc traje oko 8h i da je direktno isečen iz prvobitnog izdanja

Slazem se da je isecen jer mnoge misije se javljaju bas koje su bile na prvim trejlerima... Inace zabo sam na 130% i to misija kada vozim kola sa podmetnutom bombom aaaa mnogo zeznuta misija ne smes voziti ispod 35 mph a grad prepun pandura i putanja krivina :)

Edit presao sam sve i treba u servjs garazu da spakujem auto... NEMA SILE... dok otvara garazu auto eksplodira....

Poslednja izmena:
Pa covece imas sada akciju ovo adsl 4mb/s + iptv **** kevu net ;)

***. zaleteo sam se na Telek. ADSL (imao vezu u vreme kad se na to čekalo) i uzeo najjeftiniji paket sa wrlss ruterom...nekoliko dana posle toga, kod sbb uzeo D3 paket, a tek nedavno dobio fixni br. u svom stanu...sve u svemu malo komplikovano...jer ako povećam taj paket moram ja da ga plaćam - nije u mom stanu, ovako ga moji "gutaju" uz tel. račun. a sve to u novogradnji (09).pa se žurilo malo, nije obraćala pažnja na sitnice...btw. od sinoć oko 23h do sada - Joe dlc 1.3 Gb 50% Utorrent-om, dok se vi uveliko igrate :wall:

Slazem se da je isecen jer mnoge misije se javljaju bas koje su bile na prvim trejlerima... Inace zabo sam na 130% i to misija kada vozim kola sa podmetnutom bombom aaaa mnogo zeznuta misija ne smes voziti ispod 35 mph a grad prepun pandura i putanja krivina :)

Edit presao sam sve i treba u servjs garazu da spakujem auto... NEMA SILE... dok otvara garazu auto eksplodira....

jesi probao da parkiraš u garažu bez otv. vrata - 36 km/h uletiš, pa ručna.
VAŽNO: ovo se odnosi na igru, tj. dlc Joe u Mafia 2, da neko ne kaže da sam savetovao da tako parkirate svoj auto u svoju garažu :D

jesi probao da parkiraš u garažu bez otv. vrata - 36 km/h uletiš, pa ručna.
VAŽNO: ovo se odnosi na igru, tj. dlc Joe u Mafia 2, da neko ne kaže da sam savetovao da tako parkirate svoj auto u svoju garažu :D

uspeo sam ispostavio se da je garaza pored u pitanju :-DDDD inace ima misija kada vozis kola bez kocnice :-DDD hahah koji sokovi :-D super su misije zaista :-D

edit sto skidas sa torrenta? :)

Ovo je jedna od fantasticnih i slozenijih misija veoma veoma dobro sve pohvale...

Poslednja izmena:
Mene nervira sto ovaj dlc nije kao mafia 2 u orginalu, da prica ide kroz cut scene, taman je pocelo tako, odusevljen sam bio al to je trajalo sve do 114%... Onda imam one zadatke po mapi, kao u JV dlc :(

Mene nervira sto ovaj dlc nije kao mafia 2 u orginalu, da prica ide kroz cut scene, taman je pocelo tako, odusevljen sam bio al to je trajalo sve do 114%... Onda imam one zadatke po mapi, kao u JV dlc :(

aaa brate neee nije tacno cekaj imaces jos 3 Main misije ;-)

Smaraju zesce neke misije one gde nema cutscena, ne znam dl cu da igram zbog toga, mnogo dosadno....

vi se bar igrate a moj downl. je tek na 57% ...pošto taj desk cpu upšte nije u mom stanu pa mi je pristup ograničen na vreme kad se ne koriste 2 tv-a ili noć, keva ugasila na Alt + F4 pa ponovo upalila ali xp pošto tv kart. radi samo na njemu (ceo postupak napisan ogromnim slovima u step fazonu):d, da gleda je***u Farmu na još je****jem Pinku :wall: sad sam ponovo pokrenuo skidanje, nadam se da ću sutra imati Joe-a

vi se bar igrate a moj downl. je tek na 57% ...pošto taj desk cpu upšte nije u mom stanu pa mi je pristup ograničen na vreme kad se ne koriste 2 tv-a ili noć, keva ugasila na Alt + F4 pa ponovo upalila ali xp pošto tv kart. radi samo na njemu (ceo postupak napisan ogromnim slovima u step fazonu):d, da gleda je***u Farmu na još je****jem Pinku :wall: sad sam ponovo pokrenuo skidanje, nadam se da ću sutra imati Joe-a

Iduci put ako bude jos neki dlc cimaj me na pp :-DD mada mislim da je to to samo neka kola ce doci MOZDA :-DDD ja sam inace na 245% od igre stigao sam do 4 te main misije :-DDD javljam utiske kada je predjem :-DDD

To je ta cuveni super market :))

Predjen :)))

Poslednja izmena:
Glupost, ovo mi je trebalo da obrisem igru, moje misljenje naravno, tezina je povecana bez potrebe kao ubiju me iz 2 metka ajde bezi, misije kao u dzimiju od koga sam dobio alergiju

Misije su vishe nego dobre, prve su otkidale, a vidim da su dobri komentari i nadalje. :)
Ovo bi stvarno bila mnogo bolja igra da nisu sakatili i da su sve ovo izbacili zajedno.. No da ne ponavljam ostale, let's kill :D

Glupost, ovo mi je trebalo da obrisem igru, moje misljenje naravno, tezina je povecana bez potrebe kao ubiju me iz 2 metka ajde bezi, misije kao u dzimiju od koga sam dobio alergiju

Odigraj ti to brate nema veze sa jimmijem ama ni 10% veze nema to sto nema cutscena jeste razlog 1.3 gb da su isli na to ovo bi bila potpuno nova igra ala mafia 3 i realno mogli su to uraditi i da je prodaju za nekij 40e sa full cutscenama igra poprilicno traje evo 5 ipo h igranja ima jos 2 main misije i odokativno 3 h igre... dakle main igra je kraca od ove... sve u svemu ne gresi dusu fantastican DLC....

Jedino sto me nervira je ono vreme za koje moras da odradis misiju,moras uvek zuriti,jel" ima neki cheat da se to iskljuci?

Jedino sto me nervira je ono vreme za koje moras da odradis misiju,moras uvek zuriti,jel" ima neki cheat da se to iskljuci?

Brate veruj mi nije tesko... samo cepas evo ja na hard nikada nisam imao problem sa timerom stizem knap :-DDD

I da ovo su cuvena kola sa covera Joe-a :-DDD

Ne kazem ja da je tesko,nego bilo bi interesantnije da bude kao u main story varijanti,da kada obavljas neko misiju mozes da uzivas u okolini i radis stvari natenane!Inace mnogo je bolji nego Jimmy!

Ne kazem ja da je tesko,nego bilo bi interesantnije da bude kao u main story varijanti,da kada obavljas neko misiju mozes da uzivas u okolini i radis stvari natenane!Inace mnogo je bolji nego Jimmy!

pa ne znam mozda ga nema na easy? :-D inace u main misijama nemas timer kao npr super market dokovi sa vozom itd... :)

aaa :-((((

presao za manje od 8 h :-(((

Ocekivao sam da ce se spojiti prica sa onom iz kraja Vita skalete i da ce nam ovo dati odgovore GDE JE JOE otisao... ali... Nista od toga....

Poslednja izmena:
Imam problem sa Joem dlc,sve odradi kako treba,a kada pokrenem igru nema ga u meniju,negde sam procitao da treba poslednji update,jedini koji sam nasao je update2,ali i njega kada inst,opet nema Joe-a u igri...ako neko ima neku ideju....
Inace vendeta mi radi ok,pa mi cudno sto Joe nece da se druzimo :D

Iduci put ako bude jos neki dlc cimaj me na pp :-DD mada mislim da je to to samo neka kola ce doci MOZDA :-DDD ja sam inace na 245% od igre stigao sam do 4 te main misije :-DDD javljam utiske kada je predjem :-DDD

To je ta cuveni super market :))

Predjen :)))

hvala matori, evo konacno se i ja igram, stavio sam na medium, prvi utisci su skroz o.k cak mi ne smeta, sto nema cutscen-a posle, to je ionako zanimljivo odgledati samo 1. posle ih svako preskace, a torentnom skidam sto mi je nekako sigurnije (ili navika, par puta sam skinuo neki zip ili rar koji nije imao veze s onim sto sam trazio), btw. za 2 dana skidanja 1.3 Gb sam mogao da odem u NS narezem dvd :d...odlican je debeljko :)

Imam problem sa Joem dlc,sve odradi kako treba,a kada pokrenem igru nema ga u meniju,negde sam procitao da treba poslednji update,jedini koji sam nasao je update2,ali i njega kada inst,opet nema Joe-a u igri...ako neko ima neku ideju....
Inace vendeta mi radi ok,pa mi cudno sto Joe nece da se druzimo :D

Uspeo sam da pokrenem,a problem je bio u tome sto mi se dlc negde bezveze instalirao,verovatno sam slucajno tokom instalacije pogresno odredio gde ce da se inst,tako da sam na kraju pronasao gde je i samo ga kopirao u dlcs folder :type:

Igore, koliko manje od 8h? :)

Nazad
Vrh Dno