igor88
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 575
Koliko me je smorila vanilla mafia 2, i 2h mi je previše za dlc...
A druze fine su misije bas bas lepa zabava
Koliko me je smorila vanilla mafia 2, i 2h mi je previše za dlc...
Pa mislim da ti procenti nemaju veze sa vezom, ajde baš me interesuje koliko ćeš sata igrati to, kao što rekoh na predhodnoj strani, što sam ja mogao da pročitam na netu, to je da dlc traje oko 8h i da je direktno isečen iz prvobitnog izdanja
Pa covece imas sada akciju ovo adsl 4mb/s + iptv **** kevu net![]()
Slazem se da je isecen jer mnoge misije se javljaju bas koje su bile na prvim trejlerima... Inace zabo sam na 130% i to misija kada vozim kola sa podmetnutom bombom aaaa mnogo zeznuta misija ne smes voziti ispod 35 mph a grad prepun pandura i putanja krivina
Edit presao sam sve i treba u servjs garazu da spakujem auto... NEMA SILE... dok otvara garazu auto eksplodira....
jesi probao da parkiraš u garažu bez otv. vrata - 36 km/h uletiš, pa ručna.
VAŽNO: ovo se odnosi na igru, tj. dlc Joe u Mafia 2, da neko ne kaže da sam savetovao da tako parkirate svoj auto u svoju garažu![]()
Mene nervira sto ovaj dlc nije kao mafia 2 u orginalu, da prica ide kroz cut scene, taman je pocelo tako, odusevljen sam bio al to je trajalo sve do 114%... Onda imam one zadatke po mapi, kao u JV dlc![]()
vi se bar igrate a moj downl. je tek na 57% ...pošto taj desk cpu upšte nije u mom stanu pa mi je pristup ograničen na vreme kad se ne koriste 2 tv-a ili noć, keva ugasila na Alt + F4 pa ponovo upalila ali xp pošto tv kart. radi samo na njemu (ceo postupak napisan ogromnim slovima u step fazonu):d, da gleda je***u Farmu na još je****jem Pinku :wall: sad sam ponovo pokrenuo skidanje, nadam se da ću sutra imati Joe-a
Glupost, ovo mi je trebalo da obrisem igru, moje misljenje naravno, tezina je povecana bez potrebe kao ubiju me iz 2 metka ajde bezi, misije kao u dzimiju od koga sam dobio alergiju
Ne kazem ja da je tesko,nego bilo bi interesantnije da bude kao u main story varijanti,da kada obavljas neko misiju mozes da uzivas u okolini i radis stvari natenane!Inace mnogo je bolji nego Jimmy!
loading samo vrti i ništa se ne dogadja, ima ko link na taj update 2? tražim i ne nalazim
he he, a ako recimo nisam?![]()
Imam problem sa Joem dlc,sve odradi kako treba,a kada pokrenem igru nema ga u meniju,negde sam procitao da treba poslednji update,jedini koji sam nasao je update2,ali i njega kada inst,opet nema Joe-a u igri...ako neko ima neku ideju....
Inace vendeta mi radi ok,pa mi cudno sto Joe nece da se druzimo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari